Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lukas.myska kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 12:29 pm Předmět: M65 - vlastní soubory |
|
|
Mám problém - ve vlastních souborech mám složky pojmenované anglicky. Když změním např. pictures na obrázky, tak vždycky když otevřu nějaký obrázek, tak se mi znova vytvoří prázdná složka pictures... Co s tím???? _________________ Myšák - můžeš bejt blbej, ale musíš si umět poradit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cogliostro kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 1:58 pm Předmět: |
|
|
Chlapče tak tohle jsem už vzdal. Ze začátku jsem to na svojí CX65 taky zkoušel přejmenovat ale poté co jsem dokonce nějakým způsobem zlikvidoval víc jak půlku věcí a telefon jel nějak divně tak jsem to vzdal a neřeším to. Vzdej to a myslím, že anglinu tak ovládáš aby jsi věděl co pod čím je. Možná se zde vyskytne nějaká rada jak to udělat ale já jsem už spokojen s tím jak to je.  _________________ A2628s, M35i, N6210, C55, SE T300, V300, N6310, N3650, MDA, CX65, T610, T630, P900, MPx200 ale jinak jsem v pohodě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arny 1 Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 2:46 pm Předmět: |
|
|
Já mám M65 taky a mám tam teda názvy normálně v češtině. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 2:53 pm Předmět: Re: M65 - vlastní soubory |
|
|
lukas.myska napsal: | Mám problém - ve vlastních souborech mám složky pojmenované anglicky. Když změním např. pictures na obrázky, tak vždycky když otevřu nějaký obrázek, tak se mi znova vytvoří prázdná složka pictures... Co s tím???? |
Na CX 65 keď si otvorím premenovaná adresáre cez SiMoCo tak sa mi objavia tie isté aj po anglicky (Pictures aj Obrázky, Sounds aj Zvuky). V tých originál anglických je uložené všetko. Ak chcem mať k tomu prístup, musím preniesť súbory zo zložiek s SK názvami do zložiek s EN názvami, potom tie prázdne SK vymazať a chodí to. Myslím si, že to súvisí s tým, že SW mobilu v zásade pracuje s angličtinou a ostatné jazyka (CZ, SK a pod.) sú len určitým "skínom", kde je každému CZ/SK výrazu pridaný relevantný EN pokyn. Niečo podobné môžeš vidieť aj v lokalizovaných podobách počítačového SW. _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arny 1 Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 3:29 pm Předmět: |
|
|
Jóóó, teď si matně vybavuji, že při připojení mobilu pomocí kabelu mi to v MPM taky píše anglické názvy. Alespoň myslím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:15 pm Předmět: |
|
|
No tak slozky se ve fuilesystemu nejenom jmenujou anglicky, ale taky maj jinou strukturu. Treba ve Vlastnich souborech mate slozky Hry a Aplikace. Ale ve filesystemu (do toho se dostanete pres MPM nebo Extra-Syst. souboru) je to Java\jam\Applications nebo Games. No a navic navy slozek ve vlastnich souborech ovlivnuje pouzite menu - ja mam treba GoldenIcons a mam nazvy slozek ve Vlastnich souborech taky anglicky. (A kdyz tam nahraju zpatky puvodni menu, mam to zase cesky). _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukas.myska kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:04 pm Předmět: |
|
|
No tak já jsem taky díky tomuhle problému smazal docela dost věcí, přes MPM jsem celej disk naformátoval, takže všechno šlo pryč, jen ty názvy zůstaly anglicky. Ze začátku jsem je tam měl česky, ale asi díky nějakému skinu se přepsaly a od té doby ne a ne se jich zbavit...  _________________ Myšák - můžeš bejt blbej, ale musíš si umět poradit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
www598 začátečník

Založen: 17. 09. 2004 Příspěvky: 57 Bydliště: Červený Kostelec
61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:38 pm Předmět: Re: M65 - vlastní soubory |
|
|
lukas.myska napsal: | Mám problém - ve vlastních souborech mám složky pojmenované anglicky. Když změním např. pictures na obrázky, tak vždycky když otevřu nějaký obrázek, tak se mi znova vytvoří prázdná složka pictures... Co s tím???? |
Jó toto se stalo i mému kamarádovi na M65 poté, co jsme ten jeho mobil dosti vytunily (témata, ikony, patche) a taky nás nenapadlo proč se to stalo:-k, ale asi to fakticky bude těmy tématy ,dík za dobrý typ! _________________ M65 is the Best |
|
Návrat nahoru |
|
 |
plavec01 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 7:55 pm Předmět: Re: M65 - vlastní soubory |
|
|
Mam tiez premenovane foldre v: Moje subory ale anglicke sa mi tam nikdy znova nevytvorili. V MPM sa mi zobrazuju pod povodnym anglickym nazvom ale obsah zodpoveda tym co su v telefone premenovane a nerobi mi to ziadne problemi. Mam M65 - SW25 a skinov som mal uz v telefone tiez dost. www598 napsal: | lukas.myska napsal: | Mám problém - ve vlastních souborech mám složky pojmenované anglicky. Když změním např. pictures na obrázky, tak vždycky když otevřu nějaký obrázek, tak se mi znova vytvoří prázdná složka pictures... Co s tím???? |
Jó toto se stalo i mému kamarádovi na M65 poté, co jsme ten jeho mobil dosti vytunily (témata, ikony, patche) a taky nás nenapadlo proč se to stalo:-k, ale asi to fakticky bude těmy tématy ,dík za dobrý typ! |
_________________ S35, ME45, M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:12 pm Předmět: |
|
|
Mobil pracuje ve dvou rezimech prohlizeni, jedno je predem nastavene menu v aktualnim nastavenem jazyce obsazene v hlavnim menu, ktere ma slozky namapovane do skutecnych nazvu v anglictine.
Pak je tu druhy rezim prohlizeni, z asistentu pameti ci systemu souboru ktery zobrazuje primo slozky v pameti, ty co tam jiz jsou, jsou pevnymi cestami adresovany, nejdou tedy prejmenuovat aby dal fungovali bez zasahu do FW.
Heh, snad je to srozumitelne, nejak neumim vysvetlovat ) _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
www598 začátečník

Založen: 17. 09. 2004 Příspěvky: 57 Bydliště: Červený Kostelec
61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:35 pm Předmět: |
|
|
miosmobile napsal: | Mobil pracuje ve dvou rezimech prohlizeni, jedno je predem nastavene menu v aktualnim nastavenem jazyce obsazene v hlavnim menu, ktere ma slozky namapovane do skutecnych nazvu v anglictine.
Pak je tu druhy rezim prohlizeni, z asistentu pameti ci systemu souboru ktery zobrazuje primo slozky v pameti, ty co tam jiz jsou, jsou pevnymi cestami adresovany, nejdou tedy prejmenuovat aby dal fungovali bez zasahu do FW.
Heh, snad je to srozumitelne, nejak neumim vysvetlovat ) |
Chápu co jsi chtěl říci, ale on má anglické názvy v "Vlastní soubory", což měl předtím česky a po přejmenování se mu zase časem (např. vyfocením) vytvoří anglické složky. Taj nevím, nevím no uvidíme! _________________ M65 is the Best |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:40 pm Předmět: |
|
|
miosmobile napsal: | Mobil pracuje ve dvou rezimech prohlizeni, jedno je predem nastavene menu v aktualnim nastavenem jazyce obsazene v hlavnim menu, ktere ma slozky namapovane do skutecnych nazvu v anglictine.
A ted jeste stejne hezky vysvetli, co zpusobuje prejmenovani slozek ve Vlastnich souborech na anglicky. Podle me je to teda soubor main.fs. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:53 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | miosmobile napsal: | Mobil pracuje ve dvou rezimech prohlizeni, jedno je predem nastavene menu v aktualnim nastavenem jazyce obsazene v hlavnim menu, ktere ma slozky namapovane do skutecnych nazvu v anglictine.
A ted jeste stejne hezky vysvetli, co zpusobuje prejmenovani slozek ve Vlastnich souborech na anglicky. Podle me je to teda soubor main.fs. |
Zobrazil jsem si obsah CONFIG/japp/FlexMenu, listnul jednotlive fs a u nekterejch funkci jsou odkazy na xml soubory, ale my_stuff ma adresaci primo do pameti. Z toho vyplyva ze je to primo funkce FW zavisla na langpacku. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 9:09 pm Předmět: Re: M65 - vlastní soubory |
|
|
Aku mas verziu fw a nastaveny jazyk? Ak mas cestinu, tak skus prestavit jazyk na AJ a potom spat na cestinu.
Este vyskusaj, ci sa menia nazvy aj pri inych jazykoch-SK, DE, HU... (alebo ostavaju anglicke)... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 9:17 pm Předmět: |
|
|
miosmobile napsal: |
Zobrazil jsem si obsah CONFIG/japp/FlexMenu, listnul jednotlive fs a u nekterejch funkci jsou odkazy na xml soubory, ale my_stuff ma adresaci primo do pameti. Z toho vyplyva ze je to primo funkce FW zavisla na langpacku. |
Jo, na to jsem se taky koukal. Ale problem je v tom, ze kdyz mam menu GoldenIcons, mam to anglicky. Kdyz nahraju zpatky puvodni main.fs (nebo vlezu do Native menu), mam to cesky. Takze zrejme ma kazdej z tech main.fs v sobe jinou adresu pameti. Jo a taky maj ty soubory docela jinou strukturu...
P.S.: V cem jsi ty fs prohlizel? Ja na ne koukal jenom PSpadu - ASCII - takze nejaka editace myslim nepripada timhle zpusobem v uvahu (neco ve stylu nakopiruju kus z puvodniho main.fs do jinyho).  _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|