Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Marek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 02, 2004 6:42 pm Předmět: M55 + Siemens Data Suite = problem? |
|
|
Mam problem udrzet spojeni M55 s programem SDS. Kabel mam neoriginalni, fw 10. S programem V-klay a jinymi neni zadny problem . Program poustim jak pod WIN XP tak WIN 98. Napise, ze neni pripojen telefon. Kolikrat ani opetovne spusteni programu nepomaha a musim restartovat. Také se mi ale povedlo nahrat cely adresar (asi 100 polozek) najednou a to pri kapacite baterie 20%. Delalo to i bez patchů.
Dalsi problem je, ze pri nahravani adresare do telefonu neustale telefon pipa a hlasi, ze sinchronizace neni povolena. Presto data nahraje, ale trva to o ty doby zobrazeni hlasky dele. Nekdy to vypada, ze se kousl, ale po dlouhe dobe se zase rozjede (pokud zrovna nespadne komunikace ).
Dalsi problem jsem jiz odstranil . Pri nahravani adresare do telefonu se skupiny v kontaktech, ktere obsahovali ceske znaky, sami prejmenovali na zadna skupina. Vyresil jsem to tak, ze jsem si prejmenoval skupiny v mobilu i v SDS na skupiny bez hacku a carek. Ted to funguje bez problemu, ale musim hacky a carky ozelet.
Diky za odpovedi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út únor 03, 2004 9:54 am Předmět: |
|
|
Jakou máš verzi? SDS nejnovější verze 1.0.0.76 máká i na XP naprosto bez potíží. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jedla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 05, 2004 11:10 am Předmět: To samé |
|
|
Čau dělá mi to úplně to samé Pěkně mě to s..e Pořád musím aktualizovat COM port Káblem to asi určitě nebude pač sem to ykoušel n ajiném kompu a všechno v pohodě podle mě je to buď deskou nebo čipovou sadou na desce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt únor 05, 2004 12:26 pm Předmět: Re: To samé |
|
|
Jedla napsal: | Čau dělá mi to úplně to samé Pěkně mě to s..e Pořád musím aktualizovat COM port Káblem to asi určitě nebude pač sem to ykoušel n ajiném kompu a všechno v pohodě podle mě je to buď deskou nebo čipovou sadou na desce  |
Souhlasím s tebou že je to v tvém PC, bohužel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|