Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cervenyjan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 31, 2004 11:18 pm Předmět: Problém s přijmem zpráv na SIM |
|
|
Zdravim, do teď vše fungovalo jak mělo a najednou to začlo blbnout. SMSky mi chodí na SIMku místo do paměti, kde je hafo místa. Co s tím? _________________ \\\DSPlayer ruleZ!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 12:27 pm Předmět: |
|
|
Zacni tim, ze prozradis, jakej mas mobil. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cervenyjan1 Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 12:31 pm Předmět: CX65 |
|
|
oookoook napsal: | Zacni tim, ze prozradis, jakej mas mobil. |
Omlouvám se, CX65. Ale už jsem to vyřešil - stačilo promazat zprávy v paměti. Měl jsem jich tam ale pouze 50, a ještě zbývalo 700kb paměti, což mě zmátlo. Asi je to nějaká chyba. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 12:37 pm Předmět: Re: CX65 |
|
|
cervenyjan1 napsal: | oookoook napsal: | Zacni tim, ze prozradis, jakej mas mobil. |
Omlouvám se, CX65. Ale už jsem to vyřešil - stačilo promazat zprávy v paměti. Měl jsem jich tam ale pouze 50, a ještě zbývalo 700kb paměti, což mě zmátlo. Asi je to nějaká chyba. |
To je divny... Melo by se to chovat tak, ze kdyz prijatejch+odeslanejch+neodeslanejch sms je vic jak 100, zacne se ukladat na SIM. Myslim, ze volna sdilena pamet na tohle nema vliv, jenom na volny misto v archivu. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 3:38 pm Předmět: |
|
|
Možná je to tím, že předtím jsi měl paměť na SIM plnou a pak jsi některé zprávy smazal a tím pádem se uvolnilo místo na SIM, která má při ukládání zpráv přednost před telefonem, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 3:51 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Možná je to tím, že předtím jsi měl paměť na SIM plnou a pak jsi některé zprávy smazal a tím pádem se uvolnilo místo na SIM, která má při ukládání zpráv přednost před telefonem, ne? |
SIM nema prednost pred pameti telefonu. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 3:55 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Možná je to tím, že předtím jsi měl paměť na SIM plnou a pak jsi některé zprávy smazal a tím pádem se uvolnilo místo na SIM, která má při ukládání zpráv přednost před telefonem, ne? |
SIM nema prednost pred pameti telefonu. |
Jsi si tím jistý  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 3:59 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | oookoook napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Možná je to tím, že předtím jsi měl paměť na SIM plnou a pak jsi některé zprávy smazal a tím pádem se uvolnilo místo na SIM, která má při ukládání zpráv přednost před telefonem, ne? |
SIM nema prednost pred pameti telefonu. |
Jsi si tím jistý  |
No kdyz mam uplne prazdnou pamet v telefonu i na SIM, tak se zacne ukladat do telefonu. BTW kdyz se uklada SMS na SIM, je u ni pak takova oskliva ikonka. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|