Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mbelicek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 5:20 pm Předmět: Problemy s ceskou diakritikou vT9 v JIMM ICQ a pri psani SMS |
|
|
Zdravim, urcite vam to dela taky. Mam Jimm 0.3.1 midp2 java icq klienta v S65. Kdyz pisu zpravu t9kou tak to pise vcetne uplne ceske diakritiky, tim myslim vcetne hacku. Zpravu odeslu kamaradovi. Problem je, ze kamaradovi se objevi misto znaku s hackama otazniky.
Vite nekdo co s tim? Treba nejak vypnout diakritiku v T9 pro java aplikace.
Zajimave je, ze kdyz pisu sms, tak tam je jenom T9 bez diakritiky - umi jen carky a to jen obcas a jeste k tomu obracene.
Diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Založen: 08. 09. 2004 Příspěvky: 405 Bydliště: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 3:16 pm Předmět: Re: Problemy s ceskou diakritikou vT9 v JIMM ICQ a pri psani |
|
|
mbelicek napsal: | Zdravim, urcite vam to dela taky. Mam Jimm 0.3.1 midp2 java icq klienta v S65. Kdyz pisu zpravu t9kou tak to pise vcetne uplne ceske diakritiky, tim myslim vcetne hacku. Zpravu odeslu kamaradovi. Problem je, ze kamaradovi se objevi misto znaku s hackama otazniky.
Vite nekdo co s tim? Treba nejak vypnout diakritiku v T9 pro java aplikace.
Zajimave je, ze kdyz pisu sms, tak tam je jenom T9 bez diakritiky - umi jen carky a to jen obcas a jeste k tomu obracene.
Diky. |
A neni to spis chyba na strane kamarada? Ja pisu bezne z Jimma na Mirandu a vsechno funguje. Ale co vim, tak takove ICQLite s tim ma problemy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 3:35 pm Předmět: |
|
|
Taky mám tu zkušenost, že ICQ lite diakrtka nezvládá. A full ICQ taky ne, pokud je zaškrtlý "use CP1251 hack". (1251 není totiž středoevropský kódování, ale poněkud východnější... ) _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 4:06 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | Taky mám tu zkušenost, že ICQ lite diakrtka nezvládá. A full ICQ taky ne, pokud je zaškrtlý "use CP1251 hack". (1251 není totiž středoevropský kódování, ale poněkud východnější... ) |
1251 je sice "eastern" , ale když je zaškrtlý, tak mi Jimm diakritiku zvládá. Odzkoušeno na Jimm 0.3.1.(varianta MIDP2) x ICQlite  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petroubek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 9:25 pm Předmět: |
|
|
Tak já mám zvláštní zkušenost. Když jsem nainstaloval Jimm 0.3.1 MIDP2 a vyzkoušel ho hned s ICQ Lite, tak všechna diakritika byla OK jak na mobilu, tak na pc. Avšak když jsem se za 5 hodin připojil znovu, tak na pc už byly zobrazeny otazníky (na mobilu zatím OK) . Nastavení jsem nikde neměnil, byla to záhada. No zkusil jsem zapnout ten "hack" a posrala se mi diakritika i na mobilu, naštěstí po vypnutí mi na tom mobilu už šla diakritika normálně, ale na pc stále otazníky. No to jsem blázen, když to předtím šlo a teď to nejde a v nastavení jsem se nevrtal  _________________ Mlč a nic se ti nestane! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Divnobotka začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 10:27 am Předmět: |
|
|
busch napsal: | Taky mám tu zkušenost, že ICQ lite diakrtka nezvládá. A full ICQ taky ne, pokud je zaškrtlý "use CP1251 hack". (1251 není totiž středoevropský kódování, ale poněkud východnější... ) |
Mám full ICQ a po zaškrtnutí "use CP1251 hack" diakrtka je naprosto bez problémů.Pouřívam jimma 3.1. CZ a bez problému.No vlastně se mi teď zdá že mi žere víc Kb než před tím a to mám v seznamu jenom 5 kontaktů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|