Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
Jj, smažte to, raději sem dávajte videa, kde stříká krev po litrech, hlavně, že tam nebude jedinej škrábnutej telefon.
Škoda, že nemam natočeno, když jsme vyhazovali A55, to by ste mě zlynčovali  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

SMM
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 6:38 am Předmět: |
|
|
simp napsal: | Mimochodem, jestli sem dá ještě někdo podobný odkaz jako D4X na minulé stránce (likvidace S65), bez upozornění mažu! |
omg proč ? tohle jsem teda nepochopil..
Nevadí. Snad jenom dodám, že za ten vykřičník ještě patřilo toto: simp _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
SMM
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
Melete tady kraviny jako nějaká sekta A57 byl děsnej střep,snad nejvíc poruchovej siemens všech dob. A u těch S65 - svědčí to jen o veliosti ducha oněch "testerů". _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

SMM
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
JirkaHDV napsal: | ... Já bych toto dělal z Blokiema Jinak souhlasím s Mio, na Nokie není spoleh a Siemensy byly, jsou a budou NEJ! |
Já bych to velice rád udělal s SE. Třeba takovou K750 !
Nokia je náhodou kvalitní výrobce. Siemens je mrtvý... Taky mi připadá, že to trochu přeháníte. Těch telefonů se vyrobí... Co na tom, když někdo udělá jeden crash test . Chápu vás, ale i já jsem zapnul jednou melodii na C60 a hodil ji z třetího patra (ještě s fólií na displeji). A testoval, zda ještě bude hrát . Nehrál, ale prasklý displej i přes fólii ještě svítil . Potom byl závod v hodu do dálky a potom hledání jednotlivých částí .
Komu se to nelíbí a považuje to za týrání oblíbených mobilních přístrojů, tak se omlouvám . _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 10:26 pm Předmět: |
|
|
Mobilní telefon nemá city. Ty jim přisuzují jen pomatení lidští jedinci
I když třeba jednou někdo vyrobí telefon, kterej když Ti upadne, tak řekne "au".. i když to by ho pak všichni házeli na zem a machrovali, jak řiká "au"  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

SMM
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 11:04 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měl dříve na M65 tapetu s nápisem "Neházej si se mnou!", protože jsem měl stále nutkání si s telefonem "pohazovat" a tím pádem mi často upadl . Ale mému SXG75 bych to nikdy neudělal. Ještě by se chudáček stydělo, že má takovou tapetu. To radši vydrží to mé pohazování! Přecejen si dávám větší pozor, i když odtržený procesor mi nehrozí .
A ne, nepraštil jsem se do hlavy ... _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
simp moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | Jj, smažte to, raději sem dávajte videa, kde stříká krev po litrech, hlavně, že tam nebude jedinej škrábnutej telefon.
Škoda, že nemam natočeno, když jsme vyhazovali A55, to by ste mě zlynčovali  |
Teď zase nechápu, co moudrého si chtěl sdělit Ty... Nedokážeš se na to podívat trochu s nadhledem???
jenda.69 napsal: | Mobilní telefon nemá city. Ty jim přisuzují jen pomatení lidští jedinci |
A myslíš, že těch je tu snad málo?
jamaica napsal: | Melete tady kraviny jako nějaká sekta (...) A u těch S65 - svědčí to jen o veliosti ducha oněch "testerů". |
Bereš to moc vážně, ale jinak s Tebou souhlasím...
Nechci to tu zamykat, ale navrhoval bych zabývat se něčím zajímavějším a důležitějším.  _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Unnamed badatel

Založen: 02. 02. 2006 Příspěvky: 103 Bydliště: |-|-Paskov-|-| Telefon: |-|-K750i-|-|
SMM
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
chjo.... dyt je to jenom stroj..... a ta nokie ma urcite vetsi cenu....  _________________ byl: Siemens A36, M35i, MC60, SX1; je SE K750i@W800
Klikni prosim.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stream řád zlaté antény

SMM
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
srdeční hodnotu určitě ne ... a tady to je forum SIEMENSmaniaků ... tak se není čemu divit  _________________ Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Založen: 03. 03. 2006 Příspěvky: 1713 Bydliště: Plzeň (Hadačka) Telefon: SXG75 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 8:31 am Předmět: |
|
|
jamaica napsal: | Melete tady kraviny jako nějaká sekta A57 byl děsnej střep,snad nejvíc poruchovej siemens všech dob. A u těch S65 - svědčí to jen o veliosti ducha oněch "testerů". | jen tak by me zajimalo kde tenhle clovek sehnal rad siemensmaniaka _________________ Philips Xenium X830

Podpořte SiemensManii | Náhradní díly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
SMM
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
Heledte co pro priste dostat do Cleveru zastupce Siemensmanie az zase budou delat nejake pokusy s telefonem ??h _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|