Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
andus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 4:05 pm Předmět: problém s hrami |
|
|
ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 4:57 pm Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
andus napsal: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Maximalne si to joyistickom mozes posunut. Ale to si asi vedel! _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 5:10 pm Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
Lb01 napsal: | andus napsal: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Maximalne si to joyistickom mozes posunut. Ale to si asi vedel! |
No nevim, mě se ješte nepovedlo si joistickem posunout diplej... vždy se mi posunula postavička s kterou sem hrál  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 5:51 pm Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
Ex_Bill napsal: | Lb01 napsal: | andus napsal: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Maximalne si to joyistickom mozes posunut. Ale to si asi vedel! |
No nevim, mě se ješte nepovedlo si joistickem posunout diplej... vždy se mi posunula postavička s kterou sem hrál  |
No to zalezi na hre ktoru hras! Pisal som podla vlastnej skusenosti z hry kde postavicka nie je... DARK EMPEROR... tam ti len pribuaju budovy a joyom sa da hybat displej. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 7:38 pm Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
andus napsal: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
To je rozlišením. Já si třeba stáhnul Fifu 2004 Mobile a nahrál ji do tydlifonu, ale ta je (odhaduju) v rozlišení 176 × 220 pix. A nejhorší je to, že v těch hrách s větším rozlišením se v menu pohybuješ číslama na klávesnici, potvrzuješ pětkou (to by tak hrozné nebylo), ale nepřišel jsem na to, jak se vrátit o úroveň zpět... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 10:43 am Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | andus napsal: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
To je rozlišením. Já si třeba stáhnul Fifu 2004 Mobile a nahrál ji do tydlifonu, ale ta je (odhaduju) v rozlišení 176 × 220 pix. A nejhorší je to, že v těch hrách s větším rozlišením se v menu pohybuješ číslama na klávesnici, potvrzuješ pětkou (to by tak hrozné nebylo), ale nepřišel jsem na to, jak se vrátit o úroveň zpět... |
Já bych řek že tyhle symbianový hry asi potřebujou nějaký spešl tlačítko který na "obyč." founech chybí. Bez toho by byla Fifa super hra... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 1:31 pm Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
BEZY napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | andus napsal: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Já bych řek že tyhle symbianový hry asi potřebujou nějaký spešl tlačítko který na "obyč." founech chybí. Bez toho by byla Fifa super hra... |
Myslíš, že by Symbianová hra jela na telefonu bez Symbianu BTW Ty jak se v té Fifě dostaneš někam a nemůžeš se odtamtud dostat, vypneš tu hru dlouhým stisknutím červeného telefonku (jako já)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 1:32 pm Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
martinmartin napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | andus napsal: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Skadial si ju stiahol? |
http://eldar.cz/siemens/cx65/ftp/index.php?direction=0&order=&directory=java%2Fhry&&pismeno=F  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 1:34 pm Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Myslíš, že by Symbianová hra jela na telefonu bez Symbianu BTW Ty jak se v té Fifě dostaneš někam a nemůžeš se odtamtud dostat, vypneš tu hru dlouhým stisknutím červeného telefonku (jako já)  |
Jenže i Symbianový founy mají javu
Já už teď FIFU nehraju (teď hraju volejbal) ale dřív sem to dělal stejně jako ty  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 1:36 pm Předmět: |
|
|
Ale jak sem to hrál, tak vždycky když skončila polovina, tak sem to musel zas vypnout a zapnoit a to mě nebavilo, tak sem to smazal _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 2:32 pm Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
BEZY napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Myslíš, že by Symbianová hra jela na telefonu bez Symbianu BTW Ty jak se v té Fifě dostaneš někam a nemůžeš se odtamtud dostat, vypneš tu hru dlouhým stisknutím červeného telefonku (jako já)  |
Já už teď FIFU nehraju (teď hraju volejbal) ale dřív sem to dělal stejně jako ty  |
Jo, jenomže pořád je to Java hra, a ne Symbianová . Java hra na Symbianovým founu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 2:33 pm Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | Ale jak sem to hrál, tak vždycky když skončila polovina, tak sem to musel zas vypnout a zapnoit a to mě nebavilo, tak sem to smazal |
Jo, kvůli tomu jsem to dneska smazal a nahraju si tam nějaký standardnější fotbal . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 2:36 pm Předmět: Re: problém s hrami |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | BEZY napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Myslíš, že by Symbianová hra jela na telefonu bez Symbianu BTW Ty jak se v té Fifě dostaneš někam a nemůžeš se odtamtud dostat, vypneš tu hru dlouhým stisknutím červeného telefonku (jako já)  |
Já už teď FIFU nehraju (teď hraju volejbal) ale dřív sem to dělal stejně jako ty  |
Jo, jenomže pořád je to Java hra, a ne Symbianová . Java hra na Symbianovým founu. |
Aha, už to vidim. No jo, tak sem se přepsal no  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|