clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Flasher pre Siemensy x65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Flasher pre Siemensy x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Software
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Šňůra
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se někomu podařilo načíst testovací midlet loaderu tak vám pomůže stažení a následné nahrání tohoto midletu:

http://users.iptelecom.net.ua/~dmitry_z/px65restore.zip
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Potesujuca sprava:

Nova verzia x65Flasheru 1.035 s novou verziou loaderu,ktory uz patchuje aj problemove typy flashu f004 a 0001.
Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/x65flasher-1035.zip

Len tak pre informaciu,aj pre pracu s V_Klay 3.0 budete musiet mat patchnute bootcore,takze odporucam si to stiahnut,hlavne tí,co nemali patchnute bootcore,ako ja.

pytlák
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Potesujuca sprava:

Nova verzia x65Flasheru 1.035 s novou verziou loaderu,ktory uz patchuje aj problemove typy flashu f004 a 0001.
Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/x65flasher-1035.zip

Len tak pre informaciu,aj pre pracu s V_Klay 3.0 budete musiet mat patchnute bootcore,takze odporucam si to stiahnut,hlavne tí,co nemali patchnute bootcore,ako ja.

Patchoval jsem bootcore v C65 pomocí aplikace px65v3 (jad i jar soubor v telefonu) a telefon se po spuštění javového laderu okamžitě bez varování vypnul, takže jsem neviděl ani hlášku "Bootcore patched" (pokud tam vůbec byla). Telefon ale spolupracuje s programem x65 FLASHER, zálohy jdou vytvořit a vše se tváří jak má. V_Klay nemohu ještě vyzkoušet, stále ještě nepodporuje C65. Je bootcore upraven tak jak má? Nemůže to nestandardní chování telefonu při jeho úpravě přinášet v budoucnu nějaký problém? Mám zkusit spustit px65v3 ještě jednou? Nemůže se nic stát? Zkuste poradit! Pray
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pytlák napsal:
hanni napsal:
Potesujuca sprava:

Patchoval jsem bootcore v C65 pomocí aplikace px65v3 (jad i jar soubor v telefonu) a telefon se po spuštění javového laderu okamžitě bez varování vypnul, takže jsem neviděl ani hlášku "Bootcore patched" (pokud tam vůbec byla). Telefon ale spolupracuje s programem x65 FLASHER, zálohy jdou vytvořit a vše se tváří jak má. V_Klay nemohu ještě vyzkoušet, stále ještě nepodporuje C65. Je bootcore upraven tak jak má? Nemůže to nestandardní chování telefonu při jeho úpravě přinášet v budoucnu nějaký problém? Mám zkusit spustit px65v3 ještě jednou? Nemůže se nic stát? Zkuste poradit! Pray

Nic se neděje občas se ten loader tak chová, když ho pustíš ještě jednou jenom napíše že už je nainstalovaný. Zkus použít ve V-Klay ini soubor pro CX 65, někde jsem četl že to chodí, ale je to bez záruky, měj vždy po ruce zálohu z x65flasher.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 20, 2004 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pytlák napsal:

Mne sa ten loader zachoval uplne rovnako...je to tym,ze mas problemovy typ flashu,ako ja.Nic sa nedeje,vsetko je v poriadku.

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 20, 2004 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:

Nic se neděje občas se ten loader tak chová, když ho pustíš ještě jednou jenom napíše že už je nainstalovaný. Zkus použít ve V-Klay ini soubor pro CX 65, někde jsem četl že to chodí, ale je to bez záruky, měj vždy po ruce zálohu z x65flasher.

díky za informaci, tím "Zkus použít ve V-Klay ini soubor pro CX 65..." myslíš nastavit ve V_Klay CX65 (Chaos boot)? Think
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 20, 2004 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:

Mne sa ten loader zachoval uplne rovnako...je to tym,ze mas problemovy typ flashu,ako ja.Nic sa nedeje,vsetko je v poriadku.

Doposud jsem si myslel, že C65v25 variant A408 je běžný, bezproblémový FW. Jenže na druhou stranu - co jsou u Siemense slova běžný a bezproblémový, že?
pytlák
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 20, 2004 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten dvojnásobný anonym jsem byl já, stydím se a omlouvám Embarassed
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 20, 2004 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Krokodýl napsal:

díky za informaci, tím "Zkus použít ve V-Klay ini soubor pro CX 65..." myslíš nastavit ve V_Klay CX65 (Chaos boot)? Think

Ano, tím nic nezkazíš, maximálně se ti nespojí Laughing

WinMobile
pytlák
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 20, 2004 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:

Ano, tím nic nezkazíš, maximálně se ti nespojí Laughing

Zkusil jsem, nic jsem nezkazil, telefon se spojil - a to dokonce rychlostí 1228800. Vytvořil jsem si všechny dostupné zálohy. Záloha FF trvala něco málo přes 4 minuty. Zálohy se mi standardně uložily pod názvem "CX65_(Chaos_boot)_2004......" ale v tom není problém (doufám), to se dá přejmenovat. Těžko říci jak se to bude chovat při patchování, ale doufám že normálně.
Takže pro ostatní majitele C65 - Opatchovat bootcore a ve VKlay nastavit CX65_(Chaos_boot) a pak se Vám V_Klay spojí i s vaším telefonem. Dancing
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2004 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz loader spustim, tak mi jenom blikne bile obrazovka a nic se nestane? To znamena, ze mam jeste spatnej loader? Nebo cim to je? Mam CT65 od T-Mobilu a fw16. Dik
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2004 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A ktorou verziou loaderu si patchoval?
werttf
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2004 4:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chci se zeptat jak ten bootcore uvedu do puvodniho stavu pro pripadnou reklamaci?
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2004 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

werttf napsal:
chci se zeptat jak ten bootcore uvedu do puvodniho stavu pro pripadnou reklamaci?

Takhle http://www.siemensmania.cz/content.php?id=246

WinMobile
Tasadar
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2004 7:55 pm    Předmět: Scanning... Odpovědět s citátem

Udělal jsem vše podle návodu, ale i přesto mi flasher píše Scanning (press red button shortly). Ať mačkám jak mačkám, tak se nic nezmění :// Zkoušel jsem i telefon (jak radí autor článku) odpojit a zpětně připojit. Také nepomáhá. Mám C65, nevít někdo čím by to mohlo být?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Software Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další
Strana 6 z 11

Přejdi na: