Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
EllE začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 4:38 pm Předmět: Re: Témy do CX65 |
|
|
martinmartin napsal: | Ako mam nahrat temy do CXT65? |
Musis je rozkopirovat jako ty ostatni co tam uz mas... ja to aspon tak delal. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 4:58 pm Předmět: |
|
|
Nahrát do složky Themes soubor *.sdt a potom ho v" Nastavení - Témata" aktivovat.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 5:05 pm Předmět: |
|
|
Ano... SDT je prakticky ZIP, liší se právě jen příponou... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 7:34 pm Předmět: |
|
|
Jo, souhlasím s Ex-Billem. Mě jenom štve, že když se to téma naistaluje (rozbalí) a já ho pak chci smazat, tak je roztroušené pod zvuky, animacemi a obrázky... Já vím, jsou tam věci toho tématu, ale je to otrava takhle zvlášť to mazat . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 7:41 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Jo, souhlasím s Ex-Billem. Mě jenom štve, že když se to téma naistaluje (rozbalí) a já ho pak chci smazat, tak je roztroušené pod zvuky, animacemi a obrázky... Já vím, jsou tam věci toho tématu, ale je to otrava takhle zvlášť to mazat . |
Nemusíš to mazat zvlášť!! Když si najedeš do toho menu Nastavení - Témata, tak to můžeš smazat úplně všechno jednim kliknutim - na Smazat, myslim že je to levá kontextovka... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu...
Naposledy upravil Ex_Bill dne po prosinec 27, 2004 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 7:55 pm Předmět: |
|
|
Ex_Bill napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Jo, souhlasím s Ex-Billem. Mě jenom štve, že když se to téma naistaluje (rozbalí) a já ho pak chci smazat, tak je roztroušené pod zvuky, animacemi a obrázky... Já vím, jsou tam věci toho tématu, ale je to otrava takhle zvlášť to mazat . |
Nemusíš to mazat zvlášť!! Když si najedeš do toho menu Nastavení - Témata, tak to můžeš smazat úplně všechno jednim kliknutim.... |
Aha, já to mažu přes System souborů. Takže když to smažu přes nastavení témat, smaže se to všechno komplít, jo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 7:58 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Aha, já to mažu přes System souborů. Takže když to smažu přes nastavení témat, smaže se to všechno komplít, jo  |
Jj, přesně tak  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 8:10 pm Předmět: |
|
|
Ex_Bill napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Aha, já to mažu přes System souborů. Takže když to smažu přes nastavení témat, smaže se to všechno komplít, jo  |
Jj, přesně tak  |
Jo, zapomněl jsem Ti poděkovat. Díky!!! Jinak bych se totiž s tím trápil zvlášť . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 8:30 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Jo, zapomněl jsem Ti poděkovat. Díky!!! Jinak bych se totiž s tím trápil zvlášť . |
Není zač, od toho tu přeci všichni sme, abychom druhejm poradili  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|