Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: út květen 29, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
Hm, teď jsem to zkusil a máš pravdu mně také v EDITě nejdou háčky a čárky... Ještě zkusím ten TED... Ale moc šancí tomu nedávám.
Konečně jsem po roce zprovoznil MegaDial.elf... Nikdy mi nešla, žádná verze, nikdo nevěděl proč... Zkoušel jsem všechny a nic...
Číslice se vždy posunuli nahoru, ale okno nikde...
A dnes ve 2:00 ráno jsem na to přišel...
Bylo to tím, že mám složku System přesunutou z Data na Config. A pokud se nemýlím, tak telefonní adresář, který je uloe v telefonu, je právě ve složce System. Jenže elf počítal s tím, že složku System mám na Data a ne v Config. A včera jsem zkusil MegaDial 0.19CZ.elf a tam v bcfg souboru byla možnost : patch prenos slozky system - stačilo zatrhnout ANO a ejhle MegaDial funguje...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
braun21 badatel

324.74 SMM
|
Zaslal: čt září 20, 2007 12:19 pm Předmět: |
|
|
Můžete mi někdo vysvětlit k čemu a jak se používá Macro.elf a XCopy.elf?
Nějakou dobu už to zkouším a nemůžu na to přijít.
Dík za odpověď _________________ S65fw58
Ep2.3cz a na něm tuny patchů a elfů:-)
(Mým nejvěrnějším a přitom nenáviděnym přítelem je PX) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sefinko elfmaster

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 986 Bydliště: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux
6980.53 SMM
|
Zaslal: so září 22, 2007 2:29 pm Předmět: XTask 3.0 sk |
|
|
Mam tu skompilovany najnovsi XTask 3.0 z dnesneho dna pre SGold, SGOLD X75, NewSGold a ELKU prelozeny do slovenciny a s podporou diakritiky.
Potreboval by som aby ste ich vyskusaly ci bezia niektore volby, v ktorych som urobil zmenu v zdrojaku pre ELKU (Ta bezi v pohode), ale chcem vediet ci to neovplyvnilo SGold a NewSGold verzie:
Volby ktore potrebujem zistit ci bezia dobre na SGold, SGOLD X75 a NewSGold:
"*" - zobrazrnie/skrytie spustenych elfov s podporov NSD
"#" - vypinanie procesov (Kill proceses)
"0" - zobrazenie volby Zalozky
ELKA (Tieto idu na 100%):
GREEN_BUTTON - zobrazrnie/skrytie spustenych elfov s podporov NSD
RIGHT_BUTTON - zobrazenie volby Zalozky
LEFT_BUTTON - vypinanie procesov (Kill proceses)
Download _________________ C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Zaslal: so září 22, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
braun21 napsal: | Můžete mi někdo vysvětlit k čemu a jak se používá Macro.elf a XCopy.elf?
Nějakou dobu už to zkouším a nemůžu na to přijít.
Dík za odpověď |
Jo kdysi jsem ten elf XCopy taky mel na SGoldu, ale už si važně nevzomenu na co je dobry, ale ten elf Macro ano.Elf Macro podporuje format *.mac takže v extesion.cfg asociuj priponu mac pro ten elf...Tady stáhnes balik souboru s priponou mac, zkopirujes si je na libovolne misto do telefonu a spustis...a kazdy ten soubor mac po spusteni neco udela...muze tam byt napr TurnOff.mac a když na nej kliknes spusti ti to elf turnOff a vypne telefon..apod...takže se to da potom pouzit napr do elf FastRun, IdleLinks, sMenu apod...
Tady je o tom celá diskuse, když tak použij Google translate pokavad neumis rusky  _________________ Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X |
|
Návrat nahoru |
|
 |
braun21 badatel

324.74 SMM
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 8:36 am Předmět: |
|
|
Nerow: Dík za vysvětlení elfu MAC.
Už ho používám.
Ještě tu mám jeden který taky nevím jestli vůbec něco dělá.Je to freeram.elf
Nevím jestli to čistí operační paměť,nebo ji to jen mapuje do souboru freeram.ram kde jsou samé jedničky,nebo jak to je?
Dík _________________ S65fw58
Ep2.3cz a na něm tuny patchů a elfů:-)
(Mým nejvěrnějším a přitom nenáviděnym přítelem je PX) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007 Příspěvky: 2099 Bydliště: Pezinok (SK)
15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Zaslal: po říjen 08, 2007 5:24 pm Předmět: |
|
|
Mam dotaz
na obr. su Velke digitalne hodiny na displayi .,. nenasial som ziadny patch ani elf co by to vedel ,.alebo len zle citam ,. neviete jak sa to da urobit ,.,.patch alebo elf,.,. alebo aspon nazov _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Zaslal: po říjen 08, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
no bieda pomocou patchu sa nic neudialo ,.,. aj kedsom ho aplikoval na dany master graficky patch ,..,a o elfoch ani nehovorim spustil som elf a ked som sa vracal do MS tak pixnul mobil :-( ,.,.cize asik nic nebude s mojich hodin :-( _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
|
Návrat nahoru |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Zaslal: po říjen 08, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
no ono když aplikujes ten master patch BigDigitalClock tak ho musis jeste zapnou a nastavit pomoci Master Midletu.To PX muže být i tim, že nemáš nejnovější knížnice, nebo nepoužívas verzi pro tvuj procesor _________________ Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
|
Návrat nahoru |
|
 |
parovka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 08, 2007 6:42 pm Předmět: re |
|
|
Lidi sem asi moc lama , už sem 2x pok.... mobil, potřeboval bych napsat jaký patche přesně aplikovat pro SiemenseC75 a jak za sebou vůbec mi to nefacha a většinou to skončí šlusem mobilu štěstí že mam všechno zalohovany, byl by někdo tak laskav a napsal mi to THX moc všem ;-)
EDIT: na čistej novej firmware
Naposledy upravil parovka dne po říjen 08, 2007 7:03 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Zaslal: po říjen 08, 2007 6:43 pm Předmět: |
|
|
Master midlet je java aplikace jejíž pomocí ovládáš master patche...master patche jsou unikatni tim, ze jdou nastavovat pomoci aplikace master midlet...takže si pomoci ty aplikace ten patch zpanes a pak treba nastavis umisteni na MS apod... _________________ Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
|
Návrat nahoru |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Zaslal: po říjen 08, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
no pri snahe sprovoznit master midlet a po aplikaii master patchu ,.,. pri zapinani ,. po zadani pinu pxne
takze master midle asik tiez nehrozi ,.,. vyskusal som niekolko master patchov a stale to iste ,. idem sa radsej na tie screeny dat ,.,. na hodiny pomali zabudam ,.,.
uz mam ten display shooter 2 ,.,. a aj ked prestavim na ukladanie v jpg a pri navrate na MS sa mi zobrazi ulozene ,. aj tak to stale robi len v bmp :-( sa to vrati do povodnych hodnou to nastavenie  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|