Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
noremorse kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 3:11 pm Předmět: kam themata?? |
|
|
Zdravim, může mi někdo napsat, kam se maj přesně kopírovat soubory, který dělaj dohromady jedno tema?? (soubory gif, jpg, stc...atd) díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 3:15 pm Předmět: |
|
|
Ked stiahnes zazipovanu temu netreba ju rozbalovat. Premenuj ju na *.sdt a nakopiruj do zlozky Themes. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 3:26 pm Předmět: |
|
|
Jo, Lb01 to řekl správně. Já jenom dodám, že téma se Ti rozbalí přímo v telefonu po jeho první aktivaci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kowy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 3:19 pm Předmět: |
|
|
mam problem, mam CX65 a od kámoše pomocí IrDa jsem si poslal Thema male.stc (to že jsem potom zjistil že ho tam mam taky,tady radši moc zmiňovat nebudu :-)). Potom jsem také zjistil že já je tam mam s příponou *.std. Ikonka příchozího souboru vlevo na liště se objevila, ale po otevření mi to nenabídne uložení, ale jen aktivaci a ta mi hodí chybovou hlášku, to by mi ani nevadilo že to nejde zaktivovat, ale to že ten soubor nemůžu vůbec smazat a ikonka na liště zůstává. Zkoušel jsem to i pomocí SiMoCo, různě jsem ho přejmenovával a pořád nic.
Za radu předem děkuji, zatim mi pouze napadlo zformátovat pamět systemu souborů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 3:25 pm Předmět: |
|
|
Mal som raz podobny problem,ale nebola to tema..uz ani neviem co.A neslo to vymazat...stale som dal vymazat a bolo to tam znovu.Tak ma napadlo vypnut a zapnut telefon a pomohlo.Po zapnuti tam uz nic nebolo. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 3:26 pm Předmět: |
|
|
kowy napsal: | mam problem, mam CX65 a od kámoše pomocí IrDa jsem si poslal Thema male.stc (to že jsem potom zjistil že ho tam mam taky,tady radši moc zmiňovat nebudu :-)). Potom jsem také zjistil že já je tam mam s příponou *.std. Ikonka příchozího souboru vlevo na liště se objevila, ale po otevření mi to nenabídne uložení, ale jen aktivaci a ta mi hodí chybovou hlášku, to by mi ani nevadilo že to nejde zaktivovat, ale to že ten soubor nemůžu vůbec smazat a ikonka na liště zůstává. Zkoušel jsem to i pomocí SiMoCo, různě jsem ho přejmenovával a pořád nic.
Za radu předem děkuji, zatim mi pouze napadlo zformátovat pamět systemu souborů. |
Vyber baterku za chodu... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 3:31 pm Předmět: |
|
|
ano,on poslal iba configovy subor temy,lebo ju uz mal rozbalenu..vsetky ostatne zlozky temy uz boli po inych adresaroch  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 3:32 pm Předmět: |
|
|
martinmartin napsal: | kowy napsal: | mam problem, mam CX65 a od kámoše pomocí IrDa jsem si poslal Thema male.stc (to že jsem potom zjistil že ho tam mam taky,tady radši moc zmiňovat nebudu :-)). Potom jsem také zjistil že já je tam mam s příponou *.std. Ikonka příchozího souboru vlevo na liště se objevila, ale po otevření mi to nenabídne uložení, ale jen aktivaci a ta mi hodí chybovou hlášku, to by mi ani nevadilo že to nejde zaktivovat, ale to že ten soubor nemůžu vůbec smazat a ikonka na liště zůstává. Zkoušel jsem to i pomocí SiMoCo, různě jsem ho přejmenovával a pořád nic.
Ale posielat nemozes *.stc ale *.sdt. A preto ti to nejde. |
Posielat moze obidve; *.std su temy a *.stc su skiny _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kowy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 3:33 pm Předmět: |
|
|
vypnout a zapnout jsem zkoušel, i simku jsem měnil a pořád nic ani vyndání baterky za chodu nepomohlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 3:36 pm Předmět: |
|
|
martinmartin napsal: | maskot napsal: | martinmartin napsal: | kowy napsal: | mam problem, mam CX65 ... systemu souborů. |
Ale posielat nemozes *.stc ale *.sdt. A preto ti to nejde. |
Posielat moze obidve; *.std su temy a *.stc su skiny |
No ale on si chcel nahrat temu a nie skin. |
To hej, ale aj samotne skiny funguju, takze vysvetlenie, ze posielal skiny a preto mu to nejde spustit, je blbost; tie temy aj skiny obcas blbnu a ta baterka to vacsinou vyriesi... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kowy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 4:01 pm Předmět: |
|
|
vypíná,zapínání,vyndavání...nic nepomohlo
Takže se chci zeptat na tenhle postup:
když si zkopíruju adresář data v SiMoCu, bez toho souboru (data/misc/male.stc), zazálohuju si adresář, pustim menu/nastavení/nast.telefonu/syst.souborů/FORMAT, a potom zkopíruju zálohu zpátky.
mohlo by bejt?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 4:08 pm Předmět: |
|
|
kowy napsal: | vypnout a zapnout jsem zkoušel, i simku jsem měnil a pořád nic ani vyndání baterky za chodu nepomohlo  |
No, nemá ten soubor náhodou atribut "jen pro čtení"? Jestli jo, je to potřeba změnit, třeba v SiMoCo. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 4:14 pm Předmět: |
|
|
kowy napsal: | vypíná,zapínání,vyndavání...nic nepomohlo
když si zkopíruju adresář data v SiMoCu, bez toho souboru (data/misc/male.stc), zazálohuju si adresář, pustim menu/nastavení/nast.telefonu/syst.souborů/FORMAT, a potom zkopíruju zálohu zpátky.
mohlo by bejt?? |
Skus este obnovu standartnych nastaveni _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: st únor 02, 2005 6:08 pm Předmět: |
|
|
kowy napsal: | vypíná,zapínání,vyndavání...nic nepomohlo
mohlo by bejt?? |
A to nejde smazat ani přes asistenta paměti???
Menu -> Nastavení -> Nastavení telefonu -> Asistent paměti -> Misc/ -> Data inbox/ -> [ten soubor] -> Smazat
BTW já jsem kámošovi poslal taky pouze "zástupce" tématu, nešlo smazat (jako že nechtěla zmiznout složka Doručeno), ale vypnutí a zapnutí telefonu pomohlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kowy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 03, 2005 7:21 am Předmět: |
|
|
pechi napsal: | kowy napsal: | vypnout a zapnout jsem zkoušel, i simku jsem měnil a pořád nic ani vyndání baterky za chodu nepomohlo  |
No, nemá ten soubor náhodou atribut "jen pro čtení"? Jestli jo, je to potřeba změnit, třeba v SiMoCo. |
jj, ten soubor MĚL atribut jen pro čtení, ale v SiMoCu to změnit nejde, nebo teda aspoň já sem nepřišel na to jak. Ale v Siemens Data Suite se mi to povedlo
díky všem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|