Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PajaSx5 mecenáš

61.00 SMM
Příspěvky na SM: 500,- |
Zaslal: ne říjen 21, 2007 3:28 pm Předmět: Přidání položky do menu u S75 |
|
|
Zdravím,
předem se omlouvám za hloupej dotaz, ale bohužel nejsem schopnej to zjistit.Mám trochu problém s S75,v nabídce "Moje menu" bych chtěl mít přímé spuštění JIMMa z toho menu, bohužel jediný co si tam v tomhle směru můžu dát je volba kterou se dostanu do složky s aplikacema.
Já sice vím, že tohle nějak udělat jde, protože už v tom menu mám jinou Java aplikaci, ale bohužel si to už nepamatuju a nejsem schopnej to tu nikde ani najít :-( Jediný co tu všude je je změna ikonek a hlavního menu což je sice krásný ale to já nepotřebuju.
Takže ještě jednou pardon za hloupou otázku a díky za odpověď. _________________ C35i (krátce) -> S35i -> S55 -> S75 -> S75 (pro velký úspěch) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SenorKohucik rozumbrada

Založen: 12. 10. 2005 Příspěvky: 343 Bydliště: MICHALOVCE(okolie) Fon:S75 FW47+512
3004.72 SMM
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
nemas tham nahodou patch na pracu s javou jako zo suboramy?skus spustit jimma a potom by sa tham mal objavit  _________________ http://www.senorkohucik.wz.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PajaSx5 mecenáš

61.00 SMM
Zaslal: ne říjen 21, 2007 4:04 pm Předmět: |
|
|
no jimma jsem už puštěnýho měl a nikde se neobjevil, ten patch upřímně nevím jestli tam mám :-) ale každopádně v tom menu do kterýho si ho chci přidat nevidím žádný Java aplikace a dokonce ani tu kterou tam mám, takže jsem z toho takovej udivenej
//@urel: nepouživaj citáciu príspevku pred tebou. _________________ C35i (krátce) -> S35i -> S55 -> S75 -> S75 (pro velký úspěch) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
norddick kolemjdoucí
18.98 SMM
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
jo já mam ten samej problém se slovníkem chci si ho dát do rychle volby pod tlačítko ale nenajdu ho ..jinak zkus toho jima přesunout do různě pak ho spustit a vybrat umístění aplikace třeba tam pak už bude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PajaSx5 mecenáš

61.00 SMM
Zaslal: út říjen 23, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
no tak sranda na druhou, už to jde
ale nevím proč
prostě jsem druhej den to zkusil a najednou mám v tom výběru co dát do toho menu všechny java aplikace
jediný co jsem udělal bylo že jsem vypnul a zapnul mobil (a tím si ještě nejsem tak úplně jistej) !
prostě zase taková Siemensí záležitost :-) fakt nevím jak to je možný _________________ C35i (krátce) -> S35i -> S55 -> S75 -> S75 (pro velký úspěch) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|