clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - cx65 vs. s65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

cx65 vs. s65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kreuk napsal:
To: wizaard
Áno mal som na mysli celovečerné filmy. Skúšal som to na CX65 pri kvalite 201600 bps a 11,98 fps a išlo to bez problémov. Kvalita obrazu bola na dosť vysokej úrovni až na to, že napr. keď som pozeral akčné scény z I, Robot, tak to miestami seklo, ale to sa dá vyriešiť znížením bitratu. Filmy ako sú Kameňak kde nie sú extra zvláštne efekty je možné na telefóne pozerať bez preblómom. Na CX65 my 45 sekúnd filmu zabralo okolo 1,5 MB pamäti. Takže 2 h. film odhadujem okolo 170 - 190 MB v rozlíšení 144 x 176 px.

A proč v rozlišení 144 × 176? Tohle je rozlišení na videa pro Symbianový founy. x65 zobrazí jenom 128 × 96 pix. videa, tak zbytečně nezvětšuj velikost videa wink .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chilly
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2005 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tim fotakem u S65 mate pravdu. Dela sice horsi fotky, ale jen kdyz je malo svetla, coz me docela stve, protoze naprostou vetsinu fotek fotim nekde v hospode. :-)) Pokud je ale denni svetlo, tak fotky jsou super.

Bez BT bych se neobesel.
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2005 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
kreuk napsal:
Áno mal som na mysli celovečerné filmy. Skúšal som to na CX65 pri kvalite 201600 bps a 11,98 fps a išlo to bez problémov. Kvalita obrazu bola na dosť vysokej úrovni až na to, že napr. keď som pozeral akčné scény z I, Robot, tak to miestami seklo, ale to sa dá vyriešiť znížením bitratu. Filmy ako sú Kameňak kde nie sú extra zvláštne efekty je možné na telefóne pozerať bez preblómom. Na CX65 my 45 sekúnd filmu zabralo okolo 1,5 MB pamäti. Takže 2 h. film odhadujem okolo 170 - 190 MB v rozlíšení 144 x 176 px.

A proč v rozlišení 144 × 176? Tohle je rozlišení na videa pro Symbianový founy. x65 zobrazí jenom 128 × 96 pix. videa, tak zbytečně nezvětšuj velikost videa wink .

Musím ti oponovat wink ! S tímhle zkušenosti mám (na CX65) a musím přiznat, že filmy v rozlišení 144x176 vypadají daleko lépe než 128x96 Shame on you

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kreuk
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2005 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To: Mr. Hahn alias ConPower
Neviem aká je kvalita pri rozlíšení 128x96, ale pri 144 x176 je to ideálne. Pomohlo by, ak by sa dal obraz vertikálne otočiť ako pri prezeraní nafotených fotografií-slideshow. Inak prevod z avi do 3gp som robil v PVAuthor.
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2005 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wizaard napsal:
Mr. Hahn alias ConPower napsal:
kreuk napsal:

Musím ti oponovat wink ! S tímhle zkušenosti mám (na CX65) a musím přiznat, že filmy v rozlišení 144x176 vypadají daleko lépe než 128x96 Shame on you

A teď zas nesouhlasím já - měl jsem (mám) v telefonu filmečky s rozlišením 144 × 176 i 128 × 96 pix. a mi přišly lepší ty přímo pro telefon. Hrály i plynule na rozdíl od těch větších. Z menším jsem měl Aničku Dajdou, která je hodně kvalitní a nějaké ježdění na kole (asi standardní video z M65). Mi doopravdy přijde lepší to menší.
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2005 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
kéž by CXko mělo slot na paměťovky a BT. Byl by to bezkounkurenční mobil (on sice je ale mohlo by to být o malinko lepší,ale bohužel)
Vzhledově se mi CX líbí mnohem víc. ESko vypadá docela robusně a tlustě a ta klávesnice není nic moc.
K tomu i kryt na S docela vrže (očekával bych že telefon za takový prachy už bude lépe řešený) - opět ale musím poznamenat,že to nemusí být na všech,ale ty 3 co jsem měl v ruce vrzali.

no ale keby CX malo to co si napisal, tak by to uz nebolo CXko ale Sko a bolo by podstatne drahsie. prave rpeto je to "len" CXko ze tieto funkcie nema. aj tak ma toho podla mna neuveritelne vela na to, do akej triedy patri. len skoda toho vrzgania.
mistik
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2005 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
kesu napsal:
kéž by CXko mělo slot na paměťovky a BT. Byl by to bezkounkurenční mobil (on sice je ale mohlo by to být o malinko lepší,ale bohužel)
Vzhledově se mi CX líbí mnohem víc. ESko vypadá docela robusně a tlustě a ta klávesnice není nic moc.
K tomu i kryt na S docela vrže (očekával bych že telefon za takový prachy už bude lépe řešený) - opět ale musím poznamenat,že to nemusí být na všech,ale ty 3 co jsem měl v ruce vrzali.

no ale keby CX malo to co si napisal, tak by to uz nebolo CXko ale Sko a bolo by podstatne drahsie. prave rpeto je to "len" CXko ze tieto funkcie nema. aj tak ma toho podla mna neuveritelne vela na to, do akej triedy patri. len skoda toho vrzgania.

Embarassed Embarassed Embarassed
no a uz patrim do klubu "neprihlasenych" aj ja, ked si otvorim diskusiu linkom z mailu, tak ma to neprihlasi a akosi som zabudol (dokonca v 3 prispevkoch)
Embarassed Embarassed Embarassed

no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
kesu napsal:

Máš pravdu.uznávám (a hlavně v tom že to vrzání je příšerný)

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....

Naposledy upravil kesu dne po leden 31, 2005 3:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aká je kvalita zvuku z reproduktora S65? Je lepšie ako pri CX65?
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Aká je kvalita zvuku z reproduktora S65? Je lepšie ako pri CX65?

Bohuzel jsou identicke Sad(

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Winkly
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi preto je CX-ko CX-kom a S-ko S-kom lebo sú také ako sú.
Mne na S-ku prekáža hlavne jeho veľkosť.
A keď dám na CX-ko nový kryt, tak už mi nebude na ňom vadiť nič. Razz

xmoskyt
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam s65 a rozhodne bych ji nevymenil za cx.. BT vyuzije skoro kazdy - kopirovani melodii, obrazku apod. z jinych telefonu, infraport je na vetsi objem dat dost pomalej. Dynamic light mi nechybi. fotky jsou pekny kdyz je dost svetla (v hospode je to horsi). jen je skoda ze je MMC jen 32MB. staci par desitek fotek a nejaky video,pisnicky a je plna. a taky mi prijde docela pomala (video z karty se seka). kryt mi nevrze a moc se mi libi jak tenhle telefon vypada

-> Siemens S65 fw. 25 + patche

-> fw. 43 + super grafika Inspired By Grafic + 20 patchu (a rozhodne to neni konec)
Radim Dudek
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co tak třeba SX1 Rolling Eyes Think

C35i -> C60 -> CX65
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radim Dudek napsal:
A co tak třeba SX1 Rolling Eyes Think

Dobrej postřeh Applause d'oh! Think .
kreuk
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som na mojej CX65 skúšal spúšťať 5 MB video a len samotné spustenie trvalo okolo 15 s. Neviem ako je to pri S65, ale ak správne počítam, tak nejaké 60 min video s rozlíšením 128x60 a 240 000 bps má okolo 115 MB a jeho spustenie by trvalo okolo 6 minút. Možno je to hlúposť, ale zaujímalo by ma, či už niekto skúšal spustiť v telefóne väčšie video z MMC karty.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: