Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
koc.pet věrný diskusník

2272.06 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: út říjen 12, 2010 6:52 pm Předmět: |
|
|
2 bitkar: Vážím si tvé nabídky, ale ať s tím nemáš komplikace. Hlavně pokud ten telefon používáš, bylo by docela nepříjemné se s tím tak mordovat. Teď se chystám zkusit jeden pokus, pak napíšu, jak to dopadlo.
Jinak mně těch víc ikon taky nechybí, jenom jsem to nečekal, protože při čtení recenze na mobilmanii měl jejich kousek 12 ikon. Je ale fakt, že ty ostatní 3 byly v podstatě zbytečné.
EDIT: Tak nevím, zda je tu ve fóru nějaký podobný postup, já jsem ho nenašel. Týká se to řešení, jak nahrát cizí fullflash do telefonů s bootcore x85, což Papua utils v možnosti Conversion Fullflash nenabízí. Vyřešit se to dá tak, že pokud máte v Papua uložené své kódy, tak je možno zvolit tlačítko Recalc Fullflash, vybrat cizí zálohu, Papua tam nacpe vaše kódy (čili přepíše ty důležité bloky v eeprom) a tuto zálohu můžete nahrát třeba V_KLayem bez nutnosti odblokování. _________________ S68 fw 47, ale se*e mě špatně slyšitelný a rezonující reprák!
ME45i fw4 VĚČNÝ STROJ, KTERÝ NIKDY NEZKLAME!
SL45i fw56 s nefunkčním aku
Historicky vzato: C25->MT50->C55->SL42i->CF62->SL45i->ME45->S75->ME45->ME45+S68? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sberatel věrný diskusník

1961.18 SMM
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
koc.pet napsal: | 2 Sberatel: Dík za nabídku, včera jsem našel nějakou zálohu na nějakých ruských stránkách, tak kdyby to nešlo, tak tě požádám. Ve večerních hodinách dodám to schéma.
Jinak nevíte někdo, co udělá telefon, když v papua použiju tlačítko Recacl Fullflash v kartě Convert? Nerad bych si odrovnal telefon...
EDIT: Tak včera večer mně SM nešla, takže to přidám teď. Použil jsem kabel, ze kterého vystupovalo 7 drátků (s kablem, z něhož vystupovaly pouze 3 dráty, to nešlo- mobil po zapojení vždy okamžitě vypl). Odtud jsem zapojil 3 vodiče, tedy Tx, Rx a GND. Obecně řečeno, použil jsem metodu pokus- omyl.
[/img] |
Díky po víkendu pošlu slíbené _________________ Koupím telefon, který nemám. Náhradní díly, krabice a příslušenství a to v jakém koli stavu.
MOBILNÍ SBÍRKA
jméno: siemens
heslo: siemens
http://sberatelsiemens.rajce.net/Sbirka_Siemens
TELEFONY NA PRODEJ
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=389287#389287 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|