Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: st listopad 17, 2004 2:52 pm Předmět: |
|
|
pavelc napsal: | kesu napsal: | připojim přes Irda,pustim program-vše v pořádku,nečtu tel.seznamv -v pořádku,načtu SMS ze SIM- OK, nechám načíst Interní seznam SMS - mobil udělá píp,sekne se a je konec. Vážně už nevím kde je chyba (SiMoCo to možna nebude,protože MPM dělá to samé). |
A je to stejné i při připojení přes kabel? |
když to připojim přes kabel tak to sice funguje ale nemohu zálohovat všechny SMS,protože v přijatých se mi jich zobrazí pouze část a v SMS Mobil neni možnost uložit. Co s tim mam dělat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bredy začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 10:25 am Předmět: Re: Vylepšení |
|
|
pavelc napsal: | bredy napsal: | Šlo by vylepšit průzkumníka aby uměl jako kdysi DosNavigator nějakým tlačítkem spočítat velikost adresáře včetně podadresářů? Díky. |
Pokud si označíš adresář a dáš F5 - Kopírovat, tak se v potvrzovacím dotazu zobrazí počet souborů včetně celkové velikosti. Okno pak zavřeš přes Storno. |
To je sice pěkné, ale těžko si lze udělat přehled. Takže zatím musím používat javovský assistent paměti v telefonu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 9:58 pm Předmět: |
|
|
ghost_z_kca napsal: | mna by zaujimalo, ci by v dalsich verziach nepolo mozne integrovat v prieskumnikovy funkciu drag and drop a oznacovanie suborov mysov, priladne v rozbalovacom zozname diskov priamy odkaz na plochu, alebo tak ako to ma napr. total commander a ine- dat na spodok okna tlacitkovu ponuku F3-F8 . dost by to ulahcilo a zrychlilo pracu. |
Zkusím na to pamatovat, pokud bude kolem Vánoc volno... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 10:08 pm Předmět: Re: vypínání |
|
|
pavelc napsal: | Dratek napsal: | tak sem nainstaloval novou verzi a telefon M65 se pořád při startu vypíná.
Drátek |
Je něco vidět v Terminálu po pokusu o připojení? |
Z toho výpisu Terminálu, který jsem dostal, je vidět, ža k zamrznutí dochází při posílání seznamu SMS, stejně jako v případě "kesu". Mobil říká, že je v interní paměti 118 SMS ze 120 možných a na SIM 19 z 20. Při posílání SMS jich pošle 35 z interní paměti, při posílání třicáté šesté komunikace skončila - tehdy asi došlo k vypnutí mobilu.
Aby se s programem dalo pracovat, je třeba v Nastavení zrušit funkci "Stahovat SMS z mobilu do archivu při startu programu". No a potom asi nezbývá než redukovat počet SMS v mobilu a zkoušet... Já opravdu nevím, proč se mobil při posílání SMS vypne, třeba to má nějakou souvislost s množstvím zpráv v mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 10:14 pm Předmět: |
|
|
Pavle, dají se pomocí sw stahovat fotky, popř. video?  _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 19, 2004 2:39 pm Předmět: |
|
|
JARO napsal: | Pavle, dají se pomocí sw stahovat fotky, popř. video? |
Nerozumím dotazu. Program umožňuje kopírovat soubory z mobilu do počítače a naopak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 19, 2004 9:14 pm Předmět: |
|
|
Zatím s tímto programem nemám zkušenosti, mám pouze nějakou starší verzi.
Upřesnuji - potřebuji stahovat fotky z M65 do PC (ne jen tel.čísla a sms).
Dík.  _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 19, 2004 10:10 pm Předmět: |
|
|
JARO napsal: | Zatím s tímto programem nemám zkušenosti, mám pouze nějakou starší verzi.
Dík. |
Ano, to lze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 19, 2004 10:38 pm Předmět: |
|
|
pavelc napsal: | JARO napsal: | Zatím s tímto programem nemám zkušenosti, mám pouze nějakou starší verzi.
Dík. |
Ano, to lze. |
Zde je asi vhodne upozornit tazatele ze v programu je funkce "Pruzkumnik" a v nem lze kopirovat/presouvat tam i spet temer cokoliv. asdi bych si stahnul nejnovejsi verzi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 20, 2004 11:54 am Předmět: |
|
|
Děkuju Ti ochotný anonyme (škoda, že se nepodepisuješ). Nějak jsem ten průzkumník přehlížel . Fuguje velmi dobře, o moc přítulněji než MPM.
 _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 07, 2004 11:56 pm Předmět: |
|
|
Na www.siemensmania.cz/simoco.php je nová verze SiMoCo 2.1.6.
Pokud mi do toho nepřijde něco neočekávaného, doufám, že se s některými z vás setkám na 1. srazu SM. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st prosinec 08, 2004 7:10 am Předmět: |
|
|
pavelc napsal: |
Pokud mi do toho nepřijde něco neočekávaného, doufám, že se s některými z vás setkám na 1. srazu SM. |
Skvele,ja osobne sa moc tesim  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st prosinec 08, 2004 1:27 pm Předmět: |
|
|
pavelc napsal: | Na www.siemensmania.cz/simoco.php je nová verze SiMoCo 2.1.6.
Výborně, už se moc těším, jednou z přednášek by měla být i práec se SiMoCo a jeho možnosti, takže tvá přítomnost by byla super. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 08, 2004 11:21 pm Předmět: |
|
|
Jaká nastal zásadní pokrok oproti 2.1.5? _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 08, 2004 11:58 pm Předmět: |
|
|
JARO napsal: |
Jaká nastal zásadní pokrok oproti 2.1.5? |
Stačí se podívat na uvedenou stránku, je to snad moc práce? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|