Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mirdro věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 484 Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:19 pm Předmět: Pozor Alzasoft... |
|
|
No tak sem kámošovi objednal mmc kartu 512 za cca 1330,- u alzasoftu. V domnění, že kupuju kvalitní zboží (na obrázku byla karta , myslim Pretec) jsem u pultíku dostal kartu "známé" značky A-DATA takže pozor na to.. Sice píšou, že výrobce se může lišit od obrázku, ale nevim teda podle jakýho klíče to berou, že zrovna mě daj tu pochc**** ADATKU.. _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hhenryk začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:25 pm Předmět: |
|
|
To je uAlzasoftu úplně normální.Tyto podvodné akce jsou u nich na dením pořádku.Socky jedny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:29 pm Předmět: |
|
|
hhenryk napsal: | To je uAlzasoftu úplně normální.Tyto podvodné akce jsou u nich na dením pořádku.Socky jedny. |
Jinak bych se zeptal.... měl někdo s kartou 512 A-DATA konkrétní problém, řešilo se tu podobný téma myslim... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:30 pm Předmět: |
|
|
Než věci z Alzasoftu tak to radši klackem do voka a nebo rovnout vypadnout z vlaku  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:34 pm Předmět: |
|
|
A co ti bránilo v tom jim říct že A-Data nechceš??? _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:37 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | A co ti bránilo v tom jim říct že A-Data nechceš??? |
to že mi nic jinýho nechtěli dát... ptal sem se a že prej v týhle cenový relaci nemaj nic na skladě... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:40 pm Předmět: |
|
|
mirdro napsal: | busch napsal: | A co ti bránilo v tom jim říct že A-Data nechceš??? |
to že mi nic jinýho nechtěli dát... ptal sem se a že prej v týhle cenový relaci nemaj nic na skladě... |
Tak si ji neměl kupovat,no.... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:47 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | mirdro napsal: | busch napsal: | A co ti bránilo v tom jim říct že A-Data nechceš??? |
to že mi nic jinýho nechtěli dát... ptal sem se a že prej v týhle cenový relaci nemaj nic na skladě... |
Tak si ji neměl kupovat,no.... |
To jde těžko, na jedný přepážce platíš a na druhý za dveřma vyzvedáváš po zaplacení no a jelikož nejde o reklamaci tak by to asi nevzali. No mě to je v celku jedno, jenom abyste to tu věděli a nenalítli... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:49 pm Předmět: |
|
|
mirdro napsal: | busch napsal: | mirdro napsal: | busch napsal: | A co ti bránilo v tom jim říct že A-Data nechceš??? |
Tak si ji neměl kupovat,no.... |
To jde těžko, na jedný přepážce platíš a na druhý za dveřma vyzvedáváš po zaplacení no a jelikož nejde o reklamaci tak by to asi nevzali. No mě to je v celku jedno, jenom abyste to tu věděli a nenalítli... |
Aha jak v bohemce. No ale vždycky se dá napřed ve skladu zeptat, co zrovna mají  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:56 pm Předmět: |
|
|
To je fakt, ale v tu chvíli mě to zaboha nenapadlo..  _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
jencus začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:06 pm Předmět: |
|
|
mirdro napsal: |
Jinak bych se zeptal.... měl někdo s kartou 512 A-DATA konkrétní problém, řešilo se tu podobný téma myslim... |
Ja sem mel A-DATA 512MB a fungovala chvilku a pak se na ni zacali mazat data porad mi foun hlasil ze je karta poskozena treba hned po formatu tak sem ji reklamoval a ted mi dali novou dalsi A-DATA sice ale uz ji mam tejden aneco a facha  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:09 pm Předmět: |
|
|
no tak to poškození nám to hlásilo hned na začátku, ale po formátu dobrý... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
jencus začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:19 pm Předmět: |
|
|
mirdro napsal: | no tak to poškození nám to hlásilo hned na začátku, ale po formátu dobrý... | me to nazacatku nehlasilo o poskozeni nic ale pak skoro porad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 08, 2005 8:46 am Předmět: |
|
|
nejni to zadna podvodna akce urcite to tam mas v nabidce napsany ze je to jen orientacni obrazek ale ve skutecnosti se vyrobce muze lisit
edit:
jo jo ted sem kouknul presne to tam pisou:
Paměťová karta typu Multimedia Card (MMC) s kapacitou 256 MB pro přenosná digitální zařízení.
Poznámka: Výrobce se může lišit.
jinak ale pokud sis objednal primo pretec tak ses mel branit _________________ just me:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út únor 08, 2005 3:45 pm Předmět: |
|
|
tst napsal: | nejni to zadna podvodna akce urcite to tam mas v nabidce napsany ze je to jen orientacni obrazek ale ve skutecnosti se vyrobce muze lisit
edit:
jo jo ted sem kouknul presne to tam pisou:
Paměťová karta typu Multimedia Card (MMC) s kapacitou 256 MB pro přenosná digitální zařízení.
Poznámka: Výrobce se může lišit.
jinak ale pokud sis objednal primo pretec tak ses mel branit |
Myslim, že sem vejš psal, že tam bylo že se může /znamená ale taky, že nemusí/ výrobce lišit. No si myslim, že tam je vyfocená lepčí karta záměrně, prostě v podstatě taková klamavá reklama... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
|