Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:08 pm Předmět: Problém s přesunem souborů.... |
|
|
Zdravím! Když chci přesunout soubory z mobilu na kartu, tak po přesunutí x souborů se přesun sekne. Většinou na 91 %, 99 % apod. Musim mačkat červený telefonek, dokud se to nezruší. Ty soubory, které se nepodařilo přesunout, už potom nejdou vůbec přesunout. Resp. přesunou se, ale ten, kterej se kousnul se nepřesune. A když se mrknu na složku, ze které jsem to přesouval, tak místo jednoho souboru to ukazuje počet souborů, který zbývalo přesunout, než se to kouslo.
Když ten zamrzlej soubor opětovně označím a dám přesunout, tak to skočí hned zase zpátky. Zkoušel jsem to při zapnutém osvětlení displeje (Navi), i při vypnutém. Udělal jsem Customizaci a myslel jsem, že to pomůže. Nepomohlo. Víte prosím, co s tím???? Děkuji předem. _________________ C35i ---> SXG75 
Naposledy upravil Serifus dne pá červen 15, 2007 10:18 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 2742 Bydliště: NZ, Slovensko
98063.28 SMM
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
SXG, ako všetci vieme má menšie problémy s komunikáciou s MMC. Ja si pošlem veci z mobilu do PC a odtial cez čítačku na kartu, potom vložím do SXG a všetko ide. (ak si niečo posielaš, nastav si ukladanie na kartu ) _________________
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag-SK Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so červen 16, 2007 3:38 am Předmět: Re: Problém s přesunem souborů.... |
|
|
Serifus napsal: | Udělal jsem Customizaci a myslel jsem, že to pomůže. Nepomohlo. Víte prosím, co s tím???? Děkuji předem. | Sprav custom este raz a pozeral ci pri nej nevypisalo error. Ak mas citacku tak naformatuj kartu este. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dav!d5 badatel

Založen: 31. 10. 2006 Příspěvky: 116 Bydliště: Most Telefon: iPhone 6+ 335.86 SMM
Příspěvky na SM: 410,- |
Zaslal: so červen 16, 2007 4:27 pm Předmět: Kopirovani |
|
|
Ja to delam tak,ze to nedam PRESUNOUT,ale KOPIROVAT a snazim se aby mobil nezhasnul. Po zkopirovani puvodni vymazu a je to presunute. Trosku zdlouhave, ALE  _________________ Dav!d SXG75 Black, C75 Silver, Mobile Music Set IMS-700, RS-MMC 1GB SanDisk, DCA-510, DCA-540, EBA-750, HHS-700, HHS-510, IFL-600 Flash, IQP 500, Tour Case FCT-700, Image Viewer SU-2, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Zaslal: ne červen 17, 2007 12:04 am Předmět: Re: Problém s přesunem souborů.... |
|
|
GgDag-SK napsal: | Serifus napsal: | Udělal jsem Customizaci a myslel jsem, že to pomůže. Nepomohlo. Víte prosím, co s tím???? Děkuji předem. | Sprav custom este raz a pozeral ci pri nej nevypisalo error. Ak mas citacku tak naformatuj kartu este. |
To bych mohl dělat do nekonečna každej tejden  _________________ C35i ---> SXG75  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mydyingbride VIP

3071.50 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Zaslal: ne červen 17, 2007 7:24 am Předmět: |
|
|
Dám ti jednu radu.. Nepřesouvej soubory z karty do telefonu ani naopak. Tím se vyhneš těmto problémům. Od té doby, co se mi to stalo, jsem začal všechno dělat přes PC a neměl jsem jedinný problém. JIná rada není.. Řešilo se to tu už mnohokrát, stačí trochu víc hledat..  _________________
M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CPU366 kolemjdoucí
55.04 SMM
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 2:47 pm Předmět: Re: Kopirovani |
|
|
Dav!d5 napsal: | Ja to delam tak,ze to nedam PRESUNOUT,ale KOPIROVAT a snazim se aby mobil nezhasnul. Po zkopirovani puvodni vymazu a je to presunute. Trosku zdlouhave, ALE  | JJ já to taky dělám takto ale když kopíruju z mobilu na MMC (nebo naopak, už nevím) tak to problémy nedělá, sice se někdy , když ho chcu rožnout sekne, ale po té je všechno tam, kam se to zadal... V opačném případě to má tolik problémů že to řeším přes PC... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|