Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
testus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 1:06 pm Předmět: C25 a LI-ION 900 mAh |
|
|
Zdravím, koupil jsem do stařičké C25 novou batrii LI-ION 900 mAh. Potíž je v tom, že když dám telefon nabíjet originální naíječkou k ME45 (tu původní k C25 už nemám), tak se nějakou dobu nabíjí a pak se telefon vypne. Když telefon znovu zapnu, tak indikace ukazuje nabitou baterii, ale když připojím nabíječku, zase začne nabíjení. Chvíli se nabíjí a pak se telefon zase sám vypne...
Je to s LI-ION baterií normální, nebo je to nějaká závada nebo nekompatibilita? Bude tahle baterka v C25 správně fungovat? Díky za odpověd. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 1:16 pm Předmět: Re: C25 a LI-ION 900 mAh |
|
|
testus napsal: | Zdravím, koupil jsem do stařičké C25 novou batrii LI-ION 900 mAh. Potíž je v tom, že když dám telefon nabíjet originální naíječkou k ME45 (tu původní k C25 už nemám), tak se nějakou dobu nabíjí a pak se telefon vypne. Když telefon znovu zapnu, tak indikace ukazuje nabitou baterii, ale když připojím nabíječku, zase začne nabíjení. Chvíli se nabíjí a pak se telefon zase sám vypne...
Je to s LI-ION baterií normální, nebo je to nějaká závada nebo nekompatibilita? Bude tahle baterka v C25 správně fungovat? Díky za odpověd. |
Vypínání velmi pravděpodobně způsobuje právě ta vysokokapacitní baterka, to samé mi dělala MT50 s neoriginální 850mAh baterií. _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
schmitt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 10:23 am Předmět: Mám v c25 dokonce Li-ION 1400 mAh. |
|
|
Když jsem si před 2 lety pořizoval do c25 vysokokapacitní baterii Li-ION 1400 mAh, byla to velká neznámá. Ze Siemensu mi tehdy odpověděli, že c25 podporuje pouze klasické Ni-MH akumulátory, o podpoře Li-ION u modelu c25 nemají žádné informace. To jsem totiž předtím v nějakém shopu na netu objevil možnost objednat si do c25 baterii Li-ION 1400 mAh. Tak jsem to risknul (přinejhorším bych "vyhodil z okna" cca. 410,-- Kč včetně poštovného, klasická baterie Ni-MH 650 nebo Ni-MH 700 přišla tehdy s poštovným na nějakých 250,-- Kč).
Rozdíl oproti klasické Ni-MH baterii je hlavně v době výdrže v pohotovosti. Ta moje Li-ION 1400 mAh vydrží zhruba 7-10 dnů v pohotovosti při normálním používání mobilu, po prvním nabití takto vydržela dokonce 14 dnů.
Další rozdíl je v nabíjení. Li-ION se nabíjí podstatně déle, většinou alespoň 10-12 hodin (mám standartní nabíječku do Vodafonu z roku 2000) a když je baterie úplně nabitá, mobil se sám vypne.
Zdraví schmitt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hamobil badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 12:13 pm Předmět: |
|
|
pokud zavřeš kryt, tak 1400 to nebude, navíc se starým FW tel. s lionkou nefunguje tak jak má. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|