Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hefeistos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 7:46 pm Předmět: Jak se zbavit Download Assiastantu a Photo Editoru...? |
|
|
Dobrý večer, vlastním CX65 a mám teď takový problém. Pročítal jsem si fórum, dočetl jsem se že se dá ušetřit nějaké místo smazáním Download Assistanta a tak bych se chtěl zbavit tohoto a ještě Photo Editoru, který také nepoužívám. Smazal jsem soubory ve složkách, ale složky zůstaly... Přes SiMoCo ani MPM to smazat nejde, programy píší že "Adresář/soubor nebylo možné smazat". Aplikoval jsem si patch na zobrazení skrytých souborů, takže vše v telefonu vidím, ale ani přes systemaci souborů ty zapeklité složky nejde smazat. Poradí někdo komu se to povedlo, jak na to...? Asi někde dělám chybu...  _________________ SX1 fw15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 7:49 pm Předmět: Re: Jak se zbavit Download Assiastantu a Photo Editoru...? |
|
|
hefeistos napsal: | Dobrý večer, vlastním CX65 a mám teď takový problém. Pročítal jsem si fórum, dočetl jsem se že se dá ušetřit nějaké místo smazáním Download Assistanta a tak bych se chtěl zbavit tohoto a ještě Photo Editoru, který také nepoužívám. Přes SiMoCo ani MPM to smazat nejde, programy píší že "Adresář/soubor nebylo možné smazat". Aplikoval jsem si patch na zobrazení skrytých souborů, takže vše v telefonu vidím, ale ani přes systemaci souborů ty zapeklité aplikace nejde smazat. Poradí někdo komu se to povedlo, jak na to...? Asi někde dělám chybu...  |
Složky kde jsou umístěny DA a PE mají atribut "Jen pro čtení". Když ho zruší (pravý myšítko, vlastnosti, a tam zruší zaškrtnutí) tak by to už mělo jít. Kdyby to nešlo tak se zkus podívat jetli nemají tento atribut i ony soubory *.jad a *.jar _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaroslavg začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 8:00 pm Předmět: |
|
|
cez pamatovy asistent by to malo ist...
a35_ot311_t300_s45_cx65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 8:24 pm Předmět: |
|
|
Mel sem tentyz problem, kdyz si tam nahrajes ten patch pro zobrazeni skrytych souboru a slozek a pak ve vlastnich souborech zmackes tu 1,pak najedes na Show All,pak na Java...jam...aplications,pak si vyberes tu aplikaci a este tu slozku otevres,tam vymazes jednotlive jad a jar soubor a pak az tu slozku Photo editoru nebo Assistenta...takhle mi to slo!!Jinak ne...
Ja mam ted zas problem ze kdyz si tam Photo Editora(co byl puvodne nahranej v mobu) nahraju zpet pres kabel,tak mi vubec nejde spusti,ze prej: Nejde spustit na tomto telefonu..nechapu to?! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaroslavg začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 12:24 am Předmět: |
|
|
Vykašli sa na ten a stiahni si nejeký iný z netu weď je tu veľa odkazov..
a35_ot311_t300_s45_cx65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
s.u.i.t začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 7:43 pm Předmět: Re: Jak se zbavit Download Assiastantu a Photo Editoru...? |
|
|
Ex_Bill napsal: | hefeistos napsal: | Dobrý večer, vlastním CX65 a mám teď takový problém. Pročítal jsem si fórum, dočetl jsem se že se dá ušetřit nějaké místo smazáním Download Assistanta a tak bych se chtěl zbavit tohoto a ještě Photo Editoru, který také nepoužívám. Přes SiMoCo ani MPM to smazat nejde, programy píší že "Adresář/soubor nebylo možné smazat". Aplikoval jsem si patch na zobrazení skrytých souborů, takže vše v telefonu vidím, ale ani přes systemaci souborů ty zapeklité aplikace nejde smazat. Poradí někdo komu se to povedlo, jak na to...? Asi někde dělám chybu...  |
Složky kde jsou umístěny DA a PE mají atribut "Jen pro čtení". Když ho zruší (pravý myšítko, vlastnosti, a tam zruší zaškrtnutí) tak by to už mělo jít. Kdyby to nešlo tak se zkus podívat jetli nemají tento atribut i ony soubory *.jad a *.jar |
v mém případě jsem zrušil atrib. a bylo to  _________________ Alcatel OTclub -> Nokia 5110 -> N 3310 -> N6210 -> N6610 -> Siemens CX 65 (fw25) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: st leden 12, 2005 4:32 pm Předmět: |
|
|
me to slo pres SiMoCo smazat uplne v pohode tak nevim jak ti poradit ale zkus to co ti sem ostatni napisou!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|