Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 1:07 pm Předmět: CX65 a iRDA |
|
|
Ako a pomocou coho prepojit PC s irda a CX65??? Skusal som uz MPM ale ten mi vypisuje ze zariadenie nie je pripojene... poradte dakto pls  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 1:11 pm Předmět: |
|
|
Ja to tak mam pripojene ehmmm chcelo by to napisat aky mas IrDa lebo to je dost dôlezite COM ? alebo USB a este by si mohol hodit SiMoCo atam nastaveniach daj rychlost 115200 a nastav ak mas USB skus COM 3 tak to mam ja a jede to . Napis ake mas IrDa _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Naposledy upravil CX65-ka dne ne leden 30, 2005 1:28 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 1:16 pm Předmět: |
|
|
CX65-ka napsal: | Ja to tak mam pripojene ehmmm chcelo by to napisat aky mas IrDa lebo to je dost dôlezite COM ? alebo USB a este by si mohol hodit SiMoCo atam nastaveniach daj rychlost 115000 a nastav ak mas USB skus COM 3 tak to mam ja a jede to . Napis ake mas IrDa |
Irda mam na notebooku, a netusim co je simoco  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 1:22 pm Předmět: |
|
|
martinmartin napsal: | Lamer napsal: | CX65-ka napsal: | Ja to tak mam pripojene ehmmm chcelo by to napisat aky mas IrDa lebo to je dost dôlezite COM ? alebo USB a este by si mohol hodit SiMoCo atam nastaveniach daj rychlost 115000 a nastav ak mas USB skus COM 3 tak to mam ja a jede to . Napis ake mas IrDa |
Simoco je program na pracu s telefonom. A v MPM si to mal nastavene dobre? | V MPM som ziadne nastavovanie najst nevedel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 1:33 pm Předmět: |
|
|
martinmartin napsal: | Lamer napsal: | martinmartin napsal: | Lamer napsal: | CX65-ka napsal: | Ja to tak mam pripojene ehmmm chcelo by to napisat aky mas IrDa lebo to je dost dôlezite COM ? alebo USB a este by si mohol hodit SiMoCo atam nastaveniach daj rychlost 115000 a nastav ak mas USB skus COM 3 tak to mam ja a jede to . Napis ake mas IrDa |
Simoco je program na pracu s telefonom. A v MPM si to mal nastavene dobre? | V MPM som ziadne nastavovanie najst nevedel... |
Spusti MPM a daj moznosti. Potom daj pripojenie, daj manualne nastav port IrDA a telefon. A je to. | Skusil som.. spustil som MPM, a neviem najst cokolvek kde si mozem nastavit nieco, spustila sa mi len akasi lista, s ikonkami typu telefonny zoznam, spravy obrazky a tak dalej... Fakt netusim
SiMoCo som si stiahol tiez, ale ten je este zlozitejsi na mna Ako ma byt nastaveny s cx65kou, a irda ktore je integrovane v notebooku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 1:35 pm Předmět: |
|
|
Je to medzi ikonkami ako options taky kluc je tam nakresleny a hmmm v MPM ked mas najnovsi tak daj MT k IrDa nech sa to pripoji a potom pusti MPM a ked ho nenajde sam daj Manual nastavenie a Supni port IRDA -- IRDA
a ako device daj neco 2003 a novsie telefony a mal by sa spojit .
SiMoCo tzv. Siemens Mobile Controll je pogram na ovladanie tvojho siemensu a ten ide aj cez IrDa tam treba nastavit port bud COM 3 alebo COM
4 skusaj potom rychlost 115200 a pripoj to ,,, ak nejde tak napis co to vypisuje alebo tak ,,,, _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 1:50 pm Předmět: |
|
|
No SiMoCo by malo ist aj bez toho vytvarania virtualneho COM portu nech to najprv skusi takto a ten virtualny com sa vytvara len na USB zariadenia nie ?? A on ma to IrDa na NoteBooku ne ??
Ja NB nemam tak toto nemozem ani vyskusat ale podlamna by to slapalo tak isto jak u mna ved PC jak PC . _________________ I have CX 65
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 2:01 pm Předmět: |
|
|
Skusal som SIMOCO, a nastavil som COM4, a rychlost 115200, dal som pripojit, natiehlo par miest z telefonneho zoznamu, naco sa telefon vypol ... skusal som viackrat a stale to iste.. vypne sa ...
A virtualny com alebo cokolvek ste spominali netusim co je, a v MPM som nejake nastavovanie skusal najst, ale nenasiel som nic, spustim MPM a ojavi sa len akasi lista s nastrojmi na spravu zoznamu, a sprav, napis, ze teleofn nie je pripojeny a hotovo.. ziadne settings, nic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 2:22 pm Předmět: |
|
|
martinmartin napsal: | Lamer napsal: | Skusal som SIMOCO, a nastavil som COM4, a rychlost 115200, dal som pripojit, natiehlo par miest z telefonneho zoznamu, naco sa telefon vypol ... skusal som viackrat a stale to iste.. vypne sa ...
A virtualny com alebo cokolvek ste spominali netusim co je, a v MPM som nejake nastavovanie skusal najst, ale nenasiel som nic, spustim MPM a ojavi sa len akasi lista s nastrojmi na spravu zoznamu, a sprav, napis, ze teleofn nie je pripojeny a hotovo.. ziadne settings, nic |
Mal by sa ti tam zobrazit taky kluc. | AHA, konecne mi doslo aky klucik myslis... Klikol som na klucik, > pripojenia/connection > zaskrtol som manualne nastaavenie, ALEEEEE, v tej polozky kde sa vyberaju porty nemam na vyber ani jeden a v polozke telefon mam na vyber len sx-1 a default.... co s tym??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 2:36 pm Předmět: |
|
|
No toto sa stavalo aj mne ze pri nacitavani v SiMoCo telefon vydal divny zvuk a vypol sa po tom co nepomahalo hadzanie o zem som vymazal cely zoznam poslednych volanych cisel a pomohlo to teraz sa vypne uz len obcas ale fakt je to svinstvo ze siemens nevie urobit poriadny telefon . Jaj zlate casy C35i ten isiel vzdy a nikdy ziaden reset nic nevrzgalo a vsetko drzalo pohromade a hlavne siel tyzden bez nabitia co si 90 percent uzivatelov
x65 uz nevie predstavit .
Ako vidim cim novsi telefon tym je to horsie a horsie oni len aby nacpali co najviac funkcii do mobilu ale na stabilitu telefonu vôbec nepomysleli ci HARDWEROVU alebo SOFTWEROVU obidve stoja za H.... _________________ I have CX 65
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 2:43 pm Předmět: |
|
|
CX65-ka napsal: | No toto sa stavalo aj mne ze pri nacitavani v SiMoCo telefon vydal divny zvuk a vypol sa po tom co nepomahalo hadzanie o zem som vymazal cely zoznam poslednych volanych cisel a pomohlo to teraz sa vypne uz len obcas ale fakt je to svinstvo ze siemens nevie urobit poriadny telefon . Jaj zlate casy C35i ten isiel vzdy a nikdy ziaden reset nic nevrzgalo a vsetko drzalo pohromade a hlavne siel tyzden bez nabitia co si 90 percent uzivatelov
Ako vidim cim novsi telefon tym je to horsie a horsie oni len aby nacpali co najviac funkcii do mobilu ale na stabilitu telefonu vôbec nepomysleli ci HARDWEROVU alebo SOFTWEROVU obidve stoja za H.... | stale sa deje to iste, zapnem telefon, zapnem simoco, nastavim port4, rychlost 115200 , nacitava zakladne informacie a potom ťuk a vypne sa telefon... KURVA...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 2:48 pm Předmět: |
|
|
CX65-ka napsal: | No toto sa stavalo aj mne ze pri nacitavani v SiMoCo telefon vydal divny zvuk a vypol sa po tom co nepomahalo hadzanie o zem som vymazal cely zoznam poslednych volanych cisel a pomohlo to teraz sa vypne uz len obcas ale fakt je to svinstvo ze siemens nevie urobit poriadny telefon . Jaj zlate casy C35i ten isiel vzdy a nikdy ziaden reset nic nevrzgalo a vsetko drzalo pohromade a hlavne siel tyzden bez nabitia co si 90 percent uzivatelov
Ako vidim cim novsi telefon tym je to horsie a horsie oni len aby nacpali co najviac funkcii do mobilu ale na stabilitu telefonu vôbec nepomysleli ci HARDWEROVU alebo SOFTWEROVU obidve stoja za H.... | SI pisal ze obcas ti to len spravi? co si definujes pod pojmom obcas? Ja sa s tym kurvim uz asi 15 x a ten vyjebany telefon sa stale vypne... sorry za swear a sle som fest nasraty  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 2:57 pm Předmět: |
|
|
Vis co je to takto ono to dva tyzdne fungovalo v pohode potom to robil tak tyzden vkuse a nech som s tym telefonom robil cokolvek nic nepomahalo a potom to prestalo a teraz to urobi tak kazde piate-sieste pripojenie (posielam cez simoco SMS tych pripojeni je dost !!) ja nevim prisaham ze ked ma este raz ten MT nasere tak chytim medeny dratik pripojim na 12 V a plosak v MT zazije stredovek !!! _________________ I have CX 65
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 4:10 pm Předmět: |
|
|
Len tak ma napadlo skus v SiMoCo znizit rychlost pripojenia daj namiesto 115200 to podtym mozno ked to pojde pomalsie sa nebude vypinat hmmm to ma lent ak napadlo  _________________ I have CX 65
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 10:11 pm Předmět: |
|
|
muzu doporucit koupi kabele irda ma amlou rychlost neni zde moznosti PAtche FW flashe ani niceho podobneho! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|