clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Datovy kabel k CX65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Datovy kabel k CX65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
Ok, ja som sa pozeral, a nemam tam ziadne rezistory. Mam skusit zapojit rezistory ako mas ty?

no za pokus nic nedáš

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger 
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
kesu napsal:
kokam ža ten kabel si dělá co chce před chvílí než jsem ho rozebral se hlásil jako 540 teď najednou 510 to vážně nechápu

Taky mám stejnej postřeh, taky se mi náhodně hlásí jako 500, 510 nebo 540 Think

důležitý je že všechno funguje jak má

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger 
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ja potrebujem navod na prerobenie DCA-500 org. pro x65 na servisny.
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 01, 2005 11:48 am    Předmět: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Odpovědět s citátem

vcelak napsal:
Nech telefon (myslim x65) zapnuty a dej manualni start updatu, telefon nevypinej,nech ho jen pripojeny a zapnuty a pokud ti ho po vypsani, ze mas zapnout telefon ten telefon nenajde a sam nevypne, tak mas divnou verzi kablu...... Ja to tak mam vyzkousene. Vypnu a znovu zapnu telefon,necham zapnuty a pripojeny ke kompu, dam manualni start updatu,nsatavim spravny port a s telefonem uz nic nedelam. Vzdycky to zatim slo. Jinak mi telefon nikdy nenasel. (myslim mou cx65 a ani bratrovu c65)

A jaký port ? Nabízí to pouze COM1 a COM2 a já mám kabel v USB ... Ale asi DCA-540.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky  
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 01, 2005 12:12 pm    Předmět: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Odpovědět s citátem

dandak napsal:
vcelak napsal:
Nech telefon (myslim x65) zapnuty a dej manualni start updatu, telefon nevypinej,nech ho jen pripojeny a zapnuty a pokud ti ho po vypsani, ze mas zapnout telefon ten telefon nenajde a sam nevypne, tak mas divnou verzi kablu...... Ja to tak mam vyzkousene. Vypnu a znovu zapnu telefon,necham zapnuty a pripojeny ke kompu, dam manualni start updatu,nsatavim spravny port a s telefonem uz nic nedelam. Vzdycky to zatim slo. Jinak mi telefon nikdy nenasel. (myslim mou cx65 a ani bratrovu c65)

A jaký port ? Nabízí to pouze COM1 a COM2 a já mám kabel v USB ... Ale asi DCA-540.

u amtomatickýho žádný port nevybíráš.
a u manuálního do COM1,2 být nemůžou,jetli máš stolní počítač a USB kabel.
Máš správně nainstalovaný ovladače?
A funguje ti ten kabel v jiném programu?

SM
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 03, 2005 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Little_S napsal:
bkf.1 napsal:
Já to mám ověřeno;) Nefunguje:(((( Mad
Ještě zkusím uťápnout zenerky...

mohol by si vyskusat aj program ATEnabler, ked uz tak rychlo skusas vsetko, co pride
vraj v niektorych pripadoch pomaha, poslem ti ho na mail

ako prosimta moze pomoct ten atenabler?, ja som si ho stiahol, pripojil cx65 k pc pomocou neoriginalneho kabla pouzivaneho doteraz na radu x55, x60, program mi vypise, ze nasiel siemens cx65, ale co dalej?, na co sluzi ten program?, simoco ani mobile phone manager mi nerozpoznaju telefon ..., pocul som, ze by atenabler mohol pomoct (aj ty to pises), ale neviem si s tym dat rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
darnel
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2005 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:

to ti asi neodměřim ty dráty jsou precizně zaizolovaný a nechce se mi s tim nic dělat.

Ja myslel, ze se to zkousi na pinech konektoru Rolling Eyes

---

Mate nekdo zkusenosti s kabelem k SX1 se kterym by fungoval VKlay?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2005 2:35 pm    Předmět: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Odpovědět s citátem

dandak napsal:
vcelak napsal:

S DCA 540 toho moc nenaděláš, je to čistě datový kabel bez elektroniky, ten nepředěláš.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 10, 2005 9:22 am    Předmět: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
S DCA 540 toho moc nenaděláš, je to čistě datový kabel bez elektroniky, ten nepředěláš.

Hm, taky už jsem se k podobnému závěru dočetl. Tak a dotaz: nenašel by se tady někdo, kdo by v nejlepším případě chtěl vyměnit orig. DCA-540 za servisní ? Pokud je to nahoubeles nabídka, třeba něco málo doplatím :-) Potřebuji ale, aby ten servisní kabel byl i pro CX65 i pro SX1.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky  
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 10, 2005 9:30 am    Předmět: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Odpovědět s citátem

dandak napsal:
Krokodýl napsal:

Hm, taky už jsem se k podobnému závěru dočetl. Tak a dotaz: nenašel by se tady někdo, kdo by v nejlepším případě chtěl vyměnit orig. DCA-540 za servisní ? Pokud je to nahoubeles nabídka, třeba něco málo doplatím :-) Potřebuji ale, aby ten servisní kabel byl i pro CX65 i pro SX1.

CX65 a SX1 je vražedná kombinace pro univerzální kabel. Nechci být pesimistou, ale to je asi nerealizovatelné.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 11, 2005 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
Orpheus napsal:
kesu napsal:
Dnes mi přišel kabel z www.aaamobil.cz je to USB na x65 za 520kč včetně poštovnýho.v mobilu se hlásí jako DCA-540, funguje naprosto bez problémů.-jde s ním přehrát fw,patchovat,kopírovat soubory...)

doporučuji všem.

Jako mozes patchovat a nahravat FW cez 540???!!

Jo tak to fakt nevim. ale vim ze patchování 100%funguje

S kamosem jsme ho koupili a jaksi nefakal?! Nechapu.

Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 11, 2005 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
kesu napsal:
Orpheus napsal:
kesu napsal:
Dnes mi přišel kabel z www.aaamobil.cz je to USB na x65 za 520kč včetně poštovnýho.v mobilu se hlásí jako DCA-540, funguje naprosto bez problémů.-jde s ním přehrát fw,patchovat,kopírovat soubory...)

doporučuji všem.

Jako mozes patchovat a nahravat FW cez 540???!!

Jo tak to fakt nevim. ale vim ze patchování 100%funguje

S kamosem jsme ho koupili a jaksi nefakal?! Nechapu.

To jsem psal ja, nejake spatne prihlasovani Anxious .
Ten kabel z aaamobil, ale ma elektroniku. Ani tim, ze spojili ten pin 5+6 tak se to hlasi jako 540 a ruzne se to meni, ten telefon to plete. Ja jsem jim tam ten kabel vratil, 2x se s nima dohadal a dostal zpet prachy. Ted jsem koupil neorig. na m55 a dodam tam nabijeni a ty rezistory.

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 12, 2005 10:57 am    Předmět: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
CX65 a SX1 je vražedná kombinace pro univerzální kabel. Nechci být pesimistou, ale to je asi nerealizovatelné.

OK. Moje opravená otázka zní: kdo prodá, nebo poradí, jak levně sehnat servisní kábl na CX65 ?
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 12, 2005 10:57 am    Předmět: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:

OK. Moje opravená otázka zní: kdo prodá, nebo poradí, jak levně sehnat servisní kábl na CX65 ?
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 12, 2005 11:09 am    Předmět: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Odpovědět s citátem

dandak napsal:
Krokodýl napsal:

Řešení by bylo asi koupit kabel pro x35/x45 (stojí max. 300KČ) a připájet k němu konektor pro x55/x65. Mrkni ke mě na www.siemensak.wz.cz a tam najdeš, co potřebuješ vědětWink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Další
Strana 9 z 14

Přejdi na: