Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DJ JETEL začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 6:07 pm Předmět: Chyba updatování firmwareu C65 |
|
|
Ahoj hoši(a dívky pokud tu jsou),
mám menší(v podstatě větší) chtěl jsem si odblokovat svou c65ku a neco jsem tam pos**l a nemůžu updatovat FW, zkoušel jsem FF, očištěnía a přepsání EEPROM a BOOTCORE ale nic nepomáhá při pokusu o update mi jak WinSwup tak origoš vyhodí hlášku: "Secured update not possible, device not prepared." víte někdo co s tím? Pomožte prosím pokud můžete. _________________ CSL65fw53 Windows Vista Mobile 2007 beta4 TnG by nerow + AudioHook definitive died:-((
Siemens MP3 player
Oživení A65 v Joker - oživování kamarádova SXG75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Zaslal: ne červen 15, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
Zkus sa podivat tady http://www.siemensmania.cz/content.php?id=729 je tak par hlasek co zanmenaji, primo ta tvoje tam aisk neni, ale pripada mi to jak popisujes ze jsi si hral s BOOTCORE, tak se te bude pravdepodobne tykat ta uplne posledni hlaska. Ale nerucim ti zato, nejakou dobu uz sem takoveto vecy nedelal... _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|