Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 3:07 pm Předmět: |
|
|
Tady je myslím vysvětelní:
Mobility is managed by maintaining different MM states in MS and SGSN (Figure 8-6). There are three MM states: IDLE, BUSY, and STANDBY. In the IDLE state, no MS location information is kept in the network. In the BUSY state, the GPRS MS is known to the network at a cell level. In the STANDBY state, the MS is known to the network at a routing area identifier (RAI) level. The RAI is a location identifier and denotes an area represented by a group of cells. The STANDBY state helps in reducing the battery consumption of an MS. This is because the RAI, being larger then the cell size, changes less frequently for an MS. The STANDBY state is reached from the READY state, when there is no activity for an MS for a certain time. The mobility procedures are executed based on the MM states.
Takže:
GPRS - IDLE
GPRS> - BUSY
:GPRS: - STANDBY _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bredy začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 6:51 am Předmět: GPRS |
|
|
Souhlasím s tipem, že vypnout GPRS sníží spotřebu. Důvody jsem postřehl už na ME45. která v servisním menu ukazuje odebíráný proud. Je li GPRS ve stavu :GPRS:, občas telefon komunikuje ze sítí a je to častěji, než klasické "nové přihlášení". Konečně, si to můžete vyzkoušet, dejte telefon k reproduktorům, abyste slyšeli "vrčení a cvakání" a uvidíte, že telefon se zapnutým GPRS vysílá opoznání častěji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 10:39 am Předmět: Re: GPRS |
|
|
bredy napsal: | Souhlasím s tipem, že vypnout GPRS sníží spotřebu. Důvody jsem postřehl už na ME45. která v servisním menu ukazuje odebíráný proud. Je li GPRS ve stavu :GPRS:, občas telefon komunikuje ze sítí a je to častěji, než klasické "nové přihlášení". Konečně, si to můžete vyzkoušet, dejte telefon k reproduktorům, abyste slyšeli "vrčení a cvakání" a uvidíte, že telefon se zapnutým GPRS vysílá opoznání častěji. |
To je pravada, já už jsem to také zaregistroval. Já GPRS nevypínám vůbec, celej den sedím u komplu a každou chvilku se mi zavlní monitor. Když vypnu GPRS tak je rázem klid... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rador@seznam.cz Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 11:57 am Předmět: folie? |
|
|
jak je to s tou lepici folii? V papirnictvi prodavacka vubec nevedela co to "Obyčejna přenosné fólie" na samolepkach je . Muzes to prosim upresnit nebo pridat male foto? Zkusim se jeste poptat v jinem papirnictvi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 3:30 pm Předmět: Re: folie? |
|
|
rador@seznam.cz napsal: | jak je to s tou lepici folii? V papirnictvi prodavacka vubec nevedela co to "Obyčejna přenosné fólie" na samolepkach je . Muzes to prosim upresnit nebo pridat male foto? Zkusim se jeste poptat v jinem papirnictvi. |
V papírnictví koupíš takové samolepky na okna s (teď) vánočním motivem.(u nás to maj i v kětinovkách).Neni to samolepa v pravém smyslu slova,funguje to na principu samopřilnavosti,no a ta krycí průhledná vrstva nahoře,to je ta přenosná fólie.Tak a zní a nebo z toho obrázku si ustřihneš kolik potřebuješ na ten displeja "nalepíš" si to  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 31, 2004 7:23 pm Předmět: Re: GPRS |
|
|
Poradí mi někdo, jak se GPRS vypne ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 12:31 pm Předmět: Re: GPRS |
|
|
Anonymous napsal: | Poradí mi někdo, jak se GPRS vypne ?  |
menu>nastavení>Výměna dat>GPRS>změnit _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 2:15 pm Předmět: |
|
|
tip 1 nefunguje pro SX1. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 12:58 pm Předmět: |
|
|
Keďže táto téma nejako upadá do zabudnutia je načase ju oživiť.
Tipy a triky pre kalkulačku CX65
Používate kalkulačku na svojom mobile? Je oproti predchádzajúcim verziám značne vylepšená aj keď k dokonalosti má ešte kúsok, tieto tipy Vám pomôžu urýchliť prácu s ňou bez dotyku joysticka.
Krátke stlačenie číselnej klávesy zadá číslo dlhšie stlačenie funkciu
ktátke stlačenie 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
dlhšie stlačenie 1/x x % - = + . ÷ ± +
Tlačidlá * a # majú tiež svoje funkcie
krátke stlačenie * desatinná čiarka
# funkcia výsledok čiže =
dlhé stlačenie * funkcia krát čiže *
# funkcia zmeny znamienka čiže ±
Nakoľko nie som autorom týchto trikov poznamenávam, že boli získané a preložené zo stránky www.cx65.de , ale boli mnou otestované a fungujú perfektne.
Na záver príklad:
25+36=61 natypujeme nasledovne
krátko stlačiť 2,5
stlačiť a tošku podržať /chce si to otestovať koľko stačí podržať pretože funkcia sa aktivuje až po uvoľnení klávesy/ 6
krátko stlačiť 3,6
stlačiť a tošku podržať 5 alebo krátko stlačiť #
Všetky základné matematické operácie s funkciami skrytými pod tlačidlami sú bez problémov vypočítateľné. _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 1:19 pm Předmět: |
|
|
To som vedel a mam jeden taky no trik .Majitelia Siemens C65 vyskusajte stlacit na klavesnici slabo 5ku.Potom ju stlacte o dost silnejsie.A co nevidim.Na obrazovke sa napise 2ka .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: út únor 08, 2005 7:21 pm Předmět: |
|
|
k článku: Funguje něco ze článku u SX1??? _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út únor 08, 2005 7:29 pm Předmět: |
|
|
Dyť sou to blbosti,nic mi nefuguje na mym tefelonu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 08, 2005 8:54 pm Předmět: |
|
|
V Tipech číslo "Dva" není nic na SX1,takže bych prosil o přidání "něčeho",nebo změnu názvu,kterej je tímto zavádějící..... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: st únor 09, 2005 7:25 am Předmět: |
|
|
Xfantasy napsal: | V Tipech číslo "Dva" není nic na SX1,takže bych prosil o přidání "něčeho",nebo změnu názvu,kterej je tímto zavádějící..... |
Vím že tam pro SX1 nic neni,je to taky pokračování prvního článku kde něco bylo.Navíc Tipy číslo "DVA" nebyly zveřejněný celý,ještě tam chyběl tip č3. -
TIP 3 - autorem tohoto návodu je uživatel Siemensmanie Orpheus
Máte jako hlavní seznam v telefonu nastaven adresář a k funkčním klávesám přiřazeny jiné funkce než telefonní seznam.Potřebujete se rychle dostat na SIM kartu?
Pak tedy jednoduše stiskněte v pohotovostním režimu telefonu 0# a jste v paměti SIM karty.
S timhle tipem by to bylo kompletní a ten na SX1 určitě funguje,takže chyba nebyla na straně autora,ani na vašem příjimači Část signálu se ztratila někde na trase mezi přenosovým vozem a vysílačem  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st únor 09, 2005 10:38 am Předmět: |
|
|
Napisal som tam vsetko,co si mi poslal na mail..viac tam nebolo. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|