Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jozi Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 11:51 am Předmět: Stahovanie z inetu priamo do mobilu |
|
|
Ahojte,
mozno sa pytam blbo, ale neda sa stahovat z www stranok priamo do mobilu? Pripadne z wap stranok? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Streap badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 1:39 pm Předmět: Re: Stahovanie z inetu priamo do mobilu |
|
|
Jozi napsal: | Ahojte,
mozno sa pytam blbo, ale neda sa stahovat z www stranok priamo do mobilu? Pripadne z wap stranok? |
jiste, zadas http adresu a pres wap pripojeni normalne stahnes co chces.. kdyz je adresa presna 8) _________________ CX65
FW12> 16> 25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 2:08 pm Předmět: Re: Stahovanie z inetu priamo do mobilu |
|
|
Streap napsal: | Jozi napsal: | Ahojte,
jiste, zadas http adresu a pres wap pripojeni normalne stahnes co chces.. kdyz je adresa presna 8) |
Tak to som sa pokúšal už x-krát a stále mám nejakú chybu, napr nedostatočná pamäť, pričom voľných je 5,5MB, alebo Nepodporovaný typ obsahu.
Tak preto sa pýtam, lebo mi to nefunguje. Mám Orange a tento mesiac mám zdarma Orange Worl s 1GB dát, tak by som to chcel využiť, ale ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Streap badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 2:24 pm Předmět: |
|
|
nevim... dyztak si nastav wap, me to normalne funguje _________________ CX65
FW12> 16> 25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zbyna kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 2:30 pm Předmět: |
|
|
Mám pocit, že jsem někde četl, že z internetu si můžeš stáhnout jenom určitej počet kB. Myslím, že to záleži na velikosti cache paměti internetovýho prohlížeče přímo v mobilu. _________________ Nikdy není pozdě se naučit něco nového.
Siemens M50 -> CX65 fw25. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jo Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 5:04 pm Předmět: Volal som kvôli tomu do siemensu. |
|
|
tam so mnou skontrolovali všetky potrebné nastavenia, ktoré boli v poriadku a slečna povedala, že asi treba prehrať soft. Mám 16. Tak som sa spýtal, či môžem sám a ona že áno. Pýtal som sa na záruku, povedala, že o nič neprídem, len ak by sa mi to pohnojilo, tak servisný zásah bude stáť 330Sk. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|