Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mirdro věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 484 Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 25, 2004 4:56 pm Předmět: Připojení přes USB kabel |
|
|
Nějak mi to nefachá, nainstalováný SDS mám a hardware taky - ukazuje mi to, že zařízení Siemens SX pracuje správně, ale SDS vůbec nezaregistruje, že je mobil připojený.. čet sem nějaký články tady na webu, ale nic nepomáhá... může někdo poradit? dík... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 25, 2004 8:34 pm Předmět: |
|
|
Stáhni si od Siemensu MPM.Je to nástupce SDS.Mě to někdy "blbne" že to nenajde foun,ale pomohlo většinou odpojení kabelu,spuštění MPM a po zobrazení připojit SX.Pak by ho to mělo najít.Je třeba si stím´někdy pohrát. Pak taky v nastavení je položka kde se udává na jakym COMu či USB to máš,popřípadě je to na Auto. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
defyvm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 26, 2004 8:57 am Předmět: SX1=bomba(az na to ze MPM/SDS hleda COM ale kabel je USB??) |
|
|
Vcera 25.11. sem koupil, cely vecer si lamal hlavu, dnes dalsi 4 hodiny a nic! Krucinal co je to za logiku dodavat USB kabel a soft upecenej na porty typu COM. Ted mam komp celej zavsivenej jakejmasi emulacema co nefungujou. To si musim nastudovat programovani SW a udelat si synchro sam! Siemens je super, ale tohle me primo sere. Novy auto taky nekoupite bez kol, ne? Pokud umite poradit, prosim pomozte mi. Uz fakt nevim co s tim. Mam XP home / 4x USB / Mejte se a pevny nervy! Zdenek defy@email.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 26, 2004 9:55 am Předmět: |
|
|
jazadny emulace nikdy pouzit nemusel .. vsechno mi jede pres zakladni MPM a USB kabel .. nevim co s tim mate:) _________________ just me:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá listopad 26, 2004 10:33 am Předmět: |
|
|
tst napsal: | jazadny emulace nikdy pouzit nemusel .. vsechno mi jede pres zakladni MPM a USB kabel .. nevim co s tim mate:) |
Přesně tak stahní si nový MPM (je i v češtině) http://www.siemens-mobile.com/repository/773/77371/MPMSetup3.04.40.43_SmartSync_cs-CZ.zip a naisntaluj, má v sobě i ovladač pro USB kabel, takže nemusíš nic navíc instalovat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 28, 2004 6:16 pm Předmět: MPM |
|
|
MPM mám stažený, nainstalovaný a nic tak sem to hodil na tátův komp a tam to frčí uplně v pohodě, už mě to sere... člověk aby se doprošoval aby mu pučili počítač když něco chce nahrát... a že toho tam peru dost:o)  _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 28, 2004 10:32 pm Předmět: |
|
|
Občas se tu dočtu že pokud to někomu nejde pomůže nová instalace woken........ _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Návrat nahoru |
|
 |
defyvm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 29, 2004 5:50 am Předmět: USB kabel |
|
|
Mam XP Home na notebooku, pouzivam hodne USB extrenich zarizeni, kazde se pripojeni na USB hlasi informacni oknem dole na listre a zvukem. Jen tenhle kabel s pripojenym founem se nehlasi. Tim padem, at instaluju co instaluju, zadnej HW XP nenajde, ani samovolne ani nasilim, takze virtualni COM sice mam, ale spojeni ne - vidim to na vadnej kabel? Je to mozny? Diky Zdenek defy@email.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |

4261.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 29, 2004 12:05 pm Předmět: Re: USB kabel |
|
|
defyvm napsal: | Mam XP Home na notebooku, pouzivam hodne USB extrenich zarizeni, kazde se pripojeni na USB hlasi informacni oknem dole na listre a zvukem. Jen tenhle kabel s pripojenym founem se nehlasi. Tim padem, at instaluju co instaluju, zadnej HW XP nenajde, ani samovolne ani nasilim, takze virtualni COM sice mam, ale spojeni ne - vidim to na vadnej kabel? Je to mozny? Diky Zdenek defy@email.cz |
To je divný.Pokud připojíš SX ke kabelu a ten do USB,tak by ti Wokna měly najít novej HW.
Jediný co mě napadá je zkusit Přidat nový HW v ovládacích panelech.
Máš doufám už nainstalovaný MPM..... Tak ještě mrkni do Správce zařízení,jestli tam neni pod položkou modemy (tam je SX s orig kabelem),nebo na Porty COM.Jestli tam je tak už jen najít v MPM pokud ho nenajde sám. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Návrat nahoru |
|
 |
defyvm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 30, 2004 12:27 pm Předmět: komunikace pres USB kabel |
|
|
Opet mam za sebou par hodin pokusu rozchodit komunikaci pres USB kabel dodany v sade s telefonem. A nikam jsem nepokrocil. Jeste zkusim posledni moznost - preinstalovat XP Home, ale nedelam si iluze, protoze jsem zkousel, jestli budou XP lokalizovat pripojeny HW (SX1) at uz automaticky nebo vyhledavanim pomoci okna zadani noveho HW, na nekolika PC, vcetne uplne noveho PC s Win XP, a stale nic- takze jim to pojedu hodit na hlavu do AGORY v Brne na Masarykove street. Uvidim co najdou, protoze uz to badani leze trochu do spousty hodin laborovani bez vysledku. Kdyz tak koukam, jak mi kazdy radi a vyzkousel jsem uz opravdu hodne, co jineho by to mohlo byt - bud tel nebo kabel popripade obe vecicky. Mejte se, dam vedet jak sem dopadl Zdenek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tihamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 30, 2004 7:15 pm Předmět: Re: komunikace pres USB kabel |
|
|
Me se to povedlo hned napoprve (SDS), pak jsem to odinstalova, ze si tam dam MPM a ouvej. Od te doby ne a ne USB zprovoznit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 30, 2004 8:19 pm Předmět: :o( |
|
|
No přeinstalování woken radši riskovat nebudu neumim si představit jak bych dělal zálohu 120 GB plnýho hardu holt si budu muset chodit k tatínkovi a škemrat  _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
defyvm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 8:14 am Předmět: stale marne zprovozneni USB |
|
|
Kdyz tady nekomu fungovalo SDS napoprve pripojit telefon pres USB a po odinstalaci a znovu instal MSM uz nic, to me pripada taky dost divny. Ja mam jeden disk nazonovanej na C a D disk. C mam na DOS aplikaci a na D: mam zbytek, teda i XP Win, muze to byt problem? Nastavuje se neco na telefonu,aby fungovala komunikace pres USB. Reklamoval jste uz nekdo neco kolem SX1 - v Brne u firmy AGORA? Dik Zdenek |
|
Návrat nahoru |
|
 |

4261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 9:44 am Předmět: |
|
|
V SX se nic nenastavuje.Přinejhoršim se jen musí vyp/zap. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Návrat nahoru |
|
 |
vladan.charvat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2004 1:22 pm Předmět: Porpojení SX1 přes USB |
|
|
mam uplně stejný problém, at dělám co dělám nic nepomáhá. Každý říká že to má najít samo, ale pěkny kulový, a taky používám XP. At se snažím sebelíp, žádný návod uveřejněný na siemensmania mi nefunguje. Zkusil jsem naistalovat MPM SEtup 3.04. pokud nemám žádný software tak to chce ovládače na SX1 a když ho tam mám tak mi to hází že pokud chcu naistalovat MPM že zas mám instalačky odistalovat. Všchno mám originální. A navíc po prvním pokusu o připojení mi to udělalo pěknou paseku v softwéru, přestali mi fungovat do te doby originální sluchátka - misto sluchátek mi to ukazuje USB, hodiny se sami nastavuji atd....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|