Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pudl pisatel

697.62 SMM
|
Zaslal: po srpen 18, 2008 5:17 pm Předmět: |
|
|
Dal jsem do SL91 nové téma .sdt, ale mobil po restartu ne a ne naskočit. Chce se rozjet, ale vždy tam skočí malý modrý obdélníček jako reseting a furt se to opakuje. Ví někdo co s tím ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alda5 začátečník

64.14 SMM
|
Zaslal: po srpen 18, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
No já bych postupoval takhle: Jestli máš zálohu brew složky v počítači, stačilo by jen pomocí SXG75 Controller přepsat tuto složku.
No a jestli ne, dal bych simkartu do jiného mobilu a zapnul požadavek na kod pin. Když mobil naběhne na požadavek pinu, připojil bych bobil k počítači a pomocí SXG75 Controller udělal záloho Brew složky a vlastních dokumentů uložených v mobilu. Poté bych nechal mobil zapnutý na požadavku pro kod pin a podle návodu provedl kustomizaci. V návodu je sice napsáno "před kustomizací požadavek na kod pin zrušit" ale nemusí se to mám to vyskoušené. Hodně štěstí při řešení problému.  _________________ C35-M75-SXG75+2x512MB
http://s5.gladiatus.cz/game/c.php?uid=37449 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pudl pisatel

697.62 SMM
|
Zaslal: út srpen 19, 2008 6:51 am Předmět: |
|
|
dík za námět, včera jsem to zkoušel s pomocí "jirkaba", mobil jsem oživil přes emergency mode v rámci opakování naládování firmwaru. Nastal však další problém s IMEI, ten původní to nějak vyrušilo, zadal jsem ten který byl udělán jako záloha. Jenže při nastartování mobilu nejde SÍŤ. Jinak mobil funguje, přehrává atd., ale netelefonuje. Dneska ho vezu k "jirkabovi", aby to napravil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: so listopad 01, 2008 8:24 pm Předmět: |
|
|
Ked nejde siet staci prehrat NV item _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|