Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PsY.cHe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 9:45 pm Předmět: help pls > spojeni PC kabelem |
|
|
prosel sem snad cely forum o SX1 ale nikde sem nenasel reseni pro to jak rozchodit kabel kdyz to nejde ! v SDS to hazelo nakou chybu se serverem a ze ho to nemuze najit a v MPM se to nenajde vubec...
mam nejnovensji MPM s tim addonem normalne nasintalovany, zkousel sem naisntalovat nakej mrtouter, cet sem dva navody na siemensmanii cet sem navod na epix.wz.cz vsechny poznatky, zkousel sem reinstalovavat cistit registry, ruzne vyndavat zandavat atd. atd.
tak co mam proboha delat abych se konecne spojil s PC?!?!?!?!?!
nepiste mi hledej! fakt sem prosel cely forum....
dik za konstruktivni reakce
pro informaci mam fw 12 xp, sp2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 9:47 pm Předmět: Re: help pls > spojeni PC kabelem |
|
|
PsY.cHe napsal: | prosel sem snad cely forum o SX1 ale nikde sem nenasel reseni pro to jak rozchodit kabel kdyz to nejde ! v SDS to hazelo nakou chybu se serverem a ze ho to nemuze najit a v MPM se to nenajde vubec...
mam nejnovensji MPM s tim addonem normalne nasintalovany, zkousel sem naisntalovat nakej mrtouter, cet sem dva navody na siemensmanii cet sem navod na epix.wz.cz vsechny poznatky, zkousel sem reinstalovavat cistit registry, ruzne vyndavat zandavat atd. atd.
tak co mam proboha delat abych se konecne spojil s PC?!?!?!?!?!
nepiste mi hledej! fakt sem prosel cely forum....
dik za konstruktivni reakce
pro informaci mam fw 12 xp, sp2 |
Uz jsem to tu rikal!!Takze znovu pokud ti to hazi chybu RPC serveru bud preinstaluj okna nebo pouzij symbian plugin do Total Commanderu pak to FUNGOVAT BUDE!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seten ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 9:50 pm Předmět: |
|
|
Mne to chodi len ked je sx pripojeny pocas startu PC.
A mam ho cez USB s emulatorom. _________________ SX1 , SL45i, SL45i. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PsY.cHe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 9:52 pm Předmět: Re: help pls > spojeni PC kabelem |
|
|
Uz jsem to tu rikal!!Takze znovu pokud ti to hazi chybu RPC serveru bud preinstaluj okna nebo pouzij symbian plugin do Total Commanderu pak to FUNGOVAT BUDE!![/quote]
nehazi mi to chybu RPC serveru ale nenajde ho to, ted nemam SDS ale MPM tak nemuzu zjistit presne jaka to je ;/
a kde ten plugin sezenu ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|