clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nápad - Instalace Java SXG

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nápad - Instalace Java SXG

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LumkaCZ
všeználek
všeználek

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2007 11:22 pm    Předmět: Nápad - Instalace Java SXG Odpovědět s citátem

Přemýšlel jsem nad instalací aplikací jinak než kabelem pro SXG75,a vzpomněl jsem si že WAP prohlížečem jdou z WAPu stahovat a instalovat normálně. Co takhle zkusit otevřít ve WAP prohlížeči JAD/JAR popřípadě přes nějaký HTML soubor? Doufám že to není hloupost a pojede to.
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 7:59 pm    Předmět: Re: Nápad - Instalace Java SXG Odpovědět s citátem

LumkaCZ napsal:
Přemýšlel jsem nad instalací aplikací jinak než kabelem pro SXG75,a vzpomněl jsem si že WAP prohlížečem jdou z WAPu stahovat a instalovat normálně. Co takhle zkusit otevřít ve WAP prohlížeči JAD/JAR popřípadě přes nějaký HTML soubor? Doufám že to není hloupost a pojede to.
No pujde to jen tehdy když das ten jar nekam na net.pokud ho budes mit v pameti telefonu tak to nepujde
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sentello
táta fóra
táta fóra

6613.08 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 5:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne takhle jsem instalvoal hry ja ze zacatku. Vzdy jsem je dal na svuj web a pak stahnul ale slo to. kabel je ale rychlejsi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LumkaCZ
všeználek
všeználek

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem to jinak. Udělat HTML soubor,do něj link a jako cestu linku cestu k tomu JARu,potom otevřít HTML a spustit ten link,telefon si bude myslet že jde o stránku a stáhne JAR ne?
stream
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5506.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ot zkus ne? Smile vyzvoř si html soubor a tam zadej <a href="file://0:/ .... " > download </a> ale podle mě nepujde Smile

Odstraněna přebytečná citace! Necituj poslední příspěvek. Zbytečně to znepřehledňuje. simp

sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
LumkaCZ
všeználek
všeználek

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam SXG75,mam jen S75,tam to nejde ale SXG75 je na jine platformne takze si myslim ze kdyz nema domakany nejaky veci tak i tady muze byt chyba ktera by se paradne hodila.

// a celkove to muze bejt rozjezd pro nejaky postup instalace javy bez pocitace,protoze jak vidite tak WEB browser umi instalovat taky javu bez pouziti PC...

RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle už se tu řešilo dřív. Nejde to.

!> Windows Mobile Downloads <!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: