Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 9:00 am Předmět: |
|
|
pavelc napsal: | JARO napsal: |
Jaká nastal zásadní pokrok oproti 2.1.5? |
Stačí se podívat na uvedenou stránku, je to snad moc práce? |
 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 8:05 pm Předmět: |
|
|
pavelc napsal: | JARO napsal: |
Jaká nastal zásadní pokrok oproti 2.1.5? |
Stačí se podívat na uvedenou stránku, je to snad moc práce? |
Není.
Ale myslel jsem si, že i slavný autor v rámci reklamy uvíta šanci říct svým platícím přispěvatelům stručně hlavní výhody nové verze.  _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2004 8:38 pm Předmět: |
|
|
JARO napsal: |
Není.
Ale myslel jsem si, že i slavný autor v rámci reklamy uvíta šanci říct svým platícím přispěvatelům stručně hlavní výhody nové verze.  |
Nechte raději slavného autora, aby čas, kterého moc nemá, věnoval radši práci na programu, než do nekonečna opakovanému popisovaní, co je v programu nového...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
e1 kolemjdoucí
Založen: 11. 07. 2004 Příspěvky: 18 Bydliště: SK - Bratislava
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 15, 2004 11:10 am Předmět: |
|
|
Nazdaaaar. Taq mam nejake pripomienky (zatial ako free user, ale nie nadlho ). Pre zaciatok napisem, ze mam 2xM55 a SiMoCO v2.1.6.
1. Program som si nahodil v praci, kde nemam mam na PCcku iba user prava Program som si nainstaloval do Adresara C:\Programs\SiMoCo aby som oklamal XPcka, ale bohuzial, spustit sa mi ho uz nepodarilo, hodilo mi to hlasku Acces to Windows directory denied! Nedalo by sa s tym nieco spravit?
2. Nedavno sa mi z jedneho telefonu zamazal cely adresar (neviem, preco, to tu teraz neriesme), taq som si povedal ze si ho prekopirujem z druheho. Zaloha este bola OK, ale obnova v druhom telefone uz nie. Mal som tam 182 kontaktova, ale najviac sa mi podarilo prekopirovat iba 140. Vacsinou sa niekde to kopirovanie zastavilo, ako keby uz bolo dokoncene. Niekedy pri 36.-om kontakte, niekedy pri 80.-om. Nakoniec som to prekopiroval nadvakrat.
3. Ked uz sme pri kopirovani. Preco to trva tak dlho? Neviem ako u vas, ale u mna sa jeden kontakt nahodi a skontroluje asi za 5 sekund. Malokedy menej, castejsie to trva ovela dlhsie, az 10 sekund. Co ma najviac zaraza, je to ze vacsinu casu program s telefonom nekomunikuje (v liste okna, co je pozadi pise No comm.)
4. Nedalo by sa tak isto ako s SMSkami pracovat aj s MMS? Alebo uz chcem moc?
5. Je velmi pohodlne posielanie SMS cez PC, hlavne moznost posielania FLASH SMS, ale uvital by som fuknciu ukladania poslnych SMS do pamate telefonu, taq ako sa to deje, ked posielam z telefonu. Totiz rad by som konkuroval priatelke, ktora mi odpisuje do jednej minuty dlhe SMSkym (N3310), a ja jej odpisujem najskor so piatich Jedniny hacik je naozaj v tom, ze tie poslane SMSky sa neukladaju do telefonu, a ja si ich zase v telefone rad archivujem Taqze prosim, prosim, prosiiim...
6. Zisiel by sa uninstal, alebo aspon tlacitko v Start menu, ktore zmase vsetky po Simeco, aby som sa nemusel hrabat v celom systeme
Ked ma este nieco napadne, taq napisem _________________ 2x Siemens M55, A57, a M35i s doje*** firmwareom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 4:03 pm Předmět: |
|
|
1. Nedalo, pri prvnim spusteni kazde nove verze a pri zadavani registracniho kodu je treba mit prava Administrators.
2. Vypada to, ze doslo k prekroceni timeoutu (program posle pozadavek na zapis do adresare a ceka, az mu mobil odpovi. Pokud neodpovi do urciteho casu, ted z hlavy si nepamatuji jakeho, je to vyhodnoceno jako ztrata komunikace).
3. Jako v predchozim bode, program ceka na odpoved mobilu. Zpracovani zaznamu v adresari muze mobilu trvat delsi dobu, zvlast kdyz je dost zaplnena pamet.
4. MMS neumim.
5. Nelze programove rict mobilu, aby po odeslani SMS ji soucasne ulozil v mobilu. Takze by komunikace musela probihat nadvakrat: jednou prikazem Odeslat a podruhe prikazem Ulozit - coz by trvalo dvojnasobne dlouho, zpracovani prikazu Ulozit trva skoro stejne dlouho jako Odeslat. Necham si to jeste projit hlavou. Prozatim muzete pouzit tento postup: odeslanou SMS mate v archivu na PC (zalozka Odeslane SMS). Oznacit ji, Predat dal, Ulozit a vybrat jestli na SIM nebo do interni pameti.
6. Staci smazat jeden adresar, to snad neni tak komplikovane... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
e1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 8:06 am Předmět: |
|
|
Co sa tyka bodu 5, bol by som velmi rad keby si to doprogramoval, lebo mi ta funkcia velmi chyba Co sa tyka tvojho sposobu, skusim to, ale dufam ze sa mi tam ulozia aj data, akoze kedy som tu SMSku poslal a komu.
K bodu 6: Zostane este odkaz v start menu a na ploche Ale ja to prezijem, ved aj tak nemam dovod ten program bohvie ako casto mazat
PS: Onedlho si SiMoCo registrujem aj ja  _________________ 2x Siemens M55, A57, a M35i s doje*** firmwareom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2004 1:04 pm Předmět: |
|
|
Nemám moc času a musím si SiMoCo co nejrychleji stáhnout. Pracuje i s infraportem? Asi jo, ne? Jak říkám nemám čas to číst...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TuX badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2004 3:51 pm Předmět: |
|
|
simoco je vybornej program, funguje hlavne mnohem spolehlivejc nez MPM, kdyz dam v MPM zkopirovat treba 20 fotek tak se to vzdycky v pulce sekne a hodi to najkou chybu takze musim jednotlive po 5ti fotkach coz je nanic, u simoco to jede v poho... good job... _________________ Siemens Forever !
Siemens S65 ||| ???SX1???
FW 16 > 25 + patche
tux@gamespot.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
e1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 9:28 am Předmět: |
|
|
Hm, vcera som sa velmi sklamal. SiMoCo mi zmazal vsetky SMSky z pamate. Mal som tam uz docela slusnu zbierku dolezitich SMS a zrazu pozeram, nikde nic. Mam tam iba tri SMSky ktore som poslal ja a ulozili sa na SIM kartu... Takze s tou registraciou si zatial pockam, ved nebudem platit za program ktory mi maze SMSky kedy sa mu zachce  _________________ 2x Siemens M55, A57, a M35i s doje*** firmwareom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 10:06 am Předmět: |
|
|
To co tu tvrdíte, je nesmysl. SiMoCo Vám určitě SMS z paměti mobilu sám o sobě nevymazal, ani omylem, nejde jednoduše nějakým příkazem smazat všechny SMS, musí se postupně mazat jedna po druhé. Hledejte chybu někde jinde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
e1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 10:51 am Předmět: |
|
|
pavelc napsal: | To co tu tvrdíte, je nesmysl. SiMoCo Vám určitě SMS z paměti mobilu sám o sobě nevymazal, ani omylem, nejde jednoduše nějakým příkazem smazat všechny SMS, musí se postupně mazat jedna po druhé. Hledejte chybu někde jinde. |
Bohuzial je to pravda. Zapojil som kabel, spustil som program. Po piatich minutach som nenasiel v Inboxe ziandu SMSku, detto adresar Sent (az na SMSky uloznene na SIM). A urcite som nemackal nic v stile zmazat celu pamat....  _________________ 2x Siemens M55, A57, a M35i s doje*** firmwareom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 1:32 pm Předmět: |
|
|
Musim sa pripojit k nazoru Pavla,ze to nie je chyba programu SiMoCo..pozeram,ze sa asi bude jednat o telefon M55 a tam boli problemy s mazanim adresara alebo casti flex pamati.Pravdepodobne mas zaplnenu flash pamat a telefon si sam "uvolnil" miesto na ukor Tvojho archivu SMS. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
e1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 2:24 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Musim sa pripojit k nazoru Pavla,ze to nie je chyba programu SiMoCo..pozeram,ze sa asi bude jednat o telefon M55 a tam boli problemy s mazanim adresara alebo casti flex pamati.Pravdepodobne mas zaplnenu flash pamat a telefon si sam "uvolnil" miesto na ukor Tvojho archivu SMS. |
Nemam ju zaplnenu, mam tam 180kilo volneho miesta. To snat na SMSky bohato staci, nie? A aj tak. Ked sa nieco maze, tak telefon, ci soft by sa mal spitat, ci tie SMSky naozaj chcem zmazat, nie?
Inac tieto SMSky sa mi do SiMoCo-a nakopirovali, ale ja ich potrebujem mat v telefone. Neviete, ako by som ich mohol dostat spat aj sa datumom a cislom odosielatela, spat do telefonu? Alebo aspon do SMS Archivu v telefone. Ako txtcka prekopirovane cez SDS sa mi ich podarilo vratit, ale bez datomov, cisel a SMSky dlhsie ako 160 znakov sa rozsekavaju... Preco nemoze ten Siemens pouzivat nekay normalny format... Waaaa  _________________ 2x Siemens M55, A57, a M35i s doje*** firmwareom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 7:50 pm Předmět: |
|
|
Přeji všem uživatelům mého programu (SiMoCo) pohodové Vánoce a všechno nej v novém roce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 5:30 pm Předmět: Re: Siemens Mobile Control - SiMoCo |
|
|
Zkousel jsem posledni verzi SiMoCo 2.1.6 s novym C65, sw verze 12 a komunikace mezi PC a mobilem nebyla navazana /bylo tam usb a infra/. Nemate nekdo zkusenost co s tim? Komunikace s CX65 fungovala na tomtez PC bez problemu!
Diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|