Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: st únor 09, 2005 11:26 am Předmět: |
|
|
Tip 3 jsem doplnil... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
p65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 09, 2005 2:10 pm Předmět: |
|
|
Pridam jeste neco (psal jsem to i do fora, ale tady to urcite nezapadne:) ) - do servisniho menu (prinejmensim na S65) se da dostat take ctyrnasobnym stisknutim '#', takze neni treba na nej plytvat nekterou z klaves... A co je jeste zajimavejsi - chodi to i pri zamknute klavesnici
A k videu - ani neni treba mit patch pro ukladani na pam. kartu, ten trik funguje i na flexmemory. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: st únor 09, 2005 2:33 pm Předmět: |
|
|
p65 napsal: | Pridam jeste neco (psal jsem to i do fora, ale tady to urcite nezapadne:) ) - do servisniho menu (prinejmensim na S65) se da dostat take ctyrnasobnym stisknutim '#', takze neni treba na nej plytvat nekterou z klaves... A co je jeste zajimavejsi - chodi to i pri zamknute klavesnici
A k videu - ani neni treba mit patch pro ukladani na pam. kartu, ten trik funguje i na flexmemory. |
S tim videem je to pravda,ale když máš danej patch na ukládání videa na kartu tak se nehrávání po dvou minutách vypne a někdy to shodí i foun,tak proto sem se tam zmiňoval o tom patchi  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: st únor 09, 2005 2:35 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Napisal som tam vsetko,co si mi poslal na mail..viac tam nebolo. |
Vždyť teď už to tam je kompletní,ale včera večer nebylo  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st únor 09, 2005 7:05 pm Předmět: |
|
|
Ja by som len doplnil tip c.3: Namiesto nuly je mozne zadat akekolvek cislo pozice na SIM (napr. 5# nam hned skoci na poziciu c.5 v SIM zozname) a ihned ho vytocit. Tymto ziskame dalsich 9 "hot" cisiel. Myslim, ze to funguje aj na telefonoch niektorych inych znaciek... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Condor+ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 2:06 am Předmět: Adresar a zoznam na SIM |
|
|
Doplnim ze pri pouziti sposobu 0# alebo cislo# sa sice da rychlo dostat na zoznam na SIM ale nie je mozne dalsie vyhladavanie podla pismen a zoznam je zotriedeny nie abecedne ale ciselne podla cisla pozicie kde je zaznam ulozeny. Na rychy a plnohodnotny pristup do zoznamu na SIM bez obsadenia soft tlacidla alebo hotkey staci joystick dole na adresar, dole na skupiny (tu je moznost aj na pravej funkcnej klavese) a vpravo a Ste na zozname na SIM a dalej funguje vsetko normalne co sa tyka vyhladavania a zoradenia podla abecedy. _________________ " Diligentia, Vis, Celeritas " |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 8:18 am Předmět: |
|
|
p65 napsal: | Pridam jeste neco (psal jsem to i do fora, ale tady to urcite nezapadne:) ) - do servisniho menu (prinejmensim na S65) se da dostat take ctyrnasobnym stisknutim '#', takze neni treba na nej plytvat nekterou z klaves... A co je jeste zajimavejsi - chodi to i pri zamknute klavesnici
S tym servisnym menu to funguje aj na CX65,doplnim to do navodu. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:16 pm Předmět: |
|
|
Ten trik s mrizkou a 0 funguje i na SX1 to je v celku znama finta!Vsechny z tehle tipu byly uz na gsmforum.com zkusim se jich dohledat vic! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 5:53 pm Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | Ten trik s mrizkou a 0 funguje i na SX1 to je v celku znama finta!Vsechny z tehle tipu byly uz na gsmforum.com zkusim se jich dohledat vic! |
Oki,v pohode...kazda finta je dobra..aj ked je pre mnohych z nas skusenejsich znama,pre mnoho dalsich byt nemusi. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 11:07 pm Předmět: |
|
|
citace: | Tip číslo 1. (autorem tohoto návodu je uživatel SiemensManie Ex Bill) | Nechci být nějaký moc velký puntičkář, ale můj nick je Ex_Bill s podtržítkem mezi Ex a Bill Tak kdyby to šlo opravit, nebylo by to špatný  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 12:37 am Předmět: |
|
|
Ex_Bill napsal: | citace: | Tip číslo 1. (autorem tohoto návodu je uživatel SiemensManie Ex Bill) | Nechci být nějaký moc velký puntičkář, ale můj nick je Ex_Bill s podtržítkem mezi Ex a Bill Tak kdyby to šlo opravit, nebylo by to špatný  |
No problem,Ty puntickar...mas to tam  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 2:50 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | No problem,Ty puntickar...mas to tam  |
Díky moooc  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
asnivykolista Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so únor 12, 2005 6:25 pm Předmět: asi su úplně blbej ale 4x stisknutá klávesa # nefunguje |
|
|
A k videu - ani neni treba mit patch pro ukladani na pam. kartu, ten trik funguje i na flexmemory. |  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so únor 12, 2005 6:27 pm Předmět: Re: asi su úplně blbej ale 4x stisknutá klávesa # nefunguje |
|
|
asnivykolista napsal: | p65 napsal: | Pridam jeste neco (psal jsem to i do fora, ale tady to urcite nezapadne:) ) - do servisniho menu (prinejmensim na S65) se da dostat take ctyrnasobnym stisknutim '#', takze neni treba na nej plytvat nekterou z klaves... A co je jeste zajimavejsi - chodi to i pri zamknute klavesnici
A k videu - ani neni treba mit patch pro ukladani na pam. kartu, ten trik funguje i na flexmemory. |  |
mám s65 a # stisknutá nic nedělá tož asi su blbej jak sviňa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: so únor 12, 2005 6:34 pm Předmět: Re: asi su úplně blbej ale 4x stisknutá klávesa # nefunguje |
|
|
Anonymous napsal: | asnivykolista napsal: | p65 napsal: | Pridam jeste neco (psal jsem to i do fora, ale tady to urcite nezapadne:) ) - do servisniho menu (prinejmensim na S65) se da dostat take ctyrnasobnym stisknutim '#', takze neni treba na nej plytvat nekterou z klaves... A co je jeste zajimavejsi - chodi to i pri zamknute klavesnici
mám s65 a # stisknutá nic nedělá tož asi su blbej jak sviňa  |
Nejsi sám,mě to u mý S65 tady nejde Takže blb nejsi určitě,to t mužu ubezpečit!!!  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|