Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jan.kulhanek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so únor 05, 2005 12:39 am Předmět: Servisní kabel .. |
|
|
Vím že M55 není žádná novinka, sám už ho mám rok a půl, ale až teď jsem zjistil (díky siemensmanii) jaký mám možnosti, jenže jsem narazil na problém, že mě V-Klay nenajde telefon. Napřed se tváří jako že se připojuje, ale pak vyhlásí chybu, takže veškerý patche a hlavně odstranění "tý - paegas" obrázků nehrozí. Poraďte jaký je zapojení "servisního kabelu" z návodů na SM jsem to přesně nepochopil. Má tam být napájení nebo nemá? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so únor 05, 2005 2:09 pm Předmět: |
|
|
To je dobry. Vyresime to spolem na ICQ. Kdyz z na to neodpovidejte, _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: so únor 05, 2005 2:10 pm Předmět: |
|
|
Tak ja se zapojim !Musis si patchnout bootcore nebo udelat loader.Dieg0 PS:To jsi vaznne jeden a pol roka nepecoval? _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jan.kulhanek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 10:38 pm Předmět: |
|
|
No nebudeš tomu věřit Dieg0, ale fakt jsem to ani netušil že to jde, stačilo mě, že můžu synchronizovat všechny data s Outlookem, a víc jsem nepotřeboval, ale momentálně mě začal telefon zlobit (nafoukla se mě baterka), tak jsem začal spekulovat o koupi M65, a narazil jsem na tohle forum a nesnáze s Patchováním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|