Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 05, 2008 4:06 pm Předmět: Vyresen problem s protokolem PPP (chyba 734) pres bluetooth |
|
|
Potreboval jsem se pripojit s SX1 k netu pres GPRS a nemel jsem kabel ale mam bluetooth adapter. Uz s tim mam zkusenosti ale pri teto smrtelne kombinaci (bluetooth + SX1) porad hlasilo "Ridici protokol PPP byl ukoncen". Naposledy pro jistotu jsem postupoval podle tohoto navodu.
Reseni je strasne jednoduche: zkusil jsem cislo *99***1# misto *99# a najednou se to spojilo. Tyka se to samozrejne O2 ale u ostnich operatoru je taky vic cisel co se da pouzit, jestli se nepletu... _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|