Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bergmann kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 12:49 pm Předmět: Aplikace Cell Track |
|
|
Cell Track
Prima program, podobný jako Mini GPS ,ale zdarma. Na telefonu udává polohu místa, kde se právě nacházíte – podle buněk BTS. Pokud si stáhnete seznam BTS stanic (na www.b.t.s.cz), na displeji se objeví i název buňky, včetně města a ulice. Tyto informace se vztahují hlavně k umístění BTS buněk, ale stejně je příjemné, když projíždíte např. Brnem a vidíte, jak si Vás BTSky přehazují. Zároveň vidíte např i jméno městské části, a ulice, kterou projíždíte.......
Není to sice pravé GPS, ale pro hračičky, které zajímá místopis, je prima...
Krom toho máte na očích intenzitu signálu a nabití baterie. K jednotlivým buňkám je možné přiřadit obrázek (nemám ozkoušeno).
Jen pozor při generování seznamu BTS do mobilu – trvá to hodně dlouho (nevím přesně kolik – nechávám to jet přes noc :-)
Zkuste ....... uvidíte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 8:00 pm Předmět: |
|
|
Kde se to dá stáhnout? Dej sem kdyžtak link... dik _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 8:07 pm Předmět: |
|
|
Dokaze to ty zmeny profilu a ostatni no proste to samy co v tomhle smeru umi MiniGPS Ten link by me taky zajimal!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bergmann kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 29, 2005 10:35 am Předmět: |
|
|
Uplne Squela app, dost me prekvapilo, ze to funguje a s jakou presnosti
Skoda, ze je tenhle thread trosku stary.. navic sem ho nenasel pomoci hledani ve foru
EDIT: Druha vec.. hmm.. jakto ze mam od Jaramaty (jeste raz diky ^_^) verzi 1.08 a na strankach http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=608&faq=2
je jen 1.03 ? _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
darnel badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 12:01 pm Předmět: Re: Aplikace Cell Track |
|
|
Bergmann napsal: |
Jen pozor při generování seznamu BTS do mobilu – trvá to hodně dlouho (nevím přesně kolik – nechávám to jet přes noc :-)
|
Nehodil bys link na vygenerovany seznam BTS pro tuhle aplikaci? Nevim presne ktery soubor a kam nahrat (PRN,CSV..) a jestli se to konvertuje celou noc, usetril bys ostatnim cas/praci. Dik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 12:11 pm Předmět: Re: Aplikace Cell Track |
|
|
darnel napsal: | Bergmann napsal: |
|
Nehodil bys link na vygenerovany seznam BTS pro tuhle aplikaci? Nevim presne ktery soubor a kam nahrat (PRN,CSV..) a jestli se to konvertuje celou noc, usetril bys ostatnim cas/praci. Dik. | http://b.t.s.cz/web/ stčí kouknout o pár příspěvků výš. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
darnel badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 1:05 pm Předmět: |
|
|
Sorry, jsem asi pytel ale...
na tenhle odkaz jsem se samozrejme dival, soubory stahnul, ale nevedel jsem ktery soubor (PRN,CSV,CLF?) kam nahrat a navic mam pocit, ze CellTrack pouziva nejaky svuj format. Navic tenhle odkaz (b.t.s.cz) zminuje uz Bergmann, takze co se mu teda generovalo?
No nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 1:26 pm Předmět: |
|
|
darnel napsal: | Sorry, jsem asi pytel ale...
na tenhle odkaz jsem se samozrejme dival, soubory stahnul, ale nevedel jsem ktery soubor (PRN,CSV,CLF?) kam nahrat a navic mam pocit, ze CellTrack pouziva nejaky svuj format. Navic tenhle odkaz (b.t.s.cz) zminuje uz Bergmann, takze co se mu teda generovalo?
No nic  |
jj, je to tam nejaky zmateny, navic web uz vic jak rok nepokracuje v praci...
Ja ty stanice mam od ... a sakra mi vypadl nick nejak na j***.. Zatim jsem tam nenasel chybu (Jsem z Moravy), ukazuje perfektne  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 6:59 pm Předmět: Re: Aplikace Cell Track |
|
|
Tahle adresa je k ničemu. Je to mrtvý seznam, aktualizované seznamy jsou na GSMweb.cz, ale tady to neřešte, na Symbianfóru je o tom celý dlouhý dred, tam se dozvíte všechno co potřebujete...
W.I.KING |
|
Návrat nahoru |
|
 |
d.data kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út září 06, 2005 8:23 pm Předmět: |
|
|
když si stáhnu soubor .clf co s ním mám potom dělat - kam ho mám dát aby to šlo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út září 06, 2005 10:07 pm Předmět: |
|
|
2W.I.KING sry za blbou otazku, ale kde to najdu na tom gsmweb.cz???? nemuzu to tam najit, potreboval bych aktualizovat databazi, tak bych te poprosil, esli by si mi to mohl hodit na mail, nebo sem dat primy odkaz, moc diky
//mam T-MOB  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
darnel badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 6:18 am Předmět: |
|
|
Abych prispel se svou troskou do mlyna - na co jsem uz prisel:
soubor .CLF prejmenujete podle cisla site a operatora napr. eurotel.clf -> 23002.clf a nahrajete do ?:\Nokia\others\CellTrack
potom v CellTracku Options->Config->(znova leve)Options->Generate DB
ale trva to asi fakt dlouho a ja to nevydrzel.
Zrovna u Eurotelu jde nazev BTS prijimat i pres mistni zpravy CB:
Options->Config->Cellname from CBS: on, CBS service number: 50
Tuhle informaci ale ziskate i bez CellTracku v obycejnych Lokalnich zpravach pokud zvolite prijem temata 50.
Stranky programu CellTrack:
http://www.afischer-online.de/sos/celltrack/index.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st září 07, 2005 11:39 am Předmět: |
|
|
jaramara napsal: | 2W.I.KING sry za blbou otazku, ale kde to najdu na tom gsmweb.cz???? nemuzu to tam najit, potreboval bych aktualizovat databazi, tak bych te poprosil, esli by si mi to mohl hodit na mail, nebo sem dat primy odkaz, moc diky
//mam T-MOB  | Na GSMwebu jsou ke stažení databáze v různých formátech, akorát v .clf ne. To řeší dobrá duše na bts.webpark.cz, která aktualizované soubory z GSMwebu automaticky převádí do .clf. No a ten .clf soubor je základem, ze kterého se generuje .db. Ale některým se databáze vygeneruje normálně, některým ne Bohužel, normálně vygenerované .db soubory nemám
W.I.KING |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|