Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
d9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 6:10 pm Předmět: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...
1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. )
2) Druhá otázka je ohledně infra přenosu. Připojil jsem infra do počítače (do Com1) , s mobilem se počítač spojí, ale jde kopírovat soubory pouze při nejmenším nastavení 9600Bd , což je nemyslitelná rychlost při kopírování třeba wavů. Při nastavení větší rychlost mi počítač ten mobil nenajde.
3) Náhodou nemá někdo udělané ANIMOVANÉ menu ve stylu S65 ? Či jestli nemáte doma S65, nemohli by jste mi poslat ty soubory třeba na mail ?
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 6:22 pm Předmět: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
d9 napsal: | Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...
1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. )
2) Druhá otázka je ohledně infra přenosu. Připojil jsem infra do počítače (do Com1) , s mobilem se počítač spojí, ale jde kopírovat soubory pouze při nejmenším nastavení 9600Bd , což je nemyslitelná rychlost při kopírování třeba wavů. Při nastavení větší rychlost mi počítač ten mobil nenajde.
3) Náhodou nemá někdo udělané ANIMOVANÉ menu ve stylu S65 ? Či jestli nemáte doma S65, nemohli by jste mi poslat ty soubory třeba na mail ?
Díky |
1.) Reprák (zvuk z něj vycházející) se zesiluje vzestupně a je to prej kvůli bezpečnosti.
2.) Tak to nevím, já při 11200Bd nemám problém.
3.) Hledám... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 6:23 pm Předmět: |
|
|
Ku bodu jeden: To je prirodzena ochrana sluchu. Uz to tu bolo velakrat. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 6:26 pm Předmět: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
d9 napsal: | Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...
Díky |
1) viz Mr.Hahn
2) viz Mr. Hahn
3) http://interface.beinspired.cz/index.php?s=tun/zmenyx65/1&clanek=1290 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
d9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 6:44 pm Předmět: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | d9 napsal: | Nejdřív než mě sežerete,že tyhle otázky tu byly, opravdu jsem hledat a nenašel...
Díky |
1.) Reprák (zvuk z něj vycházející) se zesiluje vzestupně a je to prej kvůli bezpečnosti.
2.) Tak to nevím, já při 11200Bd nemám problém.
3.) Hledám... |
1.) No a co tedy mám dělat proto, abych tu příchozí sms slyšel ? Nastavit jinej zvuk, či spíš jinej formát zvuku (mid apod.) ? Jinak je to skoro k nepoužití ...
2.) MPM ( prohlížení složek) mi to taky najde jen při těch 9200Bd. S biosem (kde jsem nastavoval ser. port pro infra ) to nemůže mít nic poslečnýho ? Btw. nemám infra přes USB , ale na Com porty
4 jiji2004: Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 6:49 pm Předmět: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
d9 napsal: |
1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. ) |
...přidej si na začátek toho wav jednu (nebo radši dvě) sekundy ticha. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 7:01 pm Předmět: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
jiji2004 napsal: | d9 napsal: |
1) Čím to, že když si nastavim zvuk .wav pro příchozí sms, zvuj je docela neslyšytelnej , ale při přehrání samého zvuku ve složce, kde je umístěn je hlasitost v pohodě ( v nastavení volume zpráv mám na max. ) |
...přidej si na začátek toho wav jednu (nebo radši dvě) sekundy ticha. |
Nejsem si jistej, ale není na tohle pro řadu x55 patch???
BTW ty ikony jsou fakt animovaný? Já jsem totiž našel taky dlouhý odkaz na ikony, http://x65.antex.ru/dn.php?file=files/menu/SiemensS65.zip
Naposledy upravil Mr. Hahn alias ConPower dne út leden 25, 2005 7:22 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
d9 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 7:09 pm Předmět: Re: 2, možná 3 otázky - Příchozí SMS & IrDa & Menu |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: |
Nejsem si jistej, ale není na tohle pro řadu x55 patch???
BTW ty ikony jsou fakt animovaný? Já jsem totiž našel taky [url]http://eldar.cz/siemens/cx65/ftp/index.php?action=downloadfile&filename=Siemens_S65.rar&directory=menu/Siemens_S65&PHPSESSID=fd67545c8bde36a13c2432e2c9cdf120 [/url] , http://x65.antex.ru/dn.php?file=files/menu/SiemensS65.zip |
Jsou ... Já ten .zip mám doma taky, akorát jsem nepoznal , že to je animace. Myslel jsem si, že se jednalo o "jas" pak mi to došlo ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|