View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:16 pm Post subject: |
|
|
To je sice pekne ale zase IrDa ma aj vyuzitie sice v rodine mame CX65-ky ale ked ich vymenim za neco ineho tak mi bude kabel k nicemu a IrDa vyuzijem na ovela viacej zariadeni a ked k tomu mas soft tak niet o com hovorit . A na FW a patchovanie mi postaci ked si kabel poziciam ked mam vsetko anchystane som za 2 hodinky hotovy a tych new FW neni zase az tak vela ! _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
karci (člen klubu SM) začátečník

Joined: 17 Dec 2004 Posts: 60 Location: Bratislava - prdel pri Modre
61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 1:16 am Post subject: |
|
|
No neviem, mne sa podarilo spojazdnit na notebooku komunikaciu s CX65 cez MPM absolutne bez problemov a bez akychkolvek nastaveni.
Nechcem sa pytat blbe otazky, ale mas v mobile a na notebooku IrDA zapnute? Aby sme sa nebavili zbytocne. |
|
Back to top |
|
 |
zso začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 9:18 am Post subject: |
|
|
Lamer wrote: | CX65-ka wrote: | No toto sa stavalo aj mne ze pri nacitavani v SiMoCo telefon vydal divny zvuk a vypol sa po tom co nepomahalo hadzanie o zem som vymazal cely zoznam poslednych volanych cisel a pomohlo to teraz sa vypne uz len obcas .... | SI pisal ze obcas ti to len spravi? co si definujes pod pojmom obcas? Ja sa s tym k*rvim uz asi 15 x a ten vy*ebany telefon sa stale vypne... sorry za swear a sle som fest nasraty  |
Ja mam tiez podobne skusenosti.
Komunikacia s MPM cez IRDA funguje bez problemov.
Komunikacia s MPM a so SiMoCo cez kabel ziaden problem.
Ale SiMoCo IRDA nic. Telefon pipne a vypne sa. Vyberiem baterku, zapnem telefon a IRDA je stale zapnute. Dokonca raz mi padol aj Win XP.
Neostava mi nic ine ako pouzivat komunikaciu cez kabel _________________ C35 -> M35 -> S35 -> MT50 -> CX65 FW25 -> FW 43 -> FW 50 -> SE K750i
S65 FW 53 ->Nokia N95 8GB |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
Som zistil ze CX65-ka sa vypne pri IrDa ked ju moc zatazite napr. som neco posielal zaroven som otvoril adresar v MT a pipol a vypol sa no teraz mi SIMOCO ide bez problemov tie MT stoja za hovno cim novsi MT tym menej to vydrzi ono je to robene tak na vzhlad inak nic ved CX65-ka je rada ked prijme MMS a ked bola ta MMS velka tusim okolo 60 KB teda fotka tam bola tak mobil zacal prijimat a potom sa vypol cize ... NO COMMENT ale ked neni zapnuty a len sa na neho pozerate je bezproblemovy nikam neutece .  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
droid1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 7:40 am Post subject: |
|
|
S tym vypinanim pocas komunikacie cez irda to moze byt aj hardverovy problem.Blblo mi to rovnako ked som mal Nokiu 6100 a nevedeli si s tym radu ani v servise.Stacilo, aby telefon komunikoval par minut cez irda.Vypol sa a uz sa nedal zapnut.
MPM trva trosku dlhsie pokial zaregistruje telefon cez irda.
Ja to robim takto: Zapnem irda na telefone,nadviazem spojenie PC<->mobil,a az potom spustim startovaciu listu MPM.Par minut trva pokial MPM najde aktivne spojenie na mobil.MPM je nastavene na automaticke rozpoznavanie pripojenia. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|