Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milo Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 25, 2004 8:39 pm Předmět: kabel na cxt65 |
|
|
Chcem vás poprosiť o pomoc, mám kábel com CPA MA-7720,používal som ho pre tel.C35 a fungoval teraz som si ho chcel prerobiť podľa návodu s tými dvoma 15k odpormi aj sa mi to poderilo ale asi keď som zavieral kryt asi som skratol konektor, prišiel som na to až pri otvorení konektora ale medzi tým som to už skúšal, nemohol som kábel nejako poškodiť a ešte sa chcem spýtať ako zistím ktorý drôt je data out a
data in. Ďakujem za radu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 10:40 am Předmět: Re: kabel na cxt65 |
|
|
milo napsal: | Chcem vás poprosiť o pomoc, mám kábel com CPA MA-7720,používal som ho pre tel.C35 a fungoval teraz som si ho chcel prerobiť podľa návodu s tými dvoma 15k odpormi aj sa mi to poderilo ale asi keď som zavieral kryt asi som skratol konektor, prišiel som na to až pri otvorení konektora ale medzi tým som to už skúšal, nemohol som kábel nejako poškodiť a ešte sa chcem spýtať ako zistím ktorý drôt je data out a
data in. Ďakujem za radu.  |
Kabel pre C35 nepouzijes na CXT65,lebo ma uplne iny konektor.Kasli nato a kup novy kabel. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 10:41 am Předmět: |
|
|
Souhlasím s hannim, kup si DCA-510 a budeš spokojenej, to je jistota na dlouhou dobu. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milo Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 1:48 pm Předmět: kabel cxt65 |
|
|
Sorry som sa pomylil nie c35 ale c55. Už mám v tom chaos, lebo mam aj c35 aj c55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pierre pisatel

Založen: 23. 03. 2004 Příspěvky: 259 Bydliště: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
661.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 2:12 pm Předmět: |
|
|
Povedlo se mi něco podobného...
Na dat kabel ti staci 3 piny (pro tu C55)- takze u toho sveho jsem ostipal zbytek a pripojil na tri piny a zalil do plastikove hmoty... pokud budes chtit poslu ti obrazek mailem . nechci aby tu vsichni videli jake jsem prase
Bohuzel rada x65 nema zapojene jen tri piny, ale 5...[/img] _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|