Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sebien kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 06, 2004 2:59 pm Předmět: Logo operátora do SX1 |
|
|
Prosim pekne,dle navodu na symbianforu jsem postupoval takto:
-do SX1 jsem dostal bitmapu...bmp:-)
-ve "spravci souborů" jsem vytvoril adresar ve tvaru C:/NOKIA/Apps/Phone/Oplogo ,kde NOKIA je zadana misto SYSTEM a nelze zmenit.
-do tohoto adresare jsem zkopiroval logo pod nazvem 230_1_0.bmp
Po tomto zakroku se mi mela po restartu objevit misto loga operatora T-Mobile ma bitmapa....vsak neobjevila.
Nevim tedy,co dal udelat,aby se to povedlo.Dokaze mi nekdo poradit?Nerikam,ze jsem odbornik,mozna jsem udelal pro odborniky trivialni chybu,presto prosim o radu.Jsem hracicka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 06, 2004 10:37 pm Předmět: |
|
|
nema byt nazev podle operatora ktereho mas t-mobil 230_01 ,..._02,..._03?????Nejsem si 100% jist nemam sx1 ale zkus to.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 06, 2004 10:49 pm Předmět: |
|
|
!!! NEBERTE TOTO PROSIM JAKO SPAM !!!
Poterbuji nutne vedet zda a jak se da pripojit SX1 pod W98 SDS ani MPM nepomahaji ....
Prosim dejte vedet Stunts@atlas.cz _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 07, 2004 10:11 am Předmět: |
|
|
Stalo se a nic.Muze to byt tim,ze format obrazku je .bmp?Mozna se musi pouzit format jiny...nevim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnnyho začátečník

Založen: 02. 09. 2004 Příspěvky: 83 Bydliště: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 07, 2004 11:07 am Předmět: jednoducha pomoc |
|
|
Ak to chces robit manualne, tak tvoj postup bol dobry, akurat skus ulozit logo operatora do formatu png a manualne premenuj subor na bmp. A co sa tyka nazvu suboru, jednoduchsie bude, ak si stiahnes a naistalujes FExplorer, ktory je na nete dostupny zadarmo. Nasledne si spustis FExplorer, najdes obrazok ktory ma byt ako logo operatora a das ho ulozit ako logo operatora. Telefon sa Ti restartne a bude vsetko OK. Sam to tak pouzivam. VEla zdaru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|