Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
koste kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 5:37 pm Předmět: winsup |
|
|
slyšel jsme že pomoví winsup odbokuju zablokovanej bezpečnostní kód..ale nikde nemůžu najít místo odkud byhc to mohl stáhnout..hodil by jste mi někdo odkaz...doufám že to pujde na CF 62 thanks _________________ mám CF 62 a potřebuju nějaký pořádný programy na zálohu ... doufám že to tady najdu !! jinak ho zahodím a už si nikdy siemens nekoupím !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 3:25 pm Předmět: |
|
|
Nie,kod telefonu odblokujes pomocou Freia. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koste kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 5:43 pm Předmět: Re |
|
|
no mylslím že byhc ještě rád zkouknul ten winsup...
program freia jsme si stáhnul a ještě k tomu ten path pro CF ..ale nechce mě to vůbec mobil načíst a není tam jen unlock kódu ale jen celýho mobilu se změnou imei... takže ještě jednou žádám o odkaz na winsup _________________ mám CF 62 a potřebuju nějaký pořádný programy na zálohu ... doufám že to tady najdu !! jinak ho zahodím a už si nikdy siemens nekoupím !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 5:58 pm Předmět: Re: Re |
|
|
koste napsal: | no mylslím že byhc ještě rád zkouknul ten winsup...
program freia jsme si stáhnul a ještě k tomu ten path pro CF ..ale nechce mě to vůbec mobil načíst a není tam jen unlock kódu ale jen celýho mobilu se změnou imei... takže ještě jednou žádám o odkaz na winsup |
WinSwup ke stažení i tady na SM http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/winswup32.zip
Ale četl jsi doufám co psal hanni, k odblokování telefonu slouží Freia, WinSwup Ti bude i tak na nic...
Vysvětlení je prosté - CF62 je zapeklitej telefon Pokud nemáš patchnuté bootcore, s telefonem se Ti žádnej program nespojí. Když chceš patchnout bootcore, jde to s pomocí java aplikace, ale musíš mít v telefonu fw07. Takže pokud máš v telefonu fw11 nebo 12, musíš podflashovat, pravda je ale taková, že to prostě nejde. Neboli jinými slovy - pokud jsi nekoupli telefon s fw07 nebo v něm prostě z jakéhokoliv důvodu sedmičku nemáš, jsi nahranej, jediným řešením je nahrát do telefonu zálohu s už patchnutým bootcore z jiného telefonu. Ale neznám nikoho kdo by to dokázal, je to bludnej kruh...
No, ale tak pokud přece jen třeba máš v telefonu fw07, java aplikaci na patchnutí bootcore najdeš zde http://www.siemensmania.cz/utility/px5amd.zip - je to loader pro Siemens C60, ale měl by fungovat i pro CF62.
Více zde... http://www.siemensmania.cz/content.php?id=109 _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Naposledy upravil pechi dne po únor 07, 2005 10:54 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koste kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 7:09 pm Předmět: Re |
|
|
no uvidím co dál..asi ještě zkusím kontaktovat kámoše co dělá software pro siemens _________________ mám CF 62 a potřebuju nějaký pořádný programy na zálohu ... doufám že to tady najdu !! jinak ho zahodím a už si nikdy siemens nekoupím !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 7:19 pm Předmět: Re: Re |
|
|
koste napsal: | no uvidím co dál..asi ještě zkusím kontaktovat kámoše co dělá software pro siemens |
No tak pokud nenapíšeš nic bližšího ohledně firmware co v tom telefonu máš nebo s jakým jsi ho koupil, tak si kontaktuj koho chceš, těžko Ti s takovou někdo pomůže...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koste kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 08, 2005 2:44 pm Předmět: koste |
|
|
no mám klasik F11 od výrobce _________________ mám CF 62 a potřebuju nějaký pořádný programy na zálohu ... doufám že to tady najdu !! jinak ho zahodím a už si nikdy siemens nekoupím !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: út únor 08, 2005 3:07 pm Předmět: Re: koste |
|
|
koste napsal: | no mám klasik F11 od výrobce |
To je škoda, že jsi ho nekoupil ještě s fw07. No v tom případě je asi jedinou šancí nahrát cizí fullflash s už patchnutou bootcore, přepsat IMEI a odblokovat, protože podflashovat na fw07 asi nepůjde, jak už jsem psal. No, ale tak mohl bys zkusit i to, za pokus nic nedáš a třeba budeš mít štěstí... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koste kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 08, 2005 3:22 pm Předmět: Re |
|
|
hmm..myslím že to zatím nechám u ledu..nechci všechyn nastavení dělat znovu..bezpečnostní kod zase enní nejdulezitejsi.. _________________ mám CF 62 a potřebuju nějaký pořádný programy na zálohu ... doufám že to tady najdu !! jinak ho zahodím a už si nikdy siemens nekoupím !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|