clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - M55 + Siemens Data Suite = problem?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

M55 + Siemens Data Suite = problem?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 6:42 pm    Předmět: M55 + Siemens Data Suite = problem? Odpovědět s citátem

Mam problem udrzet spojeni M55 s programem SDS. Kabel mam neoriginalni, fw 10. S programem V-klay a jinymi neni zadny problem Very Happy. Program poustim jak pod WIN XP tak WIN 98. Napise, ze neni pripojen telefon. Kolikrat ani opetovne spusteni programu nepomaha a musim restartovat. Také se mi ale povedlo nahrat cely adresar (asi 100 polozek) najednou a to pri kapacite baterie 20%. Delalo to i bez patchů.
Dalsi problem je, ze pri nahravani adresare do telefonu neustale telefon pipa a hlasi, ze sinchronizace neni povolena. Presto data nahraje, ale trva to o ty doby zobrazeni hlasky dele. Nekdy to vypada, ze se kousl, ale po dlouhe dobe se zase rozjede (pokud zrovna nespadne komunikace Evil or Very Mad).
Dalsi problem jsem jiz odstranil wink. Pri nahravani adresare do telefonu se skupiny v kontaktech, ktere obsahovali ceske znaky, sami prejmenovali na zadna skupina. Vyresil jsem to tak, ze jsem si prejmenoval skupiny v mobilu i v SDS na skupiny bez hacku a carek. Ted to funguje bez problemu, ale musim hacky a carky ozelet.Sad
Diky za odpovedi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakou máš verzi? SDS nejnovější verze 1.0.0.76 máká i na XP naprosto bez potíží.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 11:10 am    Předmět: To samé Odpovědět s citátem

Čau dělá mi to úplně to samé Pěkně mě to s..e Mad Pořád musím aktualizovat COM port Káblem to asi určitě nebude pač sem to ykoušel n ajiném kompu a všechno v pohodě podle mě je to buď deskou nebo čipovou sadou na desce Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2004 12:26 pm    Předmět: Re: To samé Odpovědět s citátem

Jedla napsal:
Čau dělá mi to úplně to samé Pěkně mě to s..e Mad Pořád musím aktualizovat COM port Káblem to asi určitě nebude pač sem to ykoušel n ajiném kompu a všechno v pohodě podle mě je to buď deskou nebo čipovou sadou na desce Sad

Souhlasím s tebou že je to v tvém PC, bohužel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: