Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kosako začátečník

SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: čt červen 16, 2011 10:40 pm Předmět: Koupím kabel DCA - 110, nebo redukci na DCA - 510 |
|
|
Koupím servisní kabel DCA - 110, nebo redukci na DCA - 510. Nemůžu už nikde sehnat konektor benq-siemens a z gsmcables mně Hernych odepsal, že je na tom stejně, tudíž mně kabel nemůže vyrobit.
Nabídky prosím do SZ, případně sem. Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: pá červen 17, 2011 7:23 am Předmět: |
|
|
Kúpiť HF, a konektor sa využije pre kábel
HF sa ale tiež môžu využiť, doletuje sa iný konektor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosako začátečník

SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: pá červen 17, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
Děkuji za radu, ale to by byla další komplikace. Chtěl bych hotový kabel, nebo redukci. Mimo peněz jsem ochoten "přihodit" i stojánek BenQ-Siemens DSC-100.
kód: | http://www.mytrendyphone.com/shop/benq-siemens-sync-station-4490p.html |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: pá červen 17, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
Aj som som takto zháňal, ale nenašiel som.
Preto som zvolil variantu: konektor z HF a naletovať na DCA-510 paralelne (takže kábel slúži aj pre Siemens aj Benq)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bitkar začátečník

|
Zaslal: po červen 27, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
ja nejakej kabel mam, servisni. Koupeno od GSM cables. Jen uz si presne nepamatuju, kterej to je, jestli je to 110ka (byl to ten pomalejsi USB co na nem bez problemu fungujou vsechny servisni ukony)... Mel jsem ho k S68. Jeste bych se rad zbavil autonabijecky, kdyby se nekomu hodila.
edit: tak dle toho co jsem tu kdysi na forum psal, tak by to mela byt DCA-110. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|