Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lukas.hery kolemjdoucí
28.60 SMM
|
Zaslal: so únor 14, 2009 6:24 pm Předmět: me45i bez signálu |
|
|
doufám že sem jeste nekdo nekdy zavítá potřeboval bych poradit. me45i po zapnutí nenajde žadnou síť. ale spíš bych ocenil radu od nekoho kdo tenhle mobil má a už to mel rozdělaný protože ja ho měl rozdělanej a pul roku se na nej nešáhlo je možny že nějakej kousem se zatoulal... zkoušel jsem flash a nic. asi spíš HW chybka, ale je divny že před tím pul rokem valil v pohodě. je ta antena, ten plíšek co tam je hodně náchylnej na nějaký oděrky nebo tak?? díky za radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Zaslal: so únor 14, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
Chyba bola niekedy, ked sa nahral zly SW. Ale tebe pred tym ako si nahraval SW, asi signal nesiel, tak to vidim na zly kontakt na antennom konektore. Vyskusaj pichnut do tohoto konektora drot alebo tenky sroubovak, ci ti nevyhlada signal. Moze byt chyba aj v koncovom zosilnovaci. Ak mas moznost zmerat odpor na kontaktoch toho antenneho konektora. Malo by to byt v skrate, cize 0ohm. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kylo rozumbrada

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukas.hery kolemjdoucí
28.60 SMM
|
Zaslal: so únor 14, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
jo simku mám určitě dobrou v jiných telefonech funguje. chyba bude nekde jinde. myslím že určitě HW. ano odpor je 0, je to ve skratu. Drát nepomohl ted jsem stahl naky datasheet tak zkusím najít ten koncovej zesilovač ale to mi bude stejně asi k ničemu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|