Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ingo.boss začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 2:24 pm Předmět: email a fw25 |
|
|
potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem _________________ Alcatel301, Nokia 3310, CX65 fw12 A408 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Framkie badatel

Založen: 11. 12. 2004 Příspěvky: 191 Bydliště: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:02 pm Předmět: Re: email a fw25 |
|
|
ingo.boss napsal: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
tohle se mi nikdy nestalo ....divný
OT:když máš už FW25 změň si podpis  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:16 pm Předmět: Re: email a fw25 |
|
|
Framkie napsal: | ingo.boss napsal: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
OT:když máš už FW25 změň si podpis  |
Že by mi mail nešel odeslat se mi sice nestávalo, ale stávalo se mi, že se mi vypínal foun když jsem vlez do odeslaných emailů. Vždycky tam byl nějakým způsobem nakopnutej mail na kterej když jsem najel kurzorem tak píp-šlus...Musel jsem ho pak vždycky vydrtit přes kabel z PC. Čím to ovšem bylo se mi nepodařilo vypátrat a teď už mi to nedělá, takže je celej tenhle můj příspěvek vlastně úplně na prd ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:46 pm Předmět: Re: email a fw25 |
|
|
ingo.boss napsal: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
1.Přehraj si ten FW25 doma sám(znovu ho nacpi do founu),servis neni 100% jistota
2.jakýho máš operátora
3.použij konfigurátor nastavení ze stránek siemensu-pošli si tam odtud konfigurační sms a ulož je
ps:mam S65,FW25-služby nastavený přes ten konfigurátor a vše jede OK  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ingo.boss začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 3:13 pm Předmět: Re: email a fw25 |
|
|
jamaica napsal: | ingo.boss napsal: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
1.Přehraj si ten FW25 doma sám(znovu ho nacpi do founu),servis neni 100% jistota
2.jakýho máš operátora
3.použij konfigurátor nastavení ze stránek siemensu-pošli si tam odtud konfigurační sms a ulož je
ps:mam S65,FW25-služby nastavený přes ten konfigurátor a vše jede OK  |
na jakejch strankach siemense??na oficialnich??  _________________ Alcatel301, Nokia 3310, CX65 fw12 A408 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Založen: 08. 10. 2004 Příspěvky: 396 Bydliště: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 4:05 pm Předmět: Re: email a fw25 |
|
|
jiji2004 napsal: | Framkie napsal: | ingo.boss napsal: | potrebuju radu, nechal sem si prehrat fw12 na 25 a od ty doby mi nefunguje klient, teda maily lze stahovat ale ne posilat. ale nejhorsi je pri pokusu poslat mail se vetsinou vypne.kdyz ne tak to napise hlasku neni spojeni se serverem a ulozi se do neodeslano. tam se vsak nedostanu vubec. jak dam menu, zpravy, neodeslano a chci emaily, tak se telefon vypne. nevim kde je problem. nastaveni mailu a vseho mam jako pri fw12.fw25 mi nahravali na andelu, takze zadny domaci pokusy zlata fw12, sice se obcas sekla, ale nikdy nedelala problemy s mailem |
OT:když máš už FW25 změň si podpis  |
Že by mi mail nešel odeslat se mi sice nestávalo, ale stávalo se mi, že se mi vypínal foun když jsem vlez do odeslaných emailů. Vždycky tam byl nějakým způsobem nakopnutej mail na kterej když jsem najel kurzorem tak píp-šlus...Musel jsem ho pak vždycky vydrtit přes kabel z PC. Čím to ovšem bylo se mi nepodařilo vypátrat a teď už mi to nedělá, takže je celej tenhle můj příspěvek vlastně úplně na prd ...  |
Jo, to se mi taky občas stává s CX65 fw12. při najetí do menu zprávy či email prázdná obrazovka. také jsem nevěděl co s s tím, ale.... přišel jsem na to. stačilo v Data\System\email\tmp\ smazat soubor log.txt a vše funguje zase O.K. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|