Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mmazalek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:46 pm Předmět: WinSwup-Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 3 |
|
|
WinSwup-Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 3, pise mi to winswup když si chci nahrát tuningswup. viz: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=747
koukal jsem se na siemensmanii na chybové hlášky swupu ale i podle postupu tam to píše stále to stejné,poradíte někdo? díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007 Příspěvky: 2099 Bydliště: Pezinok (SK)
15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Zaslal: ne březen 02, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
to maš pekne stary tuning co si chces nahrat ,,. asik tam nepojdu elfy a pod. inac stlačas na mobile cervene tlacitko ? ,. musis skušat ,.,.popr zaskrtnut oba skipy
EDIT: popr ho nechaj zapnuty ,. program si ho sám vypne a budes vediet ze mas dobre nastaveny kabel a pod. _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mmazalek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 7:43 pm Předmět: |
|
|
JJ,červený sem mačkal,a se skypama sem to uz taky skoušel ale nic,ja už nevím jak by to jinak šlo,ale nejak to určo jde:-D. Mě to nevadí,že je starej,elfy sem skoušel,ale uz nepoužívám, a mobil je po komplet přehrané FF atd,tet je na něm nahranej FW 58,chci jen aby to trosku lépe vypadalo:-)
Edit: jinak jsem teď zjistil že když zaškrknu skipe a mackam cerveny obcas to napíše toto : Device protected. Only secure update allowed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Zaslal: ne březen 02, 2008 8:17 pm Předmět: |
|
|
chybové hlášky WINSWUP http://www.siemensmania.cz/content.php?id=729
pozorne si to prečitaj nie tam nielko možnosti ,..,,. aj dole je to EDITnute ,.,. a ak by nič nepomahalo čo je tam napisane tak ešte novy BCORE može pomocť ,.ale to je jemne riskantné ,.to nerob len tak hala bala  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
|
Návrat nahoru |
|
 |
mmazalek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
tu stránku jsem si procítal a nepovedlo se,jeste nejaký nápad? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:38 pm Předmět: |
|
|
stale píše device secured ? ,.,.,.,. skušal si aj skryte nastavenie WINSWUPu ??? ,.a aj potom zaškrtnuť skipy ? ,.
EDIT: niekde som ćital ze je dobre dat mobil do servisneho rezimu v papua utils ,.., vypnut ho a skusit potom ten winswup .,,.ale nemam to odskušane _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
|
Návrat nahoru |
|
 |
mmazalek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
do toho skrytýho nastavení se dostanu jak? nemas ICQ nebo tak neco? ze by byla ta komunikace rychlejsi? kdyztak posli na maila mmazalek@seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
skryte nastavenie vo winwsup // Riešením by tiež mohlo byť zaškrtnutie Options -> Update Concept -> Force Secured Mode, custumer mode -> OK v skrytom menu winswupu.
ja uz musim ist .,.go bed ,..jedine tak zajtra ,.., ICQ ,. 257688191 _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
|
Návrat nahoru |
|
 |
mmazalek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 10:07 pm Předmět: |
|
|
jo tak tohle je to skryte nastavení:-) ne to nepomáhá uz sem skoušel několikrát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Zaslal: po březen 03, 2008 3:46 pm Předmět: |
|
|
mohol by sa k tomu niekto vyjadrit .,,. ak ma niekto este nejaky napad ,.,. a neviem jak je to s napajanim ci treba mat vypnute či nie ,.,.lebo S65 som nemal ,.,. ak by to fakt nešlo tak jedine ešte skusitdat novy BCORE ,.,.
EDIT: btw. aky mobil to vobec je ? ,,. ja predpokladam S65 .-,. _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 2742 Bydliště: NZ, Slovensko
98063.28 SMM
|
Zaslal: po březen 03, 2008 5:52 pm Předmět: |
|
|
Skús ešte to čo písal palucko (nenapísal si, či si to skúšal). Je to aj v návode na konci.
Pozor!
Až budete nahrávat UserSwup je možné, že se vám zobrazí hláška "Only secure update allowed!". Pokud se vám opravdu zobrazí, otevřte si program PapuaUtils a uveďte telefon do servisního módu. Následně vypněte telefon a zkuste opět Swup. Tentokrát by měl jít update bez sebemenších problémů. _________________
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|