Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
janda kolemjdoucí
192.50 SMM
|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 3:17 am Předmět: Hardware dotaz |
|
|
Zdravíčko , nedavno jsem koupil od kamoše 2 cx65ky jedna měla vylomené napajecí piny na baterii a druha byla uplně mrtva nereagovala ani na pc tak jsem přepajel piny na napajení ale pouze + a - ten prostřední se mi připájet nepovedlo (zhořela mi pajka) telefon jede jen na +a- (bez prostredního pinu ) tudiž se ptám jestli nedko nevíte kčemu slouží.Baterie sice nehřeje ale nerad bych se dočkal toho aby mi to třeba střelilo v kapse pokud by to bylo neco duležitého určite bych se to pokusil dopajet ale jestli to je naka prkotina tak.... díky za rady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pažout badatel

Založen: 13. 02. 2007 Příspěvky: 172 Bydliště: Divokej západ
454.16 SMM
|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 5:02 am Předmět: |
|
|
Pokud si to dobře pamatuju,tak prostřední PIN slouží ke zjišťování typu baterie.Telefon ti normálně bude fungovat i kdyby si ho přelepil,ale nejsem si jistej,že ti bude nabíjet.Elektronika v baterce totiž může říct telefonu,že to není originál(nebo spíš nemůže)a odmítne nabíjet.
Jestli se pletu,tak mě někdo opravte.Ale nějak takhle to vyznělo z topiců,který sem tu někdy četl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Založen: 03. 03. 2006 Příspěvky: 1713 Bydliště: Plzeň (Hadačka) Telefon: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: po prosinec 29, 2008 7:00 am Předmět: |
|
|
Prostredni pin urcuje typ baterie jak uz bylo receno a taky se podle toho zjistuje stav vybiti a nabiti baterie pokud muzes baterku dobijet jinde tak ho pripajovat nemusis. _________________ Philips Xenium X830

Podpořte SiemensManii | Náhradní díly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janda kolemjdoucí
192.50 SMM
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 6:04 am Předmět: |
|
|
mno chova se to uplně normálně takže to asi pajet nebudu množna jak budu mit vic věcí tak to udělám každopádně to nabijí normálne a ukazuje baterii pravdivě ... jinak díky za info |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|