Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marekkuran kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 2:41 pm Předmět: Problém s JAVOU- dlouhé spouštění |
|
|
Mám problém při spouštění java aplikací, nebo i samotné javy. Otevření javy trvá strašně dlouho cca 3minuty. Dříve pomohl trojhmat,ale teď to dělá ihned po vyčištění mobilu,resp. po startu mobilu s paměťovkou. Z karty jsem před tím všechny java aplikace odstranil,ale stále tam asi zůstává nějaký soubour,který tohle způsobuje.A taky samotná otevřená java zabíra cca 800KB, dříve to bylo cca 50KB. Neví někdo co s tím? Nesetkal se s tím někdo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michal.simon pisatel

Založen: 25. 10. 2005 Příspěvky: 271 Bydliště: Ostrava Michálkovice Telefon: HTC HD2 100942.78 SMM
Příspěvky na SM: 20,- |
Zaslal: pá leden 04, 2008 5:21 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš patch "E before Z" nebo podobné, tak mobil spomalujes čtením z "pomalé" MMC (MMC je pomalejší než vnitřní paměť). proto se někdy stává, že start mobilu trvá střašně dlouho s plnou MMC. možná to není zrovna Tvůj případ, ale skusil bych tenhle postup:
1. Naformátovat MMC pomocí mobilu.
2. trojhmat s čistou kartou
3. na úplně čistý mobil nahrát Java aplikaci a otestovat...
je možné, že to je taky tou aplikací. pamatuj, že SX1 nepodporuje MIDP2
:-) _________________ A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marekkuran kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 6:10 pm Předmět: |
|
|
E before Z nemám. Nějaké patche tam mám,ale těma to není,protože mi to začalo dělat ještě v době, kdy SX1-ka žádné patche neměl. Naformátovat kartu (spolu s čistým telefonem) jsem částečně zkoušel. Prostě jsem zpátky na kartu zpátky přes čtečku natáhl programy, fotky,videa a podobně, mimo java aplikací. Java chvilku v mobilu fungovala a za chvíli to bylo zase v pr.... . Z java aplikací používám a mám nainstal. pouze: TV tip, Moje svátky a Zumu. Nezdá se mi, že by to dělala některá z těchto aplikací. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
michal.simon napsal: |
1. Naformátovat MMC pomocí mobilu.
|
spis bych formatoval pomoci utilitky od HP primo v PC, a to na FS FAT16, zrychli to kartu, hlavne teda vetsi karty
ZDE je ten softik _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Založen: 12. 12. 2005 Příspěvky: 1027 Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Zaslal: so leden 05, 2008 9:20 am Předmět: |
|
|
Pomalemu spouseni javy se nevyhnes......Resenim muze byt si nechat spustit aplikaci Java po startu telefonu a uz ji nevypinat... _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dan Kaser pisatel

Založen: 09. 04. 2005 Příspěvky: 260 Bydliště: Havlíčkův Brod
22.60 SMM
|
Zaslal: so leden 05, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
me se aplikace pomalu spoustej jen kdyz mam moc sms zprav.... _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Založen: 12. 12. 2005 Příspěvky: 1027 Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Zaslal: so leden 05, 2008 2:01 pm Předmět: |
|
|
Zajimavy, u meje jedno, jestli mam 0 nebo 600 zprav.... _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|