clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak se zbavit Download Assiastantu a Photo Editoru...?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak se zbavit Download Assiastantu a Photo Editoru...?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hefeistos
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 10, 2005 7:46 pm    Předmět: Jak se zbavit Download Assiastantu a Photo Editoru...? Odpovědět s citátem

Dobrý večer, vlastním CX65 a mám teď takový problém. Pročítal jsem si fórum, dočetl jsem se že se dá ušetřit nějaké místo smazáním Download Assistanta a tak bych se chtěl zbavit tohoto a ještě Photo Editoru, který také nepoužívám. Smazal jsem soubory ve složkách, ale složky zůstaly... Přes SiMoCo ani MPM to smazat nejde, programy píší že "Adresář/soubor nebylo možné smazat". Aplikoval jsem si patch na zobrazení skrytých souborů, takže vše v telefonu vidím, ale ani přes systemaci souborů ty zapeklité složky nejde smazat. Poradí někdo komu se to povedlo, jak na to...? Pray Asi někde dělám chybu... Brick wall
Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 10, 2005 7:49 pm    Předmět: Re: Jak se zbavit Download Assiastantu a Photo Editoru...? Odpovědět s citátem

hefeistos napsal:
Dobrý večer, vlastním CX65 a mám teď takový problém. Pročítal jsem si fórum, dočetl jsem se že se dá ušetřit nějaké místo smazáním Download Assistanta a tak bych se chtěl zbavit tohoto a ještě Photo Editoru, který také nepoužívám. Přes SiMoCo ani MPM to smazat nejde, programy píší že "Adresář/soubor nebylo možné smazat". Aplikoval jsem si patch na zobrazení skrytých souborů, takže vše v telefonu vidím, ale ani přes systemaci souborů ty zapeklité aplikace nejde smazat. Poradí někdo komu se to povedlo, jak na to...? Pray Asi někde dělám chybu... Brick wall

Složky kde jsou umístěny DA a PE mají atribut "Jen pro čtení". Když ho zruší (pravý myšítko, vlastnosti, a tam zruší zaškrtnutí) tak by to už mělo jít. Kdyby to nešlo tak se zkus podívat jetli nemají tento atribut i ony soubory *.jad a *.jar

jaroslavg
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 10, 2005 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cez pamatovy asistent by to malo ist...

a35_ot311_t300_s45_cx65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kabel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 10, 2005 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel sem tentyz problem, kdyz si tam nahrajes ten patch pro zobrazeni skrytych souboru a slozek a pak ve vlastnich souborech zmackes tu 1,pak najedes na Show All,pak na Java...jam...aplications,pak si vyberes tu aplikaci a este tu slozku otevres,tam vymazes jednotlive jad a jar soubor a pak az tu slozku Photo editoru nebo Assistenta...takhle mi to slo!!Jinak ne...

Ja mam ted zas problem ze kdyz si tam Photo Editora(co byl puvodne nahranej v mobu) nahraju zpet pres kabel,tak mi vubec nejde spusti,ze prej: Nejde spustit na tomto telefonu..nechapu to?!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaroslavg
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 11, 2005 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vykašli sa na ten a stiahni si nejeký iný z netu weď je tu veľa odkazov..

a35_ot311_t300_s45_cx65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
s.u.i.t
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 11, 2005 7:43 pm    Předmět: Re: Jak se zbavit Download Assiastantu a Photo Editoru...? Odpovědět s citátem

Ex_Bill napsal:
hefeistos napsal:
Dobrý večer, vlastním CX65 a mám teď takový problém. Pročítal jsem si fórum, dočetl jsem se že se dá ušetřit nějaké místo smazáním Download Assistanta a tak bych se chtěl zbavit tohoto a ještě Photo Editoru, který také nepoužívám. Přes SiMoCo ani MPM to smazat nejde, programy píší že "Adresář/soubor nebylo možné smazat". Aplikoval jsem si patch na zobrazení skrytých souborů, takže vše v telefonu vidím, ale ani přes systemaci souborů ty zapeklité aplikace nejde smazat. Poradí někdo komu se to povedlo, jak na to...? Pray Asi někde dělám chybu... Brick wall

Složky kde jsou umístěny DA a PE mají atribut "Jen pro čtení". Když ho zruší (pravý myšítko, vlastnosti, a tam zruší zaškrtnutí) tak by to už mělo jít. Kdyby to nešlo tak se zkus podívat jetli nemají tento atribut i ony soubory *.jad a *.jar

v mém případě jsem zrušil atrib. a bylo to Dancing

JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 12, 2005 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me to slo pres SiMoCo smazat uplne v pohode tak nevim jak ti poradit ale zkus to co ti sem ostatni napisou!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: