Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
parovka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 9:52 pm Předmět: Změna obrázků (např bat, sig ...) v mobilu help |
|
|
Zkoušel sem změnit obrázky v mobilu, vždy mi to šlo až do ted , nejdou změnit ani patchem přes SPC3.0 ani pomocí Elfu do složky Zbin/img každý muj pokus končí pádem telefonu tesne před zapnutím, není možné že je potřeba nejaky patch tykajícíc se grafiky?? thx za odpoved |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalkopecky redaktor

Založen: 30. 11. 2004 Příspěvky: 1541 Bydliště: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 10:38 pm Předmět: |
|
|
Podle mých zkušeností by to mohlo být obsahem složky Misc/Patches/gpf, protože nižší verze MP než 14 příliš dobře nezvládají více gpf obrázků, mnohastránkové gpp soubory a i sám MP14 je citlivý u na záměnu přípon jednotlivých typů gppatchů (obzvlášť to platí na gpn). Měl jsem obdobné problémy. Předpokládám, že jsi nakopíroval nové gpptche a po nějaké době restartoval nebo ne? možná by to mohl dělat i elfpack u "pseudoPNG" formátu. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
parovka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 7:53 pm Předmět: re |
|
|
Jsem trochu zmaten, zkouším to na čistý firmware nebo na firmware s BFL a ELFloaderem, tedka mi každej elf schodi mobil při spusteni nejaky divny
// citácia odstránená, necituj posledný príspevok, je to zbytočné a neprehladné. SPIKEBOY |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|