clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SX1 jako GPRS modem

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SX1 jako GPRS modem
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gobi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 10:17 am    Předmět: SX1 jako GPRS modem Odpovědět s citátem

Zdravim všechny, potřebuji radu, stále se mi nedaří zprovoznit SX1 jako modem... Chtěl bych vědet, jestli je to možné přes kabel, jestli jo,tak jak. Přes bluetooth mi to totiž telefon rozezná, spáruje, ale dál už s tím není možné nic dělat.. SDS telefon nevidí a ani v menu bluetooth nemohu otevřít složky v telefonu ani nic jiného. Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 11:00 am    Předmět: Re: SX1 jako GPRS modem Odpovědět s citátem

Gobi napsal:
Zdravim všechny, potřebuji radu, stále se mi nedaří zprovoznit SX1 jako modem... Chtěl bych vědet, jestli je to možné přes kabel, jestli jo,tak jak. Přes bluetooth mi to totiž telefon rozezná, spáruje, ale dál už s tím není možné nic dělat.. SDS telefon nevidí a ani v menu bluetooth nemohu otevřít složky v telefonu ani nic jiného. Sad

Pripojeni je mozne jen pres BT a infra GPRS nakonfiguruj na siemens konfiguratoru na strance www.siemens-mobile.cz duvod nefungujiciho BT adapteru je to ze se adapter nesnese s telefonem respektive SX s danym druhem proste nekomunikuje jinak by vse ostatni melo jit!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nakonfigurovane to mam... Bluetooth adapter mam MSI.. Muzete tedy doporucit nakej,kterej chodi???
rcbandit
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Nakonfigurovane to mam... Bluetooth adapter mam MSI.. Muzete tedy doporucit nakej,kterej chodi???

Jenom zkousej.MSI na 100% funguje s SX1. bezproblemu pouzivam 6 mesicu i na Data unlimited od TM.Jen v SP2 pro XP musis nainstalovat nove ovladace od MSI.
Zkus najed na modrou ikonku vpravo na liste,prave tlacitko mysi,dej quick connect,Dial UP a nakonfiguruj si pripojeni pres modem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
quintess
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 3:29 pm    Předmět: AT příkaz Odpovědět s citátem

Fakt nevím, jestli yb to bylo i u tohoto příadu, ale někdy je zapotřebí zadat jako zvláští inicializační příkaz u Eurotelu AT+CGDCONT=1,"IP","GOINTERNET"
pokud se jedná o GO Data Nonstop a u T-Mobilu je tam potřeba napsat
+CGDCONT=1,"IP","INTERNET.T-MOBILE.CZ"

Sám mám SX1 a až si koupím Bluetooth adaptér, tak to zkusím taky rozjet. Co si ale myslím, že když nainstalujež GPRS assistenta, co je na CD k SXku přiložený, tak to musí šlapat, né?

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK,dik vsem,vyzkousim a snad to pobezi... Ten upgrade pro SP2 si musim stahnout... Dam vedet..jak to dopadlo
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 4:38 pm    Předmět: Re: AT příkaz Odpovědět s citátem

quintess napsal:
Fakt nevím, jestli yb to bylo i u tohoto příadu, ale někdy je zapotřebí zadat jako zvláští inicializační příkaz u Eurotelu AT+CGDCONT=1,"IP","GOINTERNET"

Sám mám SX1 a až si koupím Bluetooth adaptér, tak to zkusím taky rozjet. Co si ale myslím, že když nainstalujež GPRS assistenta, co je na CD k SXku přiložený, tak to musí šlapat, né?

Ty kody byly znamy nedostatek starsich telefonu u novych stroju jsem se s tim nesetkal!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřebuju další radu,jsem stršná lama... Smile SP2 MSI mam nainstalovane,telefon rozezna,najde,nastavi spojeni a co dal???
quintess
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 9:07 pm    Předmět: Re: AT příkaz Odpovědět s citátem

Vytryol napsal:
quintess napsal:

Ty kody byly znamy nedostatek starsich telefonu u novych stroju jsem se s tim nesetkal!!

Nojo, jak říkám, nevím, jestli je to případ tohoto founa, což pochybuju, ale... jen jsem to tak plácl, no.
Sám to musím používat u své S45i.

Martin p.
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze nastav si v BT Setup Wizard "SX1 Dial-Up Networking" a v My BT Files by se ti mel objevit zastupce. Nyni si v: Ovladaci panely > Nastavení modemu > Bluetooth Modem nastav inicializacni retezec ( viz vyse v diskusi). Pote vytvor nebo mozna bude jiz vytvoreno sitove pripojeni k internetu( modem: Bluetooth Modem, vytacene cislo: *99***1#, a nezadavej uzivatelske jmeno ani heslo (odzkouseno T-Mobile, nevim jak funguje s Eurotelem). Po vytvoreni muzes dat pripojit a pokud si vse nastavil spravne, melo by to fungovat. Me na 100% funguje, SX1,W XP, MSI BToes PC2PC, Twist Data Unlimited.
Gobi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlasi mi to furt chybu portu 633
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2005 1:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to by melo pomoct restart PC. A kdyby ti to vubec nefungovalo, tak to zkus preinstalovat.
Ty BT jsou pekny svine, jednou jdou, jednou ne
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte někdo zkušenosti s tímto kabelem? http://www.vltava2000.cz/aligator/goodsdetail.asp?strGoodsID=$00001105$00000023 Nechcese mi věřit, že by SX1 neuměla fungovat jako GPRS modem pres kabel se současným dobíjením baterie. Je to pro mě dost důležitá informace, používám data nonstop a tohle je poslední problém co řeším.

Nebo nějaká jiná finta jak to vyřešit?

BT GPS i-Tec 339

Wayfinder Navigator

Život je hořký. Bohudík.
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gobi napsal:
Hlasi mi to furt chybu portu 633

Myslíš tuto chybu?

Tak té se taky nemuho zbavit.... Sad
Setkal se s tím už někdo?

BT GPS i-Tec 339

Wayfinder Navigator

Život je hořký. Bohudík.
huncut
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam jeden dotaz k tematu...kdyz sem pres SX1 pripojeny na net (treba pres BT), muzu s telefonem normalne volat a psat smsky ci jinak pracovat?

Dik.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: