Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 7:25 pm Předmět: Hledá se nejnovější Dowloand Assistant |
|
|
pls, pokud ho někdo máte tak, Trnkalm@seznam.cz dík _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 7:30 pm Předmět: |
|
|
Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 7:33 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
jo ale mě každá (internet, DA, PEditor) z tehto aplikací háže hlášku CHYBA PŘI APLIKACI. PROŠLÝ CERTIFIKÁT! a přes new DA si to tam můžu potom natahat  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 7:38 pm Předmět: |
|
|
Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
jo ale mě každá (internet, DA, PEditor) z tehto aplikací háže hlášku CHYBA PŘI APLIKACI. PROŠLÝ CERTIFIKÁT! a přes new DA si to tam můžu potom natahat  |
Tak to Tě omlouvá . A co takhle si ten PE nahrát do telefonu přes kabel??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 7:53 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
jo ale mě každá (internet, DA, PEditor) z tehto aplikací háže hlášku CHYBA PŘI APLIKACI. PROŠLÝ CERTIFIKÁT! a přes new DA si to tam můžu potom natahat  |
a kde to mám vzít??? jedině přes DA  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 7:57 pm Předmět: |
|
|
Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
a kde to mám vzít??? jedině přes DA  |
A nemohl by Ti to někdo poslat přes infra...? _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 7:59 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
A nemohl by Ti to někdo poslat přes infra...? |
kabel mám ale DA a PE nemám  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 8:01 pm Předmět: |
|
|
Master1 napsal: | pechi napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
kabel mám ale DA a PE nemám  |
Se nerozčiluj Já jsem myslel jestli by Ti to nemohl někdo poslat z jeho telefonu přes infra na Tvuj telefon... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 8:05 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Master1 napsal: | pechi napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
Se nerozčiluj Já jsem myslel jestli by Ti to nemohl někdo poslat z jeho telefonu přes infra na Tvuj telefon... |
mým okolí mají jenom CT65 a C65  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 8:42 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Master1 napsal: | pechi napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Master1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
Se nerozčiluj Já jsem myslel jestli by Ti to nemohl někdo poslat z jeho telefonu přes infra na Tvuj telefon... |
Hahaha, teď ses nachytal, protože SA i PE jsou skryté soubory, takže přes Systém souborů ani Asistent paměti nic neuvidíš, natož pošleš . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 10:02 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Hahaha, teď ses nachytal, protože SA i PE jsou skryté soubory, takže přes Systém souborů ani Asistent paměti nic neuvidíš, natož pošleš . |
Cože...? Já si tady fakt někdy připadám jako bych se vrátil do školky...
Ale tak budiž, v klidu. Nejsem na hlavu padlej, tudíž vím, že s těmi originál aplikacemi co jsou v telefonu se nedá moc manipulovat, maximálně je smazat a i s tím je potíž. Nicméně obě aplikace (PE i DA) jdou po aplikování patche na výběr disků a zobrazení skrytých souborů v telefonu (a po stisknutí 1 ve filesystému) normálně vidět a tím pádem jdou i poslat přes infra Třeba mě Photo editor začal sám od sebe blbnout, a teď mi nejde ani spustit. Co je horší, nejde ani smazat, takže ho mám v telefonu úplně na nic. Tak jsem to tenkrát vyřešil tak, že mi kámoš poslal ze svýho telefonu přes infra PE co měl on, a ten mi valil úplně v pohodě. Takže tak nějak jsem to myslel...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 12:09 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Hahaha, teď ses nachytal, protože SA i PE jsou skryté soubory, takže přes Systém souborů ani Asistent paměti nic neuvidíš, natož pošleš . |
Cože...? Já si tady fakt někdy připadám jako bych se vrátil do školky...
Ale tak budiž, v klidu. Nejsem na hlavu padlej, tudíž vím, že s těmi originál aplikacemi co jsou v telefonu se nedá moc manipulovat, maximálně je smazat a i s tím je potíž. Nicméně obě aplikace (PE i DA) jdou po aplikování patche na výběr disků a zobrazení skrytých souborů v telefonu (a po stisknutí 1 ve filesystému) normálně vidět a tím pádem jdou i poslat přes infra Třeba mě Photo editor začal sám od sebe blbnout, a teď mi nejde ani spustit. Co je horší, nejde ani smazat, takže ho mám v telefonu úplně na nic. Tak jsem to tenkrát vyřešil tak, že mi kámoš poslal ze svýho telefonu přes infra PE co měl on, a ten mi valil úplně v pohodě. Takže tak nějak jsem to myslel...  |
Jo aha, tak to soráč. Já přes patche moc nejsem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 1:36 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Jo aha, tak to soráč. Já přes patche moc nejsem... |
Ne v pohodě, jen mě pobavila ta věta začínající Hahaha No jestli ty aplikace neseženem někde na netu, tak jedině je od někoho přes kabel nebo infra vytáhnout z telefonu...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 2:52 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Jo aha, tak to soráč. Já přes patche moc nejsem... |
Ne v pohodě, jen mě pobavila ta věta začínající Hahaha No jestli ty aplikace neseženem někde na netu, tak jedině je od někoho přes kabel nebo infra vytáhnout z telefonu...  |
teď sem si tam nahrál z CT65 DA a píše to CHYBA PŘI INSTALACI... _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 4:23 pm Předmět: |
|
|
vyzívám všechny kteří mají CX65 Fw 25 originál, aby si skopírovali Dowloand Assistent a poslali na email. prosím, jinak si budu muset nahrát zálohu a budu mít Fw 12 který mi z PC nekomunikuje a nejbližší místo kde by mi ho mohli přehrát je Brno od kterého bydlím cca 120km
všem předem díky _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|