Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Billy.mail kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 10:12 am Předmět: Nejde smazat |
|
|
Chci smazat jeden soubor (tenhle obrázek jsem mel chvíli jako tapetu), ale nejde smazat (piše, že soubor je jen pro čtení).
Jak to mám smazat?
A ještě jednu věc - existuje java program do mobilu, který dočasně odemkne skryté složky (config...) ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 10:34 am Předmět: |
|
|
musíš to smazat přes kabel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 10:45 am Předmět: |
|
|
Najdi si v nejakem programu (MPM,SIMoCO..) ten soubor a zrus mu "jen pro cteni".Java program zadny myslim neni.Na PC je OD tools,popripade si aplikuj patch na zobrazeni skrytych souboru.Vse potrebne k tomu najdes tu na SM  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spidee začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 11:40 am Předmět: |
|
|
Nebo by to taky slo v Menu-Nastaveni-Nastaveni telefonu-Asistent pameti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Billy.mail kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 12:17 pm Předmět: |
|
|
Asistent to zvladl.
diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 2:43 pm Předmět: |
|
|
Cez asistenta pamati sa da mazat vsetko,co je vo filesysteme,bez ohladu na atributy suborov.Uz to tu na fore bolo spomenute niekolkokrat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 10:19 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Cez asistenta pamati sa da mazat vsetko,co je vo filesysteme,bez ohladu na atributy suborov.Uz to tu na fore bolo spomenute niekolkokrat. |
Nesouhlasim s tim, ze se s tim da vymazat vsechno. Mam M65- FW25 a do mobilu sem si nahral java aplikaci, v nazvu byly hacky-carky a v telefonu zahlasilo sracku a od te doby mam v telefone aplikaci o velikosti -{minus}1B. V telefonu dam smazat, napise smazano a houby.. je tam furt. Zkousel sem vse- asistent pameti, pres kabel, nic nevali. Treba budete mit naky napad. Diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 1:20 am Předmět: |
|
|
Tak na tohle pomuze jen zaloha a nasledne formát. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 9:25 am Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | hanni napsal: | Cez asistenta pamati sa da mazat vsetko,co je vo filesysteme,bez ohladu na atributy suborov.Uz to tu na fore bolo spomenute niekolkokrat. |
Nesouhlasim s tim, ze se s tim da vymazat vsechno. Mam M65- FW25 a do mobilu sem si nahral java aplikaci, v nazvu byly hacky-carky a v telefonu zahlasilo sracku a od te doby mam v telefone aplikaci o velikosti -{minus}1B. V telefonu dam smazat, napise smazano a houby.. je tam furt. Zkousel sem vse- asistent pameti, pres kabel, nic nevali. Treba budete mit naky napad. Diky |
No,mozne je vsetko.Este som nepocul o pripade,zeby sa nieco nedalo zmazat,si prvy. Urob si zalohu Flex a daj Format. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 10:01 am Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Cez asistenta pamati sa da mazat vsetko,co je vo filesysteme,bez ohladu na atributy suborov.Uz to tu na fore bolo spomenute niekolkokrat. |
Já jsem taky tvrdil že smazat jde všechno, do té doby než jsem chtěl smazat DA a Photo Editor. Myslel jsem že asistent paměti to zvládne, ale nezvládnul, psal že soubory jsou jen pro čtení. Tak jsem si řekl, že to smažu přes počítač, změnil jsem jednomu atributy a zkusil ho smazat, ale pořád to nešlo. Už jsem nevěděl co s tím, tak jsem je všechny přejmenoval, a pak teprve šly v pohodě smazat...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|