Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zso začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 3:35 pm Předmět: Synchronizacia CX65 |
|
|
Mam jednu otazku, a zaroven aj prosbu
Chcel by som zosynchronizovat moju CX65 a Outlookom 2003. No jak je aj niekde pisané MPM so Smastsynch to nezvlada. Cital som ze by to malo ist cez XTDN. No ale ani to neviem rozchodit. Presnejsie ked dam synchronizovat XP mi vyhodi hlasku, kde nie je nic napisane iba OK.
Pomozte prosim
Dakujem Zso _________________ C35 -> M35 -> S35 -> MT50 -> CX65 FW25 -> FW 43 -> FW 50 -> SE K750i
S65 FW 53 ->Nokia N95 8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 3:42 pm Předmět: |
|
|
To se mi stalo také po nainstalování XTDN popředchozím smazání MPM ještě u M55. Fungovalo to jen když jsem spusti SDS pak XTDN fungovalo.
S přechodem na C65 jsem to vyřešil odinstalováním MPM a SDS a vyčistěním registru od všech věcí spojených s SDS a MPM. Pak jsem nainstaloval MPM bez synchronizace a ze SDS jen synchronizaci.
Vše šlape OK. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LADAS začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 3:43 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | To se mi stalo také po nainstalování XTDN popředchozím smazání MPM ještě u M55. Fungovalo to jen když jsem spusti SDS pak XTDN fungovalo.
S přechodem na C65 jsem to vyřešil odinstalováním MPM a SDS a vyčistěním registru od všech věcí spojených s SDS a MPM. Pak jsem nainstaloval MPM bez synchronizace a ze SDS jen synchronizaci.
Vše šlape OK. |
Ladas Sorry |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|