Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ondřej Kuzník kolemjdoucí
41.40 SMM
|
Zaslal: so březen 21, 2009 2:09 am Předmět: Zvláštně (ne)fungující internet (S65) (vyřešeno) |
|
|
Včera jsem si flashnul S65 z firmware v12 na v58. Myslel jsem si, že to vyřeší problém s java aplikacemi, které chtějí používat GPRS, ale ten zůstal úplně stejný:
Pokud spustím Operu mini/midpssh/bombus/..., povolím přístup k GPRS, aplikace se tváří, že čeká na spojení (i ikona GPRS bliká v pravém horním rohu) ale nakonec to vzdá, protože se nespojí.
Interní Siemensí prohlížeč žádné problémy nemá.
Bohužel netuším, kde hledat problém. Myslel jsem si, že v prastarém firmwaru, proto jsem si pořídil kabel a nahrál tam nejnovější firmware, ale tam problém zřejmě nevězí.
Jediné, co mi přijde relevantní je toto téma http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=34191 ale jakmile změním profil připojení (na ručně sepsaný z vodafone.cz a nic jiného než Live! jsem tam nenašel), buď se nic nezmění, nebo začne aplikaci hlásit nejen jako nedůvěryhodnou (untrusted) ale nedovolí mi ji ani pro GPRS vůbec povolit.
Kde by mohl být problém? _________________ S65 v58
Naposledy upravil Ondřej Kuzník dne so březen 21, 2009 5:20 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kylo rozumbrada

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondřej Kuzník kolemjdoucí
41.40 SMM
|
Zaslal: so březen 21, 2009 5:17 pm Předmět: |
|
|
Díky, pročetl jsem si to fórum o opeře mini, nastavil APN na "internet" (teda zvolil starý profil, který jsem tam měl už od oskara) a už jedou všechny aplikace. _________________ S65 v58 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|