Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lubmo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 4:18 pm Předmět: CT65-má hardwarový modem? |
|
|
Poradí mi někdo, jestli má CT65 hardwarový modem, v recenzích se názory liší _________________ lubmo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 4:42 pm Předmět: Re: CT65-má hardwarový modem? |
|
|
lubmo napsal: | Poradí mi někdo, jestli má CT65 hardwarový modem, v recenzích se názory liší |
má _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 7:17 pm Předmět: |
|
|
Od FW 12 se HW modem aktivuje. V recenzích měli FW 9 a míň a tehdy to ještě nefičelo, proto ty názory. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CW. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 8:39 pm Předmět: HW modem |
|
|
Změnil jsem u své CT 65 firemware na verzi 25 a modem mi stále nefunguje. Jak ho zprovoznit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ikosp pisatel

Založen: 15. 07. 2004 Příspěvky: 203 Bydliště: 20 Km od Brna
661.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 11:46 pm Předmět: |
|
|
jak jsi přišel na to že nefunguje?
Máš nainstalovaný ovladač modemu ( v pohodě funguje ten pro S45 )
nastavís mu port na kterým to je připojený a musí ti to fungovat
Nevím co máš za OS, ale v ovládacích panelech si najdi ,modemy a dej diagnostiku, pak uvidíš jestli jde ( měl by ) _________________
C35 > C45 > M55 3.75MB + plno patchu >S55
C65 v12 > v25 + systémové patche
M65 v43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 7:08 am Předmět: |
|
|
Ikosp napsal: | jak jsi přišel na to že nefunguje?
Nevím co máš za OS, ale v ovládacích panelech si najdi ,modemy a dej diagnostiku, pak uvidíš jestli jde ( měl by ) |
Modem našlo, ale přesto spojení nefunguje, zřejmě je chyba někde v nastavení. Mám XP a používám Siemens GPRS Modem Assistant. Operátor je t-mobile a mám SIMku DataUnlimited. Jestli víš něco bližšího o konfiguraci tohoto spojení tak napiš. Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lubmo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 7:19 am Předmět: |
|
|
Ikosp napsal: | jak jsi přišel na to že nefunguje?
Nevím co máš za OS, ale v ovládacích panelech si najdi ,modemy a dej diagnostiku, pak uvidíš jestli jde ( měl by ) |
Sorry, ale zapomněl jsem se identifikovat. Ten anonym jsem já _________________ lubmo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 11:53 am Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Ikosp napsal: | jak jsi přišel na to že nefunguje?
Modem našlo, ale přesto spojení nefunguje, zřejmě je chyba někde v nastavení. Mám XP a používám Siemens GPRS Modem Assistant. Operátor je t-mobile a mám SIMku DataUnlimited. Jestli víš něco bližšího o konfiguraci tohoto spojení tak napiš. Dík |
Podivej se na stranky Siemensu http://www.siemens-mobile.cz . Maj tam chybu v nastaveni spojeni pro t-mobile. Myslim, ze maj spatne APN. Je tam ke stazeni i ini soubor, kterym to spravis. Muzes zkusit rovnou Tenhle odkaz. Vubec si nevsimej toho, ze je to pro CX65. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 4:51 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Ikosp napsal: | jak jsi přišel na to že nefunguje?
Pokud máš dobře nastavenej foun pro datový přenosy,tak ic nenastavuj v kompu ručně a nech Siemens asistent ať si to nastaví podle sebe a pak vše pojede v poho.Já s tim zápasil u ET,ručně sem nastavoval spojení a konfiguraci modemu a pořád mi to nejelo. Až sem pak přišel na to,že si GPRS asisten všechno nastaví sám a správně. Pak je to otázka 2minut nastavení a je to pohoda  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 5:46 pm Předmět: |
|
|
jamaica napsal: | Anonymous napsal: | Ikosp napsal: | jak jsi přišel na to že nefunguje?
Pokud máš dobře nastavenej foun pro datový přenosy,tak ic nenastavuj v kompu ručně a nech Siemens asistent ať si to nastaví podle sebe a pak vše pojede v poho.Já s tim zápasil u ET,ručně sem nastavoval spojení a konfiguraci modemu a pořád mi to nejelo. Až sem pak přišel na to,že si GPRS asisten všechno nastaví sám a správně. Pak je to otázka 2minut nastavení a je to pohoda  |
No ale jak jsem psal vys, u T-mobile se zmenilo APN, proto to asi nefunguje. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|